Uzņēmums gada laikā gatavs saražot līdz 50 "Fox" auto, cer uz līgumu ar valsti (+ VIDEO) 8

LTV Ziņu dienests | 6.aprīlis 2025 9:00

Kompānija “VR Cars” ar militārās bezceļu automašīnas “Fox” jeb “Lapsa” veidošanu nodarbojas jau gadiem ilgi. Auto testēts dažādos apstākļos, veikti uzlabojumi un nu kompānija būtu gatava beidzot sākt arī salīdzinoši lielāku šo mašīnu ražošanu. Pērnā gada beigās valdība jau atbalstījusi ieceri šos auto iegādāties. Pagaidām gan tikai pārdesmit mašīnas. Uzņēmums cer uz ilgtermiņa līgumu.

Populārākie komentāri

8 Lasīt visus komentārus →
9 1 Atbildēt

Neiedziļinoties niansēs. Ja paskatamies cik nav piķis vējā izpļurināts citādos projektos, tad nu šo vajadzētu tā kā palaist dzīvē. Auto, kaut skrūvgriežu ražošana ir labs rādītājs un plūsmas virzītājs. Kas zin kā tur tālāk var attīstīties vēl kas cits arī! Es balsotu ar abām rokām PAR! Tas cilvēks ir pelnījis ordeni. Kaut nu izdotos.

8 1 Atbildēt

Būsim reālisti, ja tehnika būtu interesanta tad citas organizacijas un valstis stavetu rinda lai šo nopirkt.

Bet ja prece nav unikala, un ceriba tikai tirgoties vietejai armijai ar kaut kadu lojalitāti no valdības, tad tas ir kārtējais budžeta naudas izsaimniekošanas projekts.

3 0 Atbildēt

Es arī gribētu, lai no manis valsts pērk, jo man ir laba prece.

Pievienot bildi Pievienot video

Izceltie raksti

Rolls-Royce piesaka gandrīz 6 m garo Phantom Extended Regatta (+ FOTO) 2

Rolls-Royce pieteicis ekskluzīvu flagmaņa Phantom Extended versiju Regatta, kas iedvesmota no Anglijas dienvidu piekrastes burāšanas regatēm. Lasīt vairāk

Vācu tehniku nepērk - Porsche samazina dīleru skaitu Ķīnā 5

Porsche turpina saskarties ar grūtībām Ķīnas tirgū, kur strauji kritušies pārdošanas apjomi un peļņa. Uzņēmums plāno samazināt dīleru skaitu, jo pašreizējais tirdzniecības tīkls vairs neatbilst pieprasījumam. Lasīt vairāk

Mercedes saskaras ar elektriskā GLC ražošanas problēmām 1

Mercedes-Benz saskaras ar problēmām jaunā elektriskā GLC ražošanas uzsākšanā Brēmenē, vēsta vācu mediji. Lasīt vairāk

Toyota bZ4X Touring. Latvijas apstākļiem labākais elektriskais? (+ VIDEO)

Elektromobilis Toyota bZ4X pieejams gan ar priekšējo, gan visu riteņu piedziņu un dažādām jaudām. Taču tas nekad nav bijis universālis. Jaunais bZ4X Touring ir ne tikai ietilpīgāks, bet arī jaudīgāks par saviem radiniekiem. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti