8. martā Gēteborgas tuvumā pasažieru vilciens taranēja autobusu, kas uz pārbrauktuves palika tehniskas kļūmes dēļ. Autobusā cilvēku nebija.
Zviedrijā vilciens taranē autobusu, VIDEO:
8. martā Gēteborgas tuvumā pasažieru vilciens taranēja autobusu, kas uz pārbrauktuves palika tehniskas kļūmes dēļ. Autobusā cilvēku nebija.
Zviedrijā vilciens taranē autobusu, VIDEO:
Varēja ar kādu lidojošu dzelzi atrauties pa ķobi.
Diex kāda x-a pēc uz pārbrauktuves noslāpst? Atskaitot apdrošināšanas krāpšanos.
Mūsdienīgam auto/busam pietiek loriņu kas to verķi tev noliks mierā ka nav ko redzēt, bez kaut kādas speciālas ļaunprātības.
Kad man gadījās ķibele uz dzelzceļa pārbrauktuves un ātri auto iedarbināt neizdevās.... es ieslēdzu atpakaļgaitu un ar STARTERI NOBRAUCU NO PĀRBRAUKTUVES!!!!!
Autobusa šoferim smadzeņu nav??? Tad nahren viņam bija dot autobusa šofera tiesības!!
Tas bija ar GAZ 51, cik Tu tomēr esi atpalicis.
Gandrīz ticams stāstiņš no pagājušā gadsimta.
Šim autobus visticamāk ir automātiskā kārba, un tagad pastāsti kāda varbutība ir ar tādu izkustēt kaut drusku no vietas ar starteri ;)
Iespējams, ka es to esmu nosapņojis, bet bija kaut kāds punkts par skriešanu pretī vilcienam vicinot rokas. Vai arī ir pārrakstīts un tagad jāstāv drošības nolūkos aiz autobusa un jāfilmē?
Ja tu esi viens pats - kā zināsi kurā virzienā "pērties" ??? Kad vilcienu redzi - tad bieži jau ir sen par vēlu ;)
Linglong riepas atklātas dažiem Volkswagen un Cupra modeļiem. Lasīt vairāk
No “vienošanās ir graujoša Eiropai” līdz “līgums garantē stabilitāti un ir ilgtspējīgs” – tik krasi atšķirīgi vērtējumi izskan par Eiropas Savienības un ASV panākto vienošanos tarifu jautājumā. Lasīt vairāk
Valsts ieņēmumu dienests (VID) 2024.gadā par 427 270 eiro atjauninājis specializētu Izraēlas kompānijas "Cellebrite" programmatūru cīņai ar ēnu ekonomiku, aģentūra LETA noskaidroja VID. Lasīt vairāk
Autobūves koncerns Stellantis paziņojis par plāniem ievērojami palielināt elektrisko mikroautomobiļu ražošanu, uzsvaru liekot uz Kenitras rūpnīcu Marokā. Lasīt vairāk
filmētājs uz darbina balvu pretendē