Apvidus auto vadītājs vismaz divreiz nonāk šķietami bezcerīgā situācija, taču viņam tomēr izdodas uzvarēt spēcīgo straumi.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Apvidus auto vadītājs vismaz divreiz nonāk šķietami bezcerīgā situācija, taču viņam tomēr izdodas uzvarēt spēcīgo straumi.

Durvis jāver vaļā, lai ūdens plūst cauri salonam! Tā bleķa vanna taču labi peld!

Lūk tas ir īsts apvidus auto, nevis tie Latvijas Titulētie Elektromēsli.
Elektrības padeves traucējumi, ko nedēļas nogalē piedzīvoja ASV lielpilsēta Sanfrancisko, atklāja atšķirības starp divām pašbraucošo auto pasaules filozofijām. Lasīt vairāk
Vācijas automobiļu kluba ADAC aprēķini liecina, ka izmaksu ziņā neviena cita marka nespēj sacensties ar Dacia, turklāt savu pārākumu tā pierāda visās automobiļu klasēs, kur tā pārstāvēta. Lasīt vairāk
Tas nav vienkārši brauciens. Tā ir robežu pārbaude – tavu un arī Porsche. Stāvas nogāzes, īsta 4x4 trase, bet bez dubļiem, auto šūpoles un 3 metrus augsts metāla tilts, kas prasa pārliecību un precizitāti. Lasīt vairāk
Krievijas diktators Vladimirs Putins ikgadējā jautājumu un atbilžu sesijā piektdien sniedza atbildes uz vairākiem šobrīd aktuāliem jautājumiem. Lasīt vairāk
Bet šo es īsti nesaprotu, ne reizi vien esmu redzējis, ka brauc barā, kāds pat reizēm ir pārbaucis pāri, visiem ir striķi vai vinčas, un tāpat auto nesasien ķēdē, tā lai ja ir ziepes , tad var kaut ko jēdzīgu izdarīt ...
Un pilnā hodā ņemt ūdeni, ar cik esmu novērojis nestrādā - auto regulāri "uzpeld", un tad sākas ziepes. Paratsi lēnāk ir labāk, visās škirbās saite ūdnes un auto kļūs "smagāks" nu vai kā minimums neuzpeldēs ar visiem 4 ratiem uzreiz.