Konflikts starp vieglās un smagās mašīnas šoferi (uzmanību! - necenzēta leksika).
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Konflikts starp vieglās un smagās mašīnas šoferi (uzmanību! - necenzēta leksika).

Ar K-700 pāri tādam pārbraukt!
Nez salona tīrīšana pēc tam.nebija jāpasūta ![]()

Ho ho ho... iauto sveiciens Ziemassvētkos. Žopa-auto stilā. Matam un no putlerzemes. Na nakuj...
![]()

Bet es vēl niknāks un varonīgāks nekā jūs visi kopā,arī ar iAuto pušīto projektu pieaugušajiem.Man tas ir pofig,eju glēt.

Tikai tā-iAuto citādi nevar.Projekts dlja vzroslih.Centiņi birst,...nepareizs drošības kods,jo lamā Iauto.

Vernon,brauc kur gribi,ja piekabe ar naudu līdzi,bet škiet,ka tā tomēr nav.Arī traktora nav.

Tai aplamai pārliecība "ragus nolauzīs" CSL 19. un 51. Panti! Pat video nav nepieciešams!!!

Situācija sākusies krietni ātrāk, ja būtu pilnā video versija tad nebrīnītos ka smagā šoferis ir nervu slimnieks.
Elektrības padeves traucējumi, ko nedēļas nogalē piedzīvoja ASV lielpilsēta Sanfrancisko, atklāja atšķirības starp divām pašbraucošo auto pasaules filozofijām. Lasīt vairāk
Vācijas automobiļu kluba ADAC aprēķini liecina, ka izmaksu ziņā neviena cita marka nespēj sacensties ar Dacia, turklāt savu pārākumu tā pierāda visās automobiļu klasēs, kur tā pārstāvēta. Lasīt vairāk
Tas nav vienkārši brauciens. Tā ir robežu pārbaude – tavu un arī Porsche. Stāvas nogāzes, īsta 4x4 trase, bet bez dubļiem, auto šūpoles un 3 metrus augsts metāla tilts, kas prasa pārliecību un precizitāti. Lasīt vairāk
Krievijas diktators Vladimirs Putins ikgadējā jautājumu un atbilžu sesijā piektdien sniedza atbildes uz vairākiem šobrīd aktuāliem jautājumiem. Lasīt vairāk
Es tam vieglajam vēl kārtīgi pa purnu sadotu,- tā teikt saldajā!
Kura roka brīva?Vai eļļošana pietiekama?Satīrīsi pēc sevis,vientuļais .ākli?A ja nu nesanāk,un anāls pa sauso?