Velosipēdistu grupējums Ņujorkas centrā gaišas dienas laikā uzbrūk BMW X7 vadītājam, kas spiests noskatīties kā pusaudži sadauza viņa tikai gadu veco automašīnu.
Padarījuši savu posta darbu, jaunieši pazuduši pirms paguvusi ierasties policija.
Velosipēdistu grupējums Ņujorkas centrā gaišas dienas laikā uzbrūk BMW X7 vadītājam, kas spiests noskatīties kā pusaudži sadauza viņa tikai gadu veco automašīnu.
Padarījuši savu posta darbu, jaunieši pazuduši pirms paguvusi ierasties policija.

Ja gājējs atrodas uz velojoslas, tad es laicīgi balsī iesaucos lai dotu laiku gājējam paiet malā. Tas ir skaļāk un saprotamāk kā zvanīt, man pat nav nekāda zvana. Zvanu nedzird un ja dzird, tad nesaprot ko tas nozīmē.
Ja tu par ietvi - tad pa ietvi brauc tikai bērni, savam es iemācīju ka uz ietves nezvana, jo tā ir gājēju teritorija.

Amerikā uzvarēja fešistiskais komunisms ar Baidenu, Kamalu Hariss un Nensī Pilosi! Tagad valdīs visatļautība un 8 ar pus tūkstoši jau ir ceļā uz ASV! Trampa sētu jauks nost!
ASV autobūves uzņēmums atzīst kļūdu virzībā uz vispārējo elektrifikāciju, rēķinās ar zaudējumiem un turpinās ražot arī degvielas automašīnas. Lasīt vairāk
Vai miera sarunas beigsies ar rezultātu ātrāk vai vēlāk, bet mums, Baltijas valstīs, ir jābūt gataviem dažādiem notikumu attīstības scenārijiem. Par to rosina domāt bijušais Satversmes aizsardzības biroja vadītājs, drošības eksperts Jānis Kažociņš. Lasīt vairāk
Pakļaujoties autoražotāju spiedienam, Eiropas Komisija (EK) otrdien atteicās no plāna no 2035. gada Eiropas Savienībā (ES) aizliegt jaunus automobiļus ar iekšdedzes dzinējiem. Lasīt vairāk
Šovakar, 18.decembrī, svinīgajā apbalvošanas ceremonijā kļūs zināms, kurš auto izcīnīs prestižo titulu "Latvijas Gada auto 2026", kā arī laureātus papildus nominācijās. Lasīt vairāk
Tu kaut ko nejauc? Tuvākais kas bija fašismam tikko pameta balto namu.