Visi komentāri - Jurists Guntis Grūba norāda uz vairāku luksofora sarkanās gaismas kameru noteikumu neievērošanu Majoros (+ VIDEO).

Jurists Guntis Grūba norāda uz vairāku luksofora sarkanās gaismas kameru noteikumu neievērošanu Majoros (+ VIDEO). 11

iAuto.lv | 23.augusts 2025 7:22

Rūpe par drošību vai naudas pelnīšana? – ar šādu retorisku virsrakstu iAuto 2024. gada novembrī atklāja diskusiju par uzticamību un efektivitāti LMT uzstādītajai sarkanās gaismas fiksēšanas kamerai Jūrmalas Majoru krustojumā.

Ļoti strauja bremzēšana ņemot vērā, kā mainās luksoforā gaismas.

Šajā video varam redzēt, ka Majoros uz Lienes ielas braucot Slokas virzienā ir pazudis 1 luksofors

Visi komentāri

0pis 23.augusts 2025 8:27
3 6 Atbildēt

Nu nezinu, juristi šādi neģērbjas....

iAuto 23.augusts 2025 12:32
3 1 Atbildēt

Kāds tam ir vispār sakara? 🤔😄 Galvenais, ka cilvēka darba rezultātā arī sabiedrībai paliek labāk!

0pis 24.augusts 2025 11:16
0 0 Atbildēt

Ja jau Zeļenskis, neskatoties uz to ka ir karā ierautas valsts prezidents, uz samitoņiem velk ancuku, tad arī LV jurists šim rakstam varētu nobildēties kaut vai kreklā, nevis izvilkt no ģimenes arhīva bildi "es pidžamā". Nevajag ne ancuku, ne smokingu - vasarā var vilkt vienkārši vienkrāsainu kreklu, arī jurists. Ne jau havajiešu kreklu, protams 😊

a13 23.augusts 2025 9:57
7 0 Atbildēt

Nu ir skaidrs, kāpēc pazudis mirgojošais zaļais pirms dzeltenā. Kaimiņos, LT un EE tādi joprojām ir.

Sviesc 23.augusts 2025 21:55
2 0 Atbildēt

Vispār jau nav gan! Bet nu, kā teiksiet!

Lohs_īstais 23.augusts 2025 14:30
3 0 Atbildēt

Tāda idejiski bezsakarīga mētāšanās- ta to gribās, ta šitogribās.Maksātgannegribās, taču ļotidirrstgribās.Loģiski, ka Juristam ir pilnīga tainiba un tas viss tur ir nesankcionāti patvaļīgi "uzkonstruēts" iedzīvotāju (Kūrviesu) slaukšanas nolūkā un saistīts ar vispārējo bezkontroles ierēdņu bezkaunību un bezprecedentāli nekaunīgi izvērsto "iedzīvotjāu kaitināšanu".

Taču, neskatoties uz visu augstākn\minēto, tomēr atradīsies "noderīgie idioti", kuri šo te visu sasaistīs ar "satiksmes drošību" un "nepārkāp/nesodīs" un utttt.. Bet TAS jau iepriekš te tika vairākkārt (un bez jebkādas "komentētāju" ieinteresētības) pieminēts, ka starp lohsaforiem ir knapi tie 26m un ka pirmajā pabraucot zem tikko ieslēgušās dzeltenā, otrajā var saņemt sodu (jo IR STOPplāksne, tīši piekombinēta, kuras tur agrāk nebija...).

Īsāk sakot, cien.Lohi, sēdiet klusu un priecājieties, ka tiksiet bezkaunīgi jāāti gan jūrmalā, gan rīgā/jēlgavā, gan jebkurā citā vietā un laikā.

Slaukt iedzīvotājus un (protams!) aktuālo situāciju nepārzinošus pilsētas "viesus"- tas ir nu jau gandrīz jebkuras "patvaldības" kvēlākais Sapnis.Cienijamais LmT koncerns nevar gadiem ilgi Jūrmalā sakārtot sava mobīlā pārklājuma zonu, taču šados te slaucēj šarlataānisma "pilotprojektos" šie izmanīgie kundziņi būtu gatavi noslēgt līgumu kauč ar pašu velnu (Belcejebulu..).

Vernons 23.augusts 2025 20:40
1 0 Atbildēt

Ceļu satiksmes Likuma 19. Pants: "Pienākumi un tiesības" 1., 3. un 4. punktinoteic, kā darbosies CSN un kā katrs uz ceļa rīkosies! 3. punktā "citai personai" (pašvaldībai) jārīkojas TĀ,  lai neveidotu bīstamu situāciju un materiālus zaudējumus. CSN 104.4 jau ir agresija attiecībā pret aizmugurē braucošiem!

ZZZZ 24.augusts 2025 6:58
2 0 Atbildēt
Buss 24.augusts 2025 10:05
1 4 Atbildēt

Kas par diršanu, ir luksofors, ir stoplīnija, ir dzeltenais signāls, kāpēc nav iespējams apstāties? Ar ko šis luksofors tik unikāls? Godātais kungs tā arī nepaskaidro kāpēc uzskata tos, kas brauc pa sarkano par "nevainīgiem". Braucu tur katru dienu, nekad tas luksofors problēmas nav sagādājis.

Jajā,nuprottams 24.augusts 2025 11:02
4 0 Atbildēt

Es tur "braucu" 50 gadus un problēmu nava bijis.Nee.Un tapc "man" ira pilnīg po/uij.Es kad izlasu (kārtējo) "apkārtaprakstu" par apjātajiem (lohiem),man nav ne prātā pamēģināt saprast,par ko īsti tur runa (tēma).Ka šis ir pats unikālākais gadījums visā LVijā.Jā.

Vienīgais tāds krustojums,kurā tagad (izrādās) ir apvienojušies veseli divi krustojumi un divi savstarpēji neatkarīgi (nemantkārīgi) lohsafori.Lohus vaig aizvaigjāt visos iesp veidos.Kur vienatnē jāt ir grūti,tur jājam divatā un drīzumā jāsim Korī. Ja nu te kāds vēl nejūtas par lohu,pag,mēs pie tā strādājam.

Agris 27.augusts 2025 11:13
2 0 Atbildēt

Es arī tikko iekritu. Pārkāpums fiksēts 20. augustā, protokols atnāca jau 22. augustā. Foto ir apskatāms (auto jau ar purnu uz pārejas, pakaļa aiz stoplīnijas, gaisma sarkanā). Video ir atzīmēts, ka ir, bet nekur apskatāms nav. Pa telefonu teica, ka apskatīt var vai nu klātienē, vai rakstot uz e-pastu atsūtīs. Aizrakstīju uzreiz, vēl nav atsūtīts.

Šodien iesniedzu pārsūdzību, jo tas jāizdara 10 darba dienu laikā. Bet, ko tad man īsti darīt, ja gadījumā arī video nebūs man nepārprotami labvēlīgs? Es taču nevaru viņiem prasīt, lai pierāda, ka visa tā uzparikte ir saskaņota ar Latvijas Valsts ceļiem, un, ka vispār atbilst standartam. Pārsūdzību, visdrīzāk, noraidīs, ko tālāk?

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Šveice plāno nodokli elektroautomobiļiem 22

Šveice plāno 2030. gadā ieviest jaunu transporta infrastruktūras nodokli elektroautomobiļiem, kas palīdzētu kompensēt ieņēmumu samazinājumu no tradicionālā minerāleļļas nodokļa. Lasīt vairāk

Svinīgā pasākumā vakar tika atklāts Ķīnas zīmola “Xpeng” dīlera centrs (+ VIDEO) 12

Atklāšanas pasākumā norisinājās gan Baltijas pirmizrāde jaunajiem premium klases elektroauto modeļiem – P7+, G6 un G9, gan arī futūristiskā X2 lidojošās automašīnas koncepta prezentācija. Lasīt vairāk

Gandrīz 500 000 automašīnu - Tesla sasniedz jaunu pārdošanas rekordu 3

Tesla atkal zirgā – 2025. gada trešais ceturksnis amerikāņu elektroautomobiļu ražotājam bijis īpaši veiksmīgs, ļaujot uzstādīt jaunu piegāžu rekordu. Lasīt vairāk

Steidzamības kārtā rosinās noteikt stingrākas prasības pašgājēju velosipēdiem 22

Satiksmes ministrija (SM) steidzamības kārtā plāno virzīt grozījumus normatīvajā regulējumā, nosakot pašgājēju velosipēdiem obligātu reģistrāciju, obligāto civiltiesiskās atbildības (OCTA) apdrošināšanu, kā arī aizliegumu braukt pa ietvēm un prasību lietot aizsargķiveri, aģentūra LETA noskaidroja SM. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti