Sievietei neienāk prātā, ka nobraukt no maģistrāles varētu arī dažus kilometrus uz priekšu - nevienam netraucējot un neizraisot avāriju.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Sievietei neienāk prātā, ka nobraukt no maģistrāles varētu arī dažus kilometrus uz priekšu - nevienam netraucējot un neizraisot avāriju.

Šitais ir labs
Diemžēl ir uzaugusi paaudze, kas reāli neapzinās šādas rīcības sekas…Viņu galvā ir tikai viens - ka es kā HUMAN esmu pāri visam…Viss, ko ES daru, ir jārespektē visiem pārējiem un tas nav apspriežams![]()

Tas ir kaut kāds ģenētisks defekts. Šādiem būtu jāļauj pārbraukt pāri bez kriminālām sekām.
Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen šonedēļ pārtrauks darbu vienā no savām rūpnīcām. Lasīt vairāk
TV Autoziņu ziemas testos esam devušies gan ar pikapiem, gan elektromobiļiem, taču mikroautobusu un minivenu reiss gan notiks pirmo reizi. Lasīt vairāk
Eiropas Komisija varētu atcelt likumu, kas paredzēja jaunu automašīnu ar benzīna un dīzeļa dzinējiem aizliegumu no 2035. gada. Lasīt vairāk
Cik mēs nākotnē maksāsim par elektrību? Kāpēc tā vienā valstī ir dārgāka nekā pie kaimiņiem? Uz šiem jautājumiem cer atbildēt jaunais Eiropas Komisijas plāns – uzsākt centralizētāku elektrotīklu plānošanu, lai paātrinātu dažādu savienojumu izveidi, kas samazinātu elektrības rēķinus patērētājiem. Ko tas nozīmē un kas jauns gaidāms Baltijas valstīs? Lasīt vairāk
Arī Latvijā ir tādi autovadītāji. Vienreiz uz dienvidu tilta bija gadījums, kad sieviete apstājās kreisajā joslā pie intensīvas satiksmes, lai nobrauktu nost uz piena kombināta pusi. toreiz viss beidzās veiksmīgi un visi apstājās, lai kundzīti palaistu.😂