Velosipēdistu grupējums Ņujorkas centrā gaišas dienas laikā uzbrūk BMW X7 vadītājam, kas spiests noskatīties kā pusaudži sadauza viņa tikai gadu veco automašīnu.
Padarījuši savu posta darbu, jaunieši pazuduši pirms paguvusi ierasties policija.
Velosipēdistu grupējums Ņujorkas centrā gaišas dienas laikā uzbrūk BMW X7 vadītājam, kas spiests noskatīties kā pusaudži sadauza viņa tikai gadu veco automašīnu.
Padarījuši savu posta darbu, jaunieši pazuduši pirms paguvusi ierasties policija.
Cerams, rīgas/centrs nekavēsies pārņemt šo brašo iniciatīvu.
Pie mums izlecējiem ir drusku grūta dzīve, var gadīties ka pirms policijas viņus atrod kādi citi zeļļi ar daudz spēka un "maz prāta", kas draugos BMW ownerim.
Štatos gan ar lai šitādu izlecienu taisītu jabūt lielai pārliecībai par to ka draiveris ir baltais, un nav saistīts ne ar vienu no mafijas klaniem, nu vai arī pašiem jabūt no gana dulla bandu pulka.
Nu bet iedomājies- visu laiku iet bazars, ka šajā pislsētā policisti nav vajadzīgi! Gaišā dienas laikā jebkura turīgummēroga indivīdu var publiski piesmiet.Ieskaitot jebkuru viņa kustāmnekustamo īpašumu un tuvākos ar viņu tobrīd esošos.Uz vietas neviens nepalīdzēs.Jā, pēc ta, varbūt.Maigi meklēsim,iejūtīgi izmeklēsim,nākamgad uzziņosim par rezaltiem.Ja būs iejaukta kāda perspektīva politiski sensitīva persona, boonusā nobučosim viņai p-kaļu.
Tas ir šībrīža kvēlākais mērķis- ikKatram ir jāizjūt šīs te dzīvnieciskās bailes! Vairuss gan jau nosprāgs,bet demo-krātijas labākās izpausmes vēl tikai būs.Potenciālo bandu locekļu pūļi jau pacietīgi gaida pie šīs l-valsts robežām.
man domāt ka uzbrukums ir sekas bembja neuzfilmētai uzvedībai, nevis cēlonis.
Nu ja, uztaurēja.
Ņujorkā par bezjēdzīgu uztaurēšanu var palikt bez spoguļa, bet par smagāku pārkāpumu - ar pakavsaslēgu pa loga stiklu. Nevajag lekties tik tāpēc ka sēdi dzelzs kastē.
Tādā gadījumā par zvaniņa dzindzināšanu jebkurš gājējs varonim, kurš sevi par tādu ir pasludinājis, jo ir starp kājām ciskudrillis, arī drīkst iebāzt spieķos mietu, vai ievilkt kreiso āķi pa apakšžokli labajā pusē? Nopietni?
Ja gājējs atrodas uz velojoslas, tad es laicīgi balsī iesaucos lai dotu laiku gājējam paiet malā. Tas ir skaļāk un saprotamāk kā zvanīt, man pat nav nekāda zvana. Zvanu nedzird un ja dzird, tad nesaprot ko tas nozīmē.
Ja tu par ietvi - tad pa ietvi brauc tikai bērni, savam es iemācīju ka uz ietves nezvana, jo tā ir gājēju teritorija.
Šeit gan cēlonis izskatās tieši tas ka brauc ar BMW un pie stūres baltais vergu tirgotājs. SJW cīnītāji iejaucās, lai šo netaisnību izjauktu.
Nav vairs mūsdienās nepieciešams iemesls, tā ir jauniešiem izklaide. Vai tiešām domā, ka iemesls kāpèc dabūji pa muti ir tas ka atbildēji uz jautājumu, ka "Vai cigarete ir?" ar "Nē"?
Pameklē piemēram, kas ir "Knockout game", jautra izklaide, ja vien neesi upuris.
Amerikā uzvarēja fešistiskais komunisms ar Baidenu, Kamalu Hariss un Nensī Pilosi! Tagad valdīs visatļautība un 8 ar pus tūkstoši jau ir ceļā uz ASV! Trampa sētu jauks nost!
Tu kaut ko nejauc? Tuvākais kas bija fašismam tikko pameta balto namu.
Fašisms un komunisms ir, lai gan idejās it kā atšķirīgi, būtībā ļoti tuvi sabiedrības pārvaldes režīmi. Tajā ziņā Vernonam vispārīgi ir taisnība.
Tas narciss, kurš tikko pameta Balto namu, ir pamatā tendēts uz biznesu.
Stāsts tas pats kas ar latviešiem no krievu puses - tas ka propaganda kladzina ka slikts nenozīmē ka ir slikts, gluži tāpat kā tas ka krievu propaganda kladzina ka latiši fašisti nenozīmē ka tā būtu.
Es tik pēc vispārīgas definīcijas ņemot, aizgāja fašists atnāca progresīvais komunists. Vai es jaucu kaut ko?
Jā, diezgan smagi pie tam. Atrašanās politiskā spektra otrā pusē nevienu nepadara par fašistu vai nacistu. Laiks iemācīties ka "labējš" nav "galēji labais", kā arī to ka kreisajiem masu mēdītājiem patīk visādus niekus sludināt.
Es ta domāju, ka Vernons ir slims tikai ar savu distanci.
Ir ādās nē - pilnīgi slims.
Tie tak beernelji, nevis kaut kaada banda! Izklaideejaas, kaa maak. ASV izgliitiibas sisteema neiztur nekaadu kritiku, taapeec arii taads rezultaats.
Nujā, pērienu par sliktu uzvedību jau kad atcēla. Un no apdolbītiem vecākiem nedauzāmos kadrus sagaidīt būs par daudz prasīts.
Kritiskās masas pasākums kārtējais. Divriteņu transports ir bīstams, izvēdina galvu.
Visdrīzāk, bmw vaģila izpildījās - nogrieza ceļu, piespieda pie apmales, par ko arī saņēma no trakojošo hormonu armijas. Atceramies, ka revolūcijas taisa jauni cilvēki, nevis večuki. To pašu izdarītu jaunieši bez velo, ja wannabe bullis nolemtu ka gājējam ir jāpakļaujas viņa auto izmēriem.
Tikai atceries vienu tas auto pēc būtības nav vainīgs pie šofera izgājieniem. Šeit drīzāk kārtēja nabagu nervu lēkme, ja nav man, tad visi pārējies ir zagļi un slikti.
Varbūt pārmaiņas pēc vajag padomāt, pamācīties, palasīt grāmatas, nevis visu dienu ar savu sūda divriteni braukāt apkārt un tad sūdzēties par to, ka naudas nav.
Un tad kad kādam no šiem wanabe ciskudrillētāju vecākiem kāds sasitīs auto ar saviem ričukiem tad gan viņi būs apmierināti, tiesa domāju tie vecāki ir tādi paši neaptēsteņi, kā tie velosipēdisti, droši vien pat auto nav, vai smadzeņu tik maz, ka nekas vairāk par miskasti nesanāk..
Nespried uz fikso. Var gadīties ka mans velo ir dārgāks par tavu auto ))
Haha, nu nemuldi
Tavs sūds neko tur nemaksā. Turklāt es runāju par vairākumu, un 99.9 procentu velosipēdu nemaksā pat 1/4 no šī bmw cenas, turklāt kur nu vel tur tiem sīkajiem bomārperdeļiem, kuri pat iphonam knapi var sagrabināt, vai pērk to pie operarora.
es par tavu auto runāju, gudriniek, kurš uzskata ka ir kruts tikai tāpēc ka brauc dzelzs kastē. 2021jā auto nav statusa simbols, tā ir nepieciešamība tiem, kas ikdienā nākas jāties apkārt lielākus attālumus (sākot ar 50-100km), visādi piegādātāji utt. Nu un vēl tie, kas nevar strādāt no mājām - kasieri, krāvēji.
Nomierinies pajoliņ!
Es nerunāju ne par kadu statusu, bet cilvēku pēc būtības.
Kā tu to sīkos velopidarasu ataisnotu? Parasti tukšpauri kuri nekam vairak par ielu slaucīšanu, vai lielgabala gaļu neder un tas arī viss!
Par auto protams tev kārtējo reiz nav taisnība (sakot no 50-100km) esi reāls, ne visi grib dzīvot komunaļnikā, ka tu un braukt ar lisopēdu uz veikalu un darbu. Tuklāt ir ļoti daudz profesijas kur ir tas auto nepieciešams, varētu protams ar velo, bet tas būtu neefektīvāk un protams arī diskomforts.
Turklāt velosipēdisti būtu beidzot jāsāk kontrolēt stingrāk, obligāti nepieciešama reģistrācijas numurzīme, tehniskā apskate un apdrošināšana, cidātak kāds lohs kaut ko izdara un no tā nabaga tāpat neko piedzīt nevar.
Tas pats ar noteikumu pārkāpšanu tajā skaitā apgaismojuma nelietošana un viss pārējais.
Kurš no iAuto lasītājiem var sniegt operatīvo informāciju, video, fotogrāfijas? Ja nekā nav, varat pavaimanāt komentāros. Kad nonāksiet Ņujorkā, brauciet pieklājīgi, nespiediet pie apmales velosipēdistus, netaurējiet ne velobraucējiem, ne gājējiem. Neturieties pie saviem postpadomju braukšanas paradumiem un viss būs labi ar jums un jūsu auto.
Muļķības, ja tevi identificēs kā "krievu" neviens tev klāt pat nelīdīs ...
Taisnība, tur tiem sīkajiem ciskudrillētajiem vajadzēja lodi pierē ielaist, vai kā minimusm ceļus sašaut, gan jau kādreiz uzrausies uz nepareizā, tā dzīvē vienmēr notiek
Nu, tiesātu par aizsardzības pārsniegšanu...nebija dzīvības draudu, lai šautu
Kā Tu zini, ka nebija?
Aizsargāja savu īpašumu, juta briesmas dzīvībai un mazo perdeki noknieba no kātiem, turklāt sliktākajā gadījumā tā bmw īpašnieks var atļauties labu advokātu, kamēr to ciskudrilu īpasnieki siekalojas ap jordans botām...
Bet tā - video ir redzams tādas kā dzīvnieku bara līmeņa izklaides, neko labu neliecinot par tiem pedāļminējiem.
Te jau Rīga arī ar tādiem pilna. Dēļ mīšanās visas asinis saplūst kājās un smadzenēm nepaliek.
Autovadītājiem ilgi sēžot, asinis sastājas tirsā un smadzenes netiek pienācīgi apasiņotas...cieš reakcija un lēmumu pieņemšana... diemžēl!
Video to vareja redzēt, adekvāta lēmuma pieņemšana būtu pārbraukt tiem nomestajiem velo pāri un prom.
Šī kā reiz bija mana pirmā doma, ja es atrastos šādā situācijā!!
bembis neizturētu šito, salūztu piekari un būtu pagalam!
Vienīgais kas tur varētu salūst ir ciskudrilētāja galvaskauss un lētais divritenis...
Reali paveicās, ka tur pie stūres kāds agresīvāks tipiņš nebija, varētu atkal mātes bimbāt kameru priekšā, ka viņu izlaistajiem neaudzinātajiem nākotnes cietuma iemītniekiem smadzenes pa ceļu izlaistas.
Nekas, Baidens šito lopiņu vecākiem cīņas pret rasismu vārdā iedos vairāk naudas, iekasējot lielākus nodokļus no BMW īpašnieka un viņam līdzīgiem.
Motoristiem patīk cepties, nu palasiet par baukeru bandām, par skūteristu bandām. Drošāk ir sēdēt mājās jo tad no riskiem paliek tikai ateroskleroze hi hi nu vēl ar picu var aizrīties, izlasot kārtējo šausmu rakstu.
Šī komentāra uzrakstīšanas laikā necieta neviens transportlīdzeklis
pie BMW stūres bijis 36 gadus vecais Max Torgovnick, kurš kopā ar savu māti atgriezies no labdarības pasākuma. Saskaņā ar liecinieku teikto, pusaudži aizšķērsojuši mašīnai ceļu un uzsākuši grautiņu.
Iauto vecie lasītāji ir mazliet konservatīvi autobraucēji, kas inerces pēc negrib pieņemt patiesību, ka negadījumu izraisīja pusaudžu hormoni, nevis fakts ka tie sakritības pēc bija arī riteņbraucēji.
Ja banda ietu kājām un bembis tiem patraucētu, iznākums būtu 100% tieši tāds pats.
Objektīvam skaidrojumam būtu "vēlams" kādreiz nokļūt situācijā, kad ts pusaudžu hormoņi vēlas tev (vai tavam ceļabiedram) novilkt bikses un/vai iedurt dsā īlenu (kas nebūtu vēl tas pats sliktākais).Kā savulaik publiski rekomendēja tāds M.Briedis- daudzos gadījumos ļoti noderīga esot māka ātri skriet.
Bet tas, ka šādas darbības iespējamas pilsētas centrā un gaišā dienas laikā- jautājums 1kārt būtu uzdodams varas pārstāvjiem un dažādiem tiem teorētiskās brūni lojālās līnijas konstruktoriem.Vai tik nebūs kāds kārtējais globālais iestatījums- katram pilsonim ir jāizgaršo tā sajūta, kad viņš jūtas nolikts suuda lomā.Gan jau sagaidīsm "drīz arī LVijā".
Nu re kur ir rezultāts, ka tos pusaudžu hormonus neviens tā kārtīgi (ar siksnu) nav ierobežojis!!
Mani bērnībā bieži slānīja un re, esmu izaudzis par kārtīgu veci! Sievu arī iekaustu, lai zin kas mājā ir saimnieks!
1. bmw dabūs prēmiju un nopirks jaunu.
2.šhitos zēniņus saliks uzskaitē un kad pienāks gadiņi, saliks atiecīgi #. Tur tas ir spēcīgs busines.
3. Pats redzēju kā LA centrā tādi lielie ,,šefiņi,, dreifēja šķērsām pāri ielai ar vairākām joslām (satiksme gan taj brīdī nekāda nebija) un tad lēni piebrauca brūnas krāsas Fords Crown Victorija un pavēra logu, parādīja žetoniņu. Tas jums būtu jāredz, kā tie varenie slampātāji ātri nostājās miera stājā un klanīdamies fiksi notinās malā
Ķīnas autoražotājs un Stellantis partneris Leapmotor šī gada septembrī uzsāks sava trešā modeļa pārdošanu Eiropas tirgū. Lasīt vairāk
Japānas autoražotājs Honda iepazīstinājis ar savu mazāko elektrisko automašīnu zīmola vēsturē – tikai 3,4 metrus garo N-One e. Lasīt vairāk
Ceļu satiksmes drošības direkcijā (CSDD) turpmāk varēs veikt pārbaudes transportlīdzekļiem ar saspiestās dabasgāzes (SDG) baloniem, aģentūru LETA informēja direkcijā. Lasīt vairāk
No “vienošanās ir graujoša Eiropai” līdz “līgums garantē stabilitāti un ir ilgtspējīgs” – tik krasi atšķirīgi vērtējumi izskan par Eiropas Savienības un ASV panākto vienošanos tarifu jautājumā. Lasīt vairāk
"Demokrāti" izbauda mirkli. Tālāk trakāk.
idiots
Ko tik paškritiski?