Skatāmies, kādēļ tā notika.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Skatāmies, kādēļ tā notika.

Kurp tik ātri brauci?
Kur palika Distance un intervāls?
Kāpēc stabs nav no gumijas?

Filmētājiem (un/vai Lohiem) ira (vienmēr,katrreiz) Taisnība.
Dīzeļa cena šodien turpina turēties savā šī gada maksimumā. Degvielas cenas 8.04.2026: Dīzelis 2.127 un 95 benzīns 1.837 EUR Lasīt vairāk
Noskaidrots, kas ir pērnā gada pasaulē visvairāk pārdotie elektroauto – jau atkal dominē Tesla, bet pārējās vietas pirmajā desmitniekā ieņem Ķīnas autoražotāji. Lasīt vairāk
Latvijā patēriņa cenu vidējais līmenis degvielai šogad martā, salīdzinot ar februāri, pieaudzis par 21%, aģentūrai LETA pavēstīja Centrālajā statistikas pārvaldē (CSP). Lasīt vairāk
Subaru Ņujorkas autoizstādē prezentējis jaunu elektrisko SUV – Getaway, kas paredzēts ASV tirgum un pārdošanā nonāks 2026. gada beigās. Lasīt vairāk
Nu pa lielu gabalu bija redzams ieslēgts labais pagrieziens , bet tas priekš kaķiem ieslēgts , jo man jāpaspēj un man ir priekšroka , tas nekas ka CSN rakstīts :ja iespējams , tad no avārijas ir jāizvairās.Man ir video reģistrators un es savu taisnību pierādīšu. Nu pierādīja , bet sasista mašīna un kādu laiku uz darbu jābrauc ar tramvaju. Es viņam apdrošināšanu nemaksātu , jo neizvairījās no avārijas , bet centās paspēt!