Skatāmies, kādēļ tā notika.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Skatāmies, kādēļ tā notika.
Vispār filmētājs diezgan ātri brauca. Otrs, tam mudakam nevajadzēja no otrās joslas griezt pa labi.
-jā, diezgan ātri braucot, vaig aizvaigā skaitīt Pātarus.Lai nevienam mudakam (no manis) neko neievaigās.
Nu pa lielu gabalu bija redzams ieslēgts labais pagrieziens , bet tas priekš kaķiem ieslēgts , jo man jāpaspēj un man ir priekšroka , tas nekas ka CSN rakstīts :ja iespējams , tad no avārijas ir jāizvairās.Man ir video reģistrators un es savu taisnību pierādīšu. Nu pierādīja , bet sasista mašīna un kādu laiku uz darbu jābrauc ar tramvaju. Es viņam apdrošināšanu nemaksātu , jo neizvairījās no avārijas , bet centās paspēt!
Kurp tik ātri brauci?
Kur palika Distance un intervāls?
Kāpēc stabs nav no gumijas?
Vainīgs filmētājs,jo nebremzēja,un necentās izvairīties no sadursmes.
Volkswagen Vācijā pagarinājis savu dāsno atbalstu elektroautomobiļu pircējiem, solot atbalstu līdz pat 6000 eiro apmērā. Lasīt vairāk
Katru gadu 4. jūlijā Aļaskā notiek viens no dīvainākajiem pasākumiem, kas saistīts ar automobiļiem - Glacier View Car Launch, kura laikā automašīnas izpilda lēcienu no aptuveni 100 metru augstas klints - bez vadītāja, protams. Lasīt vairāk
Pirmajos sešos mēnešos Latvijā iegādāts par 22 % vairāk jaunu vieglo automobiļu salīdzinājumā ar 2024. gada attiecīgo periodu. Savukārt līzinga apjoms šajā segmentā audzis vēl straujāk – par 39 %, liecina Citadele Leasing apkopotie dati. Lasīt vairāk
Japānas autobūves uzņēmums turpina sava veiksmīgā modeļa CX-5 evolūciju, sagatavojot to jaunam dzīves ciklam, kas sākas 2025. gadā. Lasīt vairāk
Filmētājiem (un/vai Lohiem) ira (vienmēr,katrreiz) Taisnība.