Video autors izlicis šo epizodi kā brīdinājumu citiem. Viņš skaidro, ka autovadītājs neredzēja gājēju, jo sākumā to piesedza stabs, tad auto virsbūves statnis. Kad vadītājs pēkšņi to ieraudzīja sev priekšā, iespējams sākās panika, jo auto no sākuma paātrinās, tad strauji bremzē.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Divi aizmigušie satikās.
Gājējs paspēja ŠĶERSOT 2/3 ielas un tas saucas aizmidzis? Halo? Tu izplati melus krievu krustā sistā puisēna stilā!
Precīzi.
Liekas, ka šoferis tajā brīdī būs nodarbojies ar ko citu, jo tas gājējs tur bija gana ilgi redzams, bet gājējs arī lohs. Nu labi, viņam priekšroka, bet vai viņam vieglāk, ja uz kapu pieminekļa uzrakstīs "Viņam bija taisnība"? Taču mazliet par savu drošību arī der padomāt.
Hallo! Gājējs ir šķērsojis LIELĀKO DAĻU pārejas un ir jau gandrīz šķērsojis ielu!
Kā gājējam rīkoties? Redzot mašīnu griezties atpakaļ?
Es nekad nesapratīšu, kā var attaisnot šoferi, kurš speciāli, kā vernons, nospiež Gāzes pedāli, lai noteiktu cilvēku!
😂 Kā iciks rīkotos dotajā situācijā? 😂 Nu ka pasaku stāstus studijā! 😂
Tieši tā - jebkurš ar smadzenēm un saprātu apveltīts radījums, redzot mašīnu, kas tuvojas nesmazinot ātrumu, apstātos un palaistu to mašīnu garām.
Kāpēc jūs visi attaisnojat šoferus pārkāpējus???
Nezinu, ko tu māci saviem audzēkņiem, bet es pilnīgi noteikti zem tā auto nelēktu, lai arī būtu šķērsojis kaut 4/5 ielas.
Pietiekami daudz man ir bijis tādu neviennozīmīgu situāciju, kad ne līdz galam skaidrs, vai šoferis apstāsies, vai tomēr ne un pašsaglabāšanās instinkts man allaž ir vēlējis apstāties. Kā redzams, dzīvs un vesels bez lauztām rokām un kājām.
Šajā gadījumā tam gan nav dižas nozīmes, jo ir diezgan acīmredzami, ka gājējs auto neredzēja - līdz pēdējam brīdim ir redzams, ka viņš iet gluži mierīgi. Un jā, god. skolotāj, CSN ir punkts, ka gājējam arī ir jāpārliecinās, vai viņš tiek laists
Bet vadītājam arī ir punkts KA JĀDARA VISS IESPĒJAMAIS LAI NEAPDRAUDĒTU gājēju? Jeb tas punkts nestrādā - strādā tikai gājēja pienākumi? Vai tad tie nav DUBULTIE standarti kad vienam ir jāievēro CSN bet otram NAV un vēl attaisnojam šofera PĀRKĀPUMU?
Manuprāt nosodīt upuri ir ne tikai zemiski, bet tas arī veicina tiesisko nihilismu sabiedrībā!
Es laikam ķieģeļu sienai varētu skaidrot un tur panākumi būtu lielāki. Lasīt māki? Tad izlasi manus tekstus - es uzrakstīju, ka pienākumi ir abiem un notizlojās arī abi. Tu atkal to nespēj izlasīt un tik savu penteri.
Nu nē! DOT CEĻU prasība ir tikai viena! Jeb tu tagad man stāstīsi ka tam kas neievēro DOT ceļu ir dalīta vaina ar Galveno ceļu 50/50! Kas tie par jauniem noteikumiem???? Plus vēl šoferis REIBUMĀ!!! Hallo tu tagad man stāstīsi ka drīkst braukt REIBUMĀ????
Kāpēc tu attaisno braukšanu reibumā - var uzzināt????