Visi komentāri - Piekabe ceļā (+ VIDEO)

Piekabe ceļā (+ VIDEO) 7

iAuto | 17.janvāris 2022 16:31

Kravas auto šoferis nepagūst aizvākt sava spēkrata "asti" no ceļa braucamās daļas - piekabē ietriecas autovadītājs ar savu vieglo automašīnu un gūst traumas.

Visi komentāri

reku 17.janvāris 2022 19:08
3 0 Atbildēt

Virsraksts neatbilst patiesìbai. Pareizi bùtu-vieglà vadìtàjs skaita vārnas.

Eidis 17.janvāris 2022 19:13
4 0 Atbildēt

Man patīk silts luņķis cehā.

GB12 17.janvāris 2022 19:14
4 0 Atbildēt

Man un manam draugam arī.

fckns 17.janvāris 2022 19:16
4 0 Atbildēt

Čau džeki. Es jūs varu pavizināt ar savu audi a4 1.9tdi, kurš no jums abiem būtu gatavs man nopulēt raķeti?

Shiirs 17.janvāris 2022 19:23
1 0 Atbildēt

Un man arī!

širam 18.janvāris 2022 0:23
1 0 Atbildēt

daunis esi? nahujam tev piedalīties šajās pediņu orģijās?

anoagask 18.janvāris 2022 11:30
1 0 Atbildēt

video nav patiess, smadzeņu trauma vieglā vadītājam nevar būt smadzeņu neesamības dēļ. Pilsētā braukt autopilotā - labi, ka necieta nevainīgi cilvēki.

Kravinieks arī malacis - nevar apstāties uz ceļa un aiziet atvērt vārtus ar kājām, piekabe no aizmugures ir nodrošināta pret sadursmi, bet sāni ir īpaši bīstami

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Avārija sasit jauno Opel Grandland - Rīgā, K.Valdemāra un Zirņu ielas krustojumā 18.07.2025. (+ FOTO) 1

Šodien notikusi avārija K. Valdemāra un Zirņu ielas krustojumā, kur sadūrās divi vieglie auto, iespējams vienam no vadītājiem nepalaižot pretimbraucēju kreisā pagrieziena manevra laikā. Policijas informācija vēl tiek gaidīta. Lasīt vairāk

Vai autovadītāji var paļauties uz pašvaldības un LMT sodiem, ka tie ir pareizi un saskaņā ar likumu? 22

iAuto.lv aculiecinieks piedzīvo brīdi, kad luksofors Jomas ielā, Jūrmalā pārslēdzas uz dzelteno signālu un nākas diezgan strauji bremzēt. Saskaņā ar noteikumiem, to varētu nedarīt, taču, kur ir garantija, ka LMT uzliktās kameras kustības turpināšanu pie "dzeltenā" netraktēs kā pārkāpumu? Lasīt vairāk

Mazāk par 19 000 eiro: Citroen C3 Aircross tagad arī septiņvietīgā versijā (+ FOTO) 5

Citroen Eiropas tirgū laiž klajā C3 Aircross septiņvietīgo versiju, piegādes solot 2025. gada ceturtajā ceturksnī. Lasīt vairāk

Govee gudrās gaismas, elektro ūdens pistole un vēl no Amazon Prime 2025 izpārdošanas; (ATPAKOŠANA + VIDEO) 4

iAuto.lv saņem kārtējo sūtījumu no Amazon. Šeit trešā daļa, bet zemāk arī video ar atskaiti par pirmajiem diviem sūtījumiem. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti