Izbraucot uz galvenā ceļa, Volkswagen Golf vadītājs uztriecas "fūrei", kas apgāžas uz sāniem.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
es gan uz tām kreisajām rokām nepaļaujos, kas tad zin, vai tas piebraucošais sapratīs, tādēļ tādās vietās pats uzmanos un skatos, ko tas otrs darīs
Izskatās, Golfs bija sagatavojies lidojumam taisni. Tādā ātrumā viņš neizgrieztos krustojumā.
CSL 19. panta 3. punkts "Katram jārīkojas TĀ, lai neradītu bīstamu situāciju....".
CSN 100. "Jāsamazina ātrums pirms šķēršļa, kuru spēja pamanīt"!
Veselais saprāts vai nu ir, vai nu nav!
Nu un tagad ir labāk?
Autobusa vadītājs ignorē aizliedzošo signālu un izbrauc uz dzelzceļa pārbrauktuves. Kad nolaižas barjera, viņš sāk manevrēt lai pasargātu autobusu no skrāpējumiem, kamēr pasažieru dzīvības ir briesmās, tuvojoties vilcienam. Lasīt vairāk
Šā gada pirmajā pusgadā Klimata un enerģētikas ministrijas (KEM) padotībā esošās Enerģētikas un vides aģentūras (EVA) veiktajās pārbaudēs secināts, ka Latvijas tirgū pieejamā degviela kopumā atbilst noteiktajām kvalitātes prasībām, aģentūru LETA informēja EVA pārstāvji. Lasīt vairāk
Renault un Software République prezentē Vision 4rescue, kas ir demonstrācijas automašīna ar augsto tehnoloģiju ekosistēmu, kas ļauj ārkārtas dienestiem efektīvāk strādāt kritiskās situācijās Lasīt vairāk
Eiropas tirgū kļuvis pieejams Grande Panda pēctecis, jaunais modelis Pandina, kas cenu ziņā ir viena no pieejamākajām izvēlēm, turklāt “tehnoloģiski labākā Panda”, kā to apgalvo ražotājs. Lasīt vairāk
Parasta lieta lauciniekiem maukt laukā neskatoties, viņi domā "es no labās puses, tātad man priekšroka"...