Divi motociklisti - vīrs un sieva - iet bojā iebraucot pretējā joslā un saduroties ar pretimbraucošo kravas auto.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Divi motociklisti - vīrs un sieva - iet bojā iebraucot pretējā joslā un saduroties ar pretimbraucošo kravas auto.
Stulbais Kamazs malā nepavācās, sneredz kad mocis lido!
Nu protams, 16,5 metrus garam auto jāpavācas malā! Vienkārši pateikt, neiespējami izdarīt!
Ja 16,5 metru garš auto atrodas priekšā lidojošam motociklam, tad tam jāspēj aizvākties malā; tas pat nav apspriežami.
Vai tas tomēr ir apspriežami?
Tur pat kaitīgi bremzēt! Ritenim griežoties nepastāv bīstamība noraut prieksējā tlta stiprinājumu.
Paga, paga, vai tikai tas nebiji tu, Vernon, kurš vīzdegunīgi uzstāja, ka tādos gadījumos "priekšā esošajam" jānovācas malā uz "rezerves joslas"?! Aizmirsi? Tiešām, Vernon, aizmirsi?
Kā arī to aizmirsi, ka kraviniekiem vienmēr jāvadās pēc principa "dai duraku dorogu"? Kas tev tā pēkšņi ar atmiņu?
Varbūt tomēr pats atzīsi, ka tev marasms iestājies?!
Vai arī, ka es divkosīgs liekulis...
Ārprāts, kur tādi klauni, kā Tu, rodas! Priekšā esošs, nelikumīgi manā joslā iebrauc mocis, kāpēc man vēl viņa dēļ jānositās. Jau minēju, kad Tu atrodies ļoti tālu no tā kas notiek uz ceļa! Tu viereiz par visām reizēm izlasi CSL 19. pantu "Pienākumi un tiesības", tad varbūt sapratīsi, kad man ir tiesības dzīvot un izdzīvot! To kā konkrētā situācijā rīkošos, zinu tikai es! Juridiski pareizi braucot var arī juridiski pareizi nogalināt!!!
Tad ta beidzot Vernons sāk atšķirt, ka "priekšā esošais" ir no abām pusēm (viens otram ir priekšā, tātad ir divi priekšā esošie). Jauki!
Tādu pašu attieksmi no tevis varēs sagaidīt arī citos gadījumos?
Proti - ka drošība jāgarantē ne jau tikai vienam ceļu satiksmes dalībniekam, bet gan visiem...
Atradās nepareizā vietā un laikā. Kravas ar vilcienu jāved, fūres nav vajadzīgas.
stulbi piedzimt baikeru ģimenē.
Šahovskaja, apdzīvota vieta uz ceļa Rīga - Volokolaska - Maskava. PSRS laikā gadījās tur bieži cauri braukt. Komunistu ideologa Suslova dzimtene. Asfaltēti ceļi bija līdz katrai viensētai sabūvēti. Tas man bija pārstegums. Visur citur dubļi līdz celim.
Tie, kas kaut ko saprot no moto tēmas - target lock
Ātri un kopā vienā dienā, nebūs vecumdienās pamperus pansionātā jāmaina.
viss ātri notika...es kā motociklists,kas daudz strādājis ar kravas sastāviem,sekoju līdzi motobraucēju "gājieniem",varu iedomāties viņu trajektorijas...
Vienkāršs autovadītājs skatās,domā,vērtē,rīkojas savādāk...
Satiksmes dalībnieku dažādā psiholoģija...
Visskarbākie gadījumi ar kraviniekiem redzēti Rumānijā,-bezcerīgi...
Kaut kā ļoti dīvaini tas izskatijas - sākuma tā ka lika uz sāna, kas ļautu paņemt līkumu, bet tad iztaisnojās ... tieši laikā " lai paspētu uz bērēm" ...
Kaut kā ļoti dīvaini tas izskatijas - sākuma tā ka lika uz sāna, kas ļautu paņemt līkumu, bet tad iztaisnojās ... tieši laikā " lai paspētu uz bērēm" ...
Latviešu strādnieki teiks, ka vainīga infrastruktūra, nevis ātrums.
Velosipēdiste apbrauc satiksmes sastrēgumu un saduras ar automašīnu, kuras vadītājs, acīmredzot negaidīja, ka divriteņu transports negaidīs sastrēguma beigas, tādēļ arī video autors vaicā "Kurš vainīgs?" Lasīt vairāk
2026. gadā Subaru sola iepriecināt ar trim elektriskās piedziņas modeļiem un šīs trijotnes skaitā ir arī Solterra, kas klientu priekšā stāsies būtiski uzlabots. Lasīt vairāk
iAuto.lv uzpilda degvielu un secina, ka cenas nav kritušās, bet 95 markas benzīna un dīzeļdegvielas cena ir gandrīz izlīdzinājusies. Lasīt vairāk
Ilgus gadus Subaru automobiļi bija pieejami vien ar visu riteņu piedziņu, un tas jau bija kļuvis par šīs markas “firmas zīmi”. Šoreiz būs citādi, jo Uncharted būs pieejams gan 4x4 variantā, gan lētākā priekšpiedziņas versijā. Lasīt vairāk
42 gados jau vajadzēja kaut ko saprast par inerci un braukšanu uz moča pagriezienā. Labi ka pārējie apkārt dzīvi palika.