Ukraina oficiāli saņēmusi noslēdzošo “Patria” bruņutransportieru partiju (+ VIDEO) 8

LTV Ziņu dienests | 6.novembris 2025 18:25

Ukraina oficiāli saņēmusi noslēdzošo “Patria” bruņutransportieru partiju. Tas notika šodien Ādažu militārajā bāzē, piedaloties Ukrainas aizsardzības ministram Denisam Šmihaļam, kurš uzsvēra, ka šī tehnika ir svarīgs pienesums armijas militārajām spējām.

Latvijas atbalsts turpināsies, un aizsardzības ministrs Andris Sprūds ("Progresīvie") neizslēdza, ka var tikt lemts arī par jaunām “Patria” piegādēm.

Visi komentāri

1 0 Atbildēt

"Labāk" karš tur, nekā šeit.

0 1 Atbildēt

Vēl labāk karš nekur!❤️

0 0 Atbildēt

Bet tad Putinam nav dvižuha, bez tās viņš nevar.

0 2 Atbildēt

Tas Sračka Artificial intellgence

labāk karš web datos un līdz pēdējiem GB ,varbūt? 

Luņi pēdējie te paliks, manuprāt un godīgi!! Finita ir šajās drēgnajās dienās bez pateicības.

0 0 Atbildēt

Kremļa dzeguze 650 jau atkal klāt.

0 0 Atbildēt

esmu pabeidzis savu apmācības programmu un gandarīts

0 0 Atbildēt

kariņa vellopēdu un viss.

0 0 Atbildēt

Ēd pastēti un klusē, jampampiņ.

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Izceltie raksti

Nav pieprasījuma – Volkswagen izņem Golf dīzeli no Lielbritānijas tirgus

Lielbritānija kļūst par pirmo tirgu, kur Volkswagen pārtrauc dīzeļa Golf tirdzniecību Lasīt vairāk

iAuto tests: Japānas sedans "Lexus ES" uzsāk savu cīņu ar Vācijas premium smagsvariem (+ VIDEO) 2

Kamēr budžeta klases sedani no auto tirgus praktiski ir pazuduši, biznesa segmentā ir asa konkurence starp vācu milžiem Mercedes-Benz, Audi, BMW un japāņu Lexus. "Lexus ES" piedzīvo būtiskas izmaiņas un pirmo reizi būs pieejams kā pilnvērtīgs elektroauto. Ar sākumcenu Latvijā no 54 450 EUR. Lasīt vairāk

Alpine pabeidz iekšdedzes motoru A110 ražošanu; turpmāk tikai elektrisks 4

Francijas pilsētā Djepa no konveijera noripojis pēdējais otrās paaudzes Alpine A110 eksemplārs, noslēdzot nozīmīgu posmu Renault sporta zīmola vēsturē. Lasīt vairāk

Šorīt (1.07.2026) notika ceļu satiksmes negadījums starp motociklu un busiņu uz Vanšu tilta (+ VIDEO) 29

Šorīt (01.07.2026) notika ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīts motociklists un busiņš uz Vanšu tilta Pārdaugavas virzienā. Negadījuma vietā ieradusies valsts policija un neatliekamās medicīniskās palīdzības ekipāžas Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti