Kravas auto šoferis nepārliecinās par to, ka arī no labās puses sliežu ceļš ir brīvs.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kravas auto šoferis nepārliecinās par to, ka arī no labās puses sliežu ceļš ir brīvs.
Kāpēc neapgalvo ka vilciens vai sliežu transports ir nobraucams kā spainis? Atkal pretēji CSN skaidrio noteiktajam mēģini pieturēties pie tā, kam "čja morda širše", tam ir priekšrokja neatkarīgi no tā, kas ir noteikts CSN?

Ja kāds eksāmenā nepaskatās, pie normālas pārbrauktuves, pa labi un pa kreisi, kur ir pat signālierīces un sarkanās gaismas, tad viņam eksāmens ir beidzies!
Tāpēc jau to māca autoskolā, ka ir jāskatās - vilcienu uzreiz nevar apturēt.
iAuto.lv kārtējo reizi vērš uzmanību uz to, ka labos laika apstākļos maksimālais ātrums uz Jūrmalas šosejas arī ziemā varētu būt lielāks. Lasīt vairāk
Audi jau labi sen ražo lādējamos hibrīdus, tomēr izrāvienu PHEV virzienā nav piedzīvojis. Varbūt trūka īsta “game changer”. Vai par tādu kļūs jaunākais Audi A5 e-hybrid, parādīs TV Autoziņu tests. Lasīt vairāk
Lai nepieļautu sēšanos pie stūres reibumā, no šodienas līdz 5. janvārim Valsts policija rīkos pastiprinātas pārbaudes uz ceļiem. Vairāk par gaidāmajiem drošības pasākumiem intervijā “Rīta Panorāmā” vēstīja VP Reaģēšanas pārvaldes priekšnieks Juris Jančevskis. Lasīt vairāk
Vai miera sarunas beigsies ar rezultātu ātrāk vai vēlāk, bet mums, Baltijas valstīs, ir jābūt gataviem dažādiem notikumu attīstības scenārijiem. Par to rosina domāt bijušais Satversmes aizsardzības biroja vadītājs, drošības eksperts Jānis Kažociņš. Lasīt vairāk
Ir kāut kādi pierādījumi šādam apgalvojumam vai pēs SEVIS spried? Man prasība dot ceļu ir spēkā neskatoties uz to ar ko braucu es un kas man ir jālaiž...
Tev jau, mauprāt, vienmēr šķiet, ka esi pats gudrākais un svarīgākais - kamēr nesastopies ar ko lielāku un smagāku...