Visi komentāri - Traģisko avāriju Torņakalnā izraisījušajam sirmgalvim bijusi derīga transportlīdzekļa vadītāja medicīniskā izziņa

Traģisko avāriju Torņakalnā izraisījušajam sirmgalvim bijusi derīga transportlīdzekļa vadītāja medicīniskā izziņa 31

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Nozare.lv | 12.decembris 2023 16:15

Nedēļas nogalē traģisko avāriju Torņakalnā izraisījušajam sirmgalvim bijusi derīga transportlīdzekļa vadītāja medicīniskā izziņa, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Jau ziņots, ka aizvadītajā sestdienā Rīgā, Jelgavas ielā kāds 1932.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Nissan", uzbrauca diviem jauniešiem.

Negadījumā dzīvību zaudēja 2007.gadā dzimusi jauniete, savukārt jaunietis ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas negadījuma iespējamais iemesls ir autovadītāja neuzmanība, savlaicīgi nepamanot gājējus. Vīrietis negadījuma brīdī nav bijis reibumā.

Par notikušo policija sākusi kriminālprocesu un izmeklē visus negadījuma apstākļus. Tāpat tiek izmeklēts, kurā vietā negadījuma brīdī atradās abi jaunieši. Policijā arī apliecināja, ka autovadītājam bija derīga transportlīdzekļa vadītāja medicīniskā izziņa.

Visi komentāri

es 12.decembris 2023 16:41
0 0 Atbildēt

ĢĀ izsniegta?

Vernons 12.decembris 2023 18:28
13 2 Atbildēt

Vai gājējam par Savu drošību nav jāpārliecinās?

es 12.decembris 2023 19:06
1 0 Atbildēt

Tu esi notriecis gājēju?

Vernons 12.decembris 2023 20:30
3 1 Atbildēt

Vēl vairāk! Gājēju izlaidu MAZ - 503 ar piekabi, pa apakšu, starp riteņiem un zem tiltiem! Bet sprauga tur ir 28 centimetri!

es 12.decembris 2023 20:33
1 0 Atbildēt

Tad no turienes tas naids un atbildības meklējumi citu kabatās!

Vernons 12.decembris 2023 21:06
16 0 Atbildēt

Kāpēc naids? Vienkārši sieviete vēlējās izdarīt pašnāvību, bet instinkts izdzīvot ņēma virsroku, palika dzīvā ar nelielu skrambu! Ir 1986. gada decembris. Milicis pat tiesības tajā pašā dienā atdeva. Vienkārši nācās iedziļināties Noteikumos! Neciešu idiotus un idiotismu!

uupis 13.decembris 2023 9:46
1 1 Atbildēt

HALO - tagad ir citi noteikumi! Vairs nav 1986. gads! Es neciešu meļus un sētas noteikumu piekritējus!

Tagad ir 2023. gads un ir pavisam citi noteikumi! 2 reizes pārrakstīti!

Vernons 13.decembris 2023 11:28
0 1 Atbildēt

Ūpi! 1986. gadā CSN bija rakstīts tā: "Gājējam aizliegts iziet uz brauktuves, ja tuvojas transports"! 

Tagad ir tas pats!

uupis 13.decembris 2023 11:32
1 0 Atbildēt

NĒ! Nevajag MELOT!

Tagad ir 145. punkts kurā ir teikts ka vadītājam jāizpilda prasība DOT CEĻU gājējam!

Un ir vadītāja PIENĀKUMS 25.3 NEAPDRAUDĒT GĀJĒJUS un VELO! 1986. gadā tāda punkta NEBIJA! Bet Vernons melo ka bija!

Bet vernos saka ka gājēju pārejām nav jēga, jo gājējs var šķērsot ielu tikai tad kad nav neviena auto!

Freijers 13.decembris 2023 10:18
35 0 Atbildēt

Veselais saprāts ir palicis tas pats uupi, bet tā kā tas visticamāk tev bija svešs 1986.gadā un arī šodien, tad tāpēc tādā pļūtīšana ar burtkalpībās mērci !

Sergejs 13.decembris 2023 11:25
0 0 Atbildēt

Veselais saprāts ir deficīts, visiem nepietiek. Ūpim nepietika, diemžēl.

uupis 13.decembris 2023 17:57
0 0 Atbildēt

145. punkts ir jāievēro vai nav?

Es saku ka ir jāievēro - bet tu saki ka tas nav veselais saprāts izpildīt 145. punktu!

Torņkalns 13.decembris 2023 12:18
5 0 Atbildēt

Torņkalnā opis nobrauca 2 cilvēkus! Vienu uz pārejas, bet otru uz trotuāra! Vai tad 1986.gadā bija atļauts braukt pa trotuāru?

ZZZZ 13.decembris 2023 10:37
18 0 Atbildēt

Nenovēlu NEVIENAM nonākt šādā situācijā. Gadījums no dzīves. Šis te šaurā standarta ceļš. Loģiski malās garenās risas. Tur ir ūdens, kas ar noteiktu regularitāti kā dubļains sastāvs tiek izšļakstīts uz asfalta pat sausa seguma gadījumā. Viltīgs, ne pārāk labi pārredzams bet slaids kreisais pagrieziens. Praktiski var izbraukt 110+. Tad nu brauc cilvēks ar vācu auto, ne pārāk jaunu. Nedomāju, ka arī tur pāri atļautajiem ātrumiem. Bet tajā līkumā izdomāja piebremzēt, nelaime ka trāpīja šajā dubļainajā grants uzlējumā. Rezultātā auto apgriezās ar aizmuguri pa priekšu un neveiksmīgi tā arī pārbrauca pretim pa maliņu braucošajam velo. Kā tas cilvēks lūdzās lai tas nelaimīgais paliktu dzīvs, bet tās kustības tik agonija. 

Tāda lūk realitāte, priecājaties ik reizi kad jūs veseli nokļūstat mērķī❤️

uupis 13.decembris 2023 11:34
0 0 Atbildēt

Nu ja nejēdz samazināt ātrumu, tad ko var palīdzēt slimniekam pie auto stūres?

0pis 13.decembris 2023 10:37
0 0 Atbildēt

Tajā vecumā veselības stāvoklis mainās pa stundām, nevis gadiem vai mēnešiem.

ZZZZ 13.decembris 2023 10:57
1 0 Atbildēt

Jā Opis īpaši ja esi saņēmis poti nepareizo. Bet tev jau kauns to atdzīt un tu tik bļēj visiem līdz...

0pis 13.decembris 2023 12:16
0 0 Atbildēt

Domā, ka vecais bija heroīna lietotājs? Diez vai. Tad viņš nespētu pēc tādas potes pat acis atvērt, kur nu vēl braukt ar auto.

ZZZZ 13.decembris 2023 12:37
0 0 Atbildēt

Opis nepeldi nu prom atkal, kā kā tas kurš iztaranēja to čuguna margu Daugavas krastmalā pašā tajā potētāju centrā.

0pis 13.decembris 2023 12:46
0 0 Atbildēt

Baidies no vakcīnām? Tailenolu arī nedzer? Bet med. oglīti? Pareizi - jāsaglabā modrība 😜

Krotow 13.decembris 2023 11:30
1 0 Atbildēt

Esmu par to ka braucēja medicīniskais stavoklis ir  regulāri un reāli jāpārbauda. Tur vispār nav jautājumu. Taču šis ir gadījums, kuru vajadzetu izpētīt pēc būtības un nevajadzīgas veča tirpelēšanas no iestāžu u.c. dardedžu puses. Visticamāk secinās ka puse no negadījuma iemesla bija nobrauktās meitas neuzmanība pie gājēju pārejas. Ar sekojošām izmaiņām CSN un reālām policijās darbībām, sākot sodīt nekaunīgus un pofigistiskus gājējus un velo, darbojoties pēc principa "jūs policistu neredzat... taču viņš ir".

uupis 13.decembris 2023 11:35
0 2 Atbildēt

Es esmu PAR teorētisko un praktisko eksāmenu reizi 10 gados un pēc 60 gadiem reizi 5 gados!

Citādāk vernonisko slepkavniecismu neizskaust!

es 13.decembris 2023 11:47
1 0 Atbildēt

To var aizstāt ar psiholoģisko test un reālu psihiatra apmeklējumu.

Krotow 13.decembris 2023 12:37
2 0 Atbildēt

Ūpim.

Freijers 14.decembris 2023 17:03
0 0 Atbildēt

Dajoš komuņizma 5 gades plānu 3 gados.

ZZZZ 13.decembris 2023 11:48
0 0 Atbildēt

uupis tas tik Tavs bizness, un nekas tur nemainīsies. Te Ipat vesela speciālistu plejāde kas nesaprot par ko stāsts. CSN interpretā kā katrs māk. Vajag, iespējams, tik vienkāršot visu ar csn rēbusu risināšanu pie stūres, un mazināt ātrumu...

uupis 13.decembris 2023 11:59
0 0 Atbildēt

CSN ir tikai noteikumu kopums, kurus pēc vajadzības izmanto ceļu uzturētājs, tādā vai citādā veidā realizējot satiksmes organizāciju! CItur uzbūvē divlīmeņu krustojumu nodalot pretējās plūsmas, bet citur iesprauž zīmi Kreisais aizliegts un brauc līdz apgriešanās vietai!

Šoferim ir jāņem vērā to kā ceļa uzturētājs sasprauž zīmes un jāizpilda to prasības!

Bet ja ir pretenzijas tad vainīgi nav CSN bet tie kas sasprauž zīmes - tas daudziem ir pārsteigums, jo domā ka noteikumi vainīgi pie tā ka uzturētājs iespraudis 30 zīmi!

es 13.decembris 2023 12:10
0 0 Atbildēt

Uzturētājs to 30 zīmi sprauž pēc vaimanātāju un izvadītāju iesnieguma, kas ir arī pamats jebkuram citam CSN. Uz savu galvu uzturētājs nedrīkst darīt neko, jo strādā par valsts naudu. Tā kā pie jebkuras jaunas ceļazīmes vainīgi vien ir paši braucēji. To jau nu ne tikai lohiem vajadzētu saprast...

ZZZZ 13.decembris 2023 12:07
1 0 Atbildēt

uupi zini kā ir janku lielo autobraucēju zemē. Tur ja būs kaut sētnieks uz ceļa ar lāpstu un pagaidu zīmi, tad 100% netālu dežūrēs cops. Un vietējais renger ar lielāko prieku pie izdevības uzliks sodu ceļu uzturētājam ja kaut kur nekārtība.

es 13.decembris 2023 12:22
0 0 Atbildēt

Tikai tas sods tiek ierēķināts neparedzamajās izmaksās un no tā paša renger nodokļiem ieturēts. Tāpat kā pie mums. Vai kāds ceļu uzturētājs ir iebraucis mīnusos?

ZZZZ 14.decembris 2023 8:31
0 0 Atbildēt

Man izskatās, ka es tālāk par savu rajonu nav bijis. Par visu spriež no sava cauruma. Tur ceļu uztur/apsaimnieko privāts kantoris. Te arī mēģina/gribētu ko līdzīgu, bet apakšniekiem ir kā ir apakšā pašā.

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

23 200 eiro: Xpeng G7 vēl lētāk nekā solīts (+ FOTO)

Ķīnas elektromobiļu ražotājs Xpeng laidis klajā Tesla Model Y konkurentu, vidējās klases SUV G7. Cena, ko ražotājs prasa, ir ievērojami zemāka nekā Tesla. Lasīt vairāk

Jānis Vanks izmēģina Volkswagen California Ocean (+ VIDEO)

Volkswagen California ir ceļojumu automašīna uz Multivan bāzes. Inovāciju un augstās kvalitātes dēļ California kļuvusi par sava veida ikonu. Jaunāko un vislabāk aprīkoto kemperi šodien izmēģinās Jānis Vanks. Lasīt vairāk

No rūpnīcas pie pircēja - Tesla ierodas pie īpašnieka, autopilota vadīta (+ VIDEO) 6

Tesla Youtube kanālā publicētais video pierāda, ka ceļu no rūpnīcas pie pircēja automobilis veic patstāvīgi, paļaujoties uz Full Self-Driving autonomās braukšanas sistēmu. Lasīt vairāk

Degvielas uzpildes stacijas eksplozijā Romā cietuši 30 cilvēki (+ VIDEO)

Romā piektdien eksplodējusi degvielas uzpildes stacija, ievainojot aptuveni 30 cilvēkus, tai skaitā astoņus policistus un ugunsdzēsēju, paziņojusi policija un glābšanas dienests. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti