Kravas auto uz ātrgaitas maģistrāles nepamana citu smagsvaru, kas apstājies tehniska defekta rezultātā.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kravas auto uz ātrgaitas maģistrāles nepamana citu smagsvaru, kas apstājies tehniska defekta rezultātā.
Cik % problēmu nevar nobraukt uz nomales, kas tieši tam ir paredzēta? Stop&go sastrēgumā noķīlē bremzes vai izbeidzas dzinējs
Pēdējos piecos gados uz ceļa ir saradušies tik daudz idiotu, ko pie smagajiem ko pie vieglajiem. Pats es braucu ar smago, un man kauns par saviem "kolēģiem", tāda sajūta ka tiesības nopirktas. Braukšana bez distances, neprognozē, neskatās uz ceļu kas notiek tālak par savu degungalu. Briesmīgi! Protams, es saprotu kāds teiks, ka nogurums, miegs....es visu saprotu! Bet ir jāciena sevi un nav jāstrādā pie šefa, kurš nodzen tevi kā zirgu! Nāk miegs, apstājies un paguli!
Lada Niva Sport Turbo ir speciāls modelis, ka sagatavots bezceļu rallijam Lasīt vairāk
Itāļu luksusa sporta auto ražotājs Maserati Gudvudas ātruma festivālā iepazīstinājis ar MC Pura, kas klientiem būs pieejams kupejas un kā kabrioleta modelis Cielo. Lasīt vairāk
Komentārā teikts, ka Čehijas pilsonis pa S12 šoseju Polijā braucis pretēji satiksmes kustībai. Viņš apstājies tikai tad, kad izsauktā policija uzsākusi aktīvas darbības, lai bīstamo braucienu pārtrauktu. Lasīt vairāk
Šobrīd notiek Amazon vasaras izpārdošana. Apskatām labākos piedāvājumus. Un Prime piedāvājumiem ir bezmaksas piegāde. Lasīt vairāk
Mīza pudelē, tādēļ neredzēja!
Speciāi tiem "īkšķis uz leju" licējiem, ASV par urīnpudeles esamību auto vai tās izmešanu miskastē, tālbraucējiem uzliek, kā kurā štatā, ap 100 bakšu sodu. Kad mums būs kautkas līdzīgs?