Sievietei neienāk prātā, ka nobraukt no maģistrāles varētu arī dažus kilometrus uz priekšu - nevienam netraucējot un neizraisot avāriju.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Sievietei neienāk prātā, ka nobraukt no maģistrāles varētu arī dažus kilometrus uz priekšu - nevienam netraucējot un neizraisot avāriju.
Šitais ir labs Diemžēl ir uzaugusi paaudze, kas reāli neapzinās šādas rīcības sekas…Viņu galvā ir tikai viens - ka es kā HUMAN esmu pāri visam…Viss, ko ES daru, ir jārespektē visiem pārējiem un tas nav apspriežams
Tas ir kaut kāds ģenētisks defekts. Šādiem būtu jāļauj pārbraukt pāri bez kriminālām sekām.
Šveice plāno 2030. gadā ieviest jaunu transporta infrastruktūras nodokli elektroautomobiļiem, kas palīdzētu kompensēt ieņēmumu samazinājumu no tradicionālā minerāleļļas nodokļa. Lasīt vairāk
KEM atzīst potenciālu degvielas cenu pieaugumu, bet aplēses par apjomu sauc par nekorektām Lasīt vairāk
Atklāšanas pasākumā norisinājās gan Baltijas pirmizrāde jaunajiem premium klases elektroauto modeļiem – P7+, G6 un G9, gan arī futūristiskā X2 lidojošās automašīnas koncepta prezentācija. Lasīt vairāk
Tesla atkal zirgā – 2025. gada trešais ceturksnis amerikāņu elektroautomobiļu ražotājam bijis īpaši veiksmīgs, ļaujot uzstādīt jaunu piegāžu rekordu. Lasīt vairāk
Arī Latvijā ir tādi autovadītāji. Vienreiz uz dienvidu tilta bija gadījums, kad sieviete apstājās kreisajā joslā pie intensīvas satiksmes, lai nobrauktu nost uz piena kombināta pusi. toreiz viss beidzās veiksmīgi un visi apstājās, lai kundzīti palaistu.😂