Izbraucot uz galvenā ceļa, Volkswagen Golf vadītājs uztriecas "fūrei", kas apgāžas uz sāniem.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

Izskatās, Golfs bija sagatavojies lidojumam taisni. Tādā ātrumā viņš neizgrieztos krustojumā.

Parasta lieta lauciniekiem maukt laukā neskatoties, viņi domā "es no labās puses, tātad man priekšroka"...
Ko var sagaidīt no Jūrmalas valstspilsētas domes, ja pat tiešā tās tuvumā, uz bruģa, redzami nolauzti ceļa zīmju stabi, kas, maigi izsakoties, ir bīstami? Lasīt vairāk
Lai gan pasaules biržās naftas vērtība šajās dienās svārstās, autovadītāji lielu atvieglojumu vēl nejūt. Iedzīvotāji spiesti pielāgot ikdienas izdevumus, kamēr eksperti norāda - cenu izmaiņas degvielas uzpildes stacijās notiek ar nobīdi. Turklāt situācija Tuvajos Austrumos joprojām ir nestabila, tāpēc tās attīstība tuvākajās nedēļās ir grūti prognozējama. Lasīt vairāk
Noskaidrots, kas ir pērnā gada pasaulē visvairāk pārdotie elektroauto – jau atkal dominē Tesla, bet pārējās vietas pirmajā desmitniekā ieņem Ķīnas autoražotāji. Lasīt vairāk
Latvijā patēriņa cenu vidējais līmenis degvielai šogad martā, salīdzinot ar februāri, pieaudzis par 21%, aģentūrai LETA pavēstīja Centrālajā statistikas pārvaldē (CSP). Lasīt vairāk
Pat speciālajā Jūrmalas domes stāvvietā "torčī" nolauzts stabs un apdraud gājēju drošību (+ FOTO)
10
Aptauja: 69% autovadītāju uz vasaras riepām pāriet jau aprīlī; neaizmirsti pēc pirmajiem 300 km pārvilkt skrūves
11
es gan uz tām kreisajām rokām nepaļaujos, kas tad zin, vai tas piebraucošais sapratīs, tādēļ tādās vietās pats uzmanos un skatos, ko tas otrs darīs