Divi puiši ar elektrisko skrejriteni cenšas paspēt šķērsot ielu, kamēr mirgo zaļais signāls, taču ir jau mazliet par vēlu.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Divi puiši ar elektrisko skrejriteni cenšas paspēt šķērsot ielu, kamēr mirgo zaļais signāls, taču ir jau mazliet par vēlu.
Un pie viena ilustrācija faktam, ka skrejriteni nevar ātri nobremzēt.

Man reiz pirms sešiem gadiem bija kaut kas pa šito tēmu, tik ar velosipēdu un bez manas vainas - gāju uz kādiem 30 kilometriem stundā Liepājā pa Ganību ielas trotuāru kad viens pensionārs nogriežoties no ielas nebija mani pamanījis un aizšķērsoja man ceļu - tam velosipēdam ar ko braucu asas bremzēšanas spējas bija līdzīgas kā skrejritenim - bet tā kā es tai mašīnai sānā ietriekties negribēju, tad dabūju asi aizraut pa labi tajā šķērsielā...

Ar velo braukt vajag pa brauktuvi un pirms krustojuma neļauj sevi apdzīt - lai nenogrieztu ceļu. Pēc krustojuma - lūdzu, mauc garām.
Vācijas automobiļu kluba ADAC aprēķini liecina, ka izmaksu ziņā neviena cita marka nespēj sacensties ar Dacia, turklāt savu pārākumu tā pierāda visās automobiļu klasēs, kur tā pārstāvēta. Lasīt vairāk
Šonedēļ Drēzdenes Caurspīdīgajā rūpnīcā (Gläserne manufaktur) noslēdzās vesels laikmets. No konveijera noripoja pēdējais automobilis – sarkans VW ID.3 GTX, kas kļuva par simbolisku robežšķirtni rūpnīcas vēsturē. Lasīt vairāk
Tikai pāris mēnešus pēc oficiālās pirmizrādes mobilitātes izstādē Minhenē arī Rīgā tika izrādīts jaunās paaudzes elektromobilis BMW iX3. Tas radīts uz jaunās Neue Klasse jeb jaunā klase platformas, un ir pirmais sērijveida modelis, kas pārstāv BMW jauno dizaina valodu. Lasīt vairāk
Trešdien avārijā uz Rēzeknes šosejas gājusi bojā nepilngadīga jauniete, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Lasīt vairāk
Ha, divi uz skūtera! Krievijā izģērbs! Durvis jāmaina.