8. martā Gēteborgas tuvumā pasažieru vilciens taranēja autobusu, kas uz pārbrauktuves palika tehniskas kļūmes dēļ. Autobusā cilvēku nebija.
Zviedrijā vilciens taranē autobusu, VIDEO:
8. martā Gēteborgas tuvumā pasažieru vilciens taranēja autobusu, kas uz pārbrauktuves palika tehniskas kļūmes dēļ. Autobusā cilvēku nebija.
Zviedrijā vilciens taranē autobusu, VIDEO:

Varēja ar kādu lidojošu dzelzi atrauties pa ķobi.
Diex kāda x-a pēc uz pārbrauktuves noslāpst? Atskaitot apdrošināšanas krāpšanos.
Mūsdienīgam auto/busam pietiek loriņu kas to verķi tev noliks mierā ka nav ko redzēt, bez kaut kādas speciālas ļaunprātības.

Kad man gadījās ķibele uz dzelzceļa pārbrauktuves un ātri auto iedarbināt neizdevās.... es ieslēdzu atpakaļgaitu un ar STARTERI NOBRAUCU NO PĀRBRAUKTUVES!!!!!
Autobusa šoferim smadzeņu nav??? Tad nahren viņam bija dot autobusa šofera tiesības!!
Tas bija ar GAZ 51, cik Tu tomēr esi atpalicis.
Gandrīz ticams stāstiņš no pagājušā gadsimta.
Šim autobus visticamāk ir automātiskā kārba, un tagad pastāsti kāda varbutība ir ar tādu izkustēt kaut drusku no vietas ar starteri ;)
Iespējams, ka es to esmu nosapņojis, bet bija kaut kāds punkts par skriešanu pretī vilcienam vicinot rokas. Vai arī ir pārrakstīts un tagad jāstāv drošības nolūkos aiz autobusa un jāfilmē? ![]()
Ja tu esi viens pats - kā zināsi kurā virzienā "pērties" ??? Kad vilcienu redzi - tad bieži jau ir sen par vēlu ;)
Volkswagen Ķīnas tirgū līdz 2027. gadam plāno laist klajā 20 elektrificētus modeļus, par vienu no tiem kļūstot ID Unyx 08 – piecmetrīgam elektriskajam SUV, kas uz konveijera stāsies 2026. gadā. Lasīt vairāk
Lai nepieļautu sēšanos pie stūres reibumā, no šodienas līdz 5. janvārim Valsts policija rīkos pastiprinātas pārbaudes uz ceļiem. Vairāk par gaidāmajiem drošības pasākumiem intervijā “Rīta Panorāmā” vēstīja VP Reaģēšanas pārvaldes priekšnieks Juris Jančevskis. Lasīt vairāk
Laikos, kad savā pamatnozarē autobūvē Mercedes nemaz tik spīdoši neiet, vācu uzņēmums nolēmis pievērsties nekustāmā īpašuma biznesam. Lasīt vairāk
Latvijas aizsardzības resors operacionālajai testēšanai iegādāsies Igaunijas uzņēmuma "Frankenburg Technologies" izstrādāto raķešu "Frankenburg Mark 1" testa partiju, aģentūrai LETA pavēstīja Aizsardzības ministrijas (AM) Preses nodaļā. Lasīt vairāk
filmētājs uz darbina balvu pretendē