Policija atgādina: nenovieto auto «zaļajās zonās»! 7

7.aprīlis 2010 0:00

Pavasarim iestājoties un sniega segai atsedzot „zaļās zonas” pilsētā, Rīgas Pašvaldības policija atgādina vadītājiem - domājot par pilsētas sakoptību un tīrību, auto novietošanai izvēlēties atļautas vietas, neizbraukāt „zaļās zonas” un apstādījumu teritorijas.

Rīgas Pašvaldības policija pievērsīs uzmanību zālienos novietotām automašīnām un autovadītājus, kuru spēkrati novietoti zālājiem un apstādījumiem paredzētajās teritorijās, sauks pie administratīvās atbildības, kas atbilstoši Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksam, paredz naudas sodu 20 latu apmērā.

Visi komentāri

0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Savas privātmājas pagalmā mašīnu varu novietot kur gribu, kaut puķu dobē, neviens mani par to nesodīs (sievu neskaitot), bet savas daudzīvokļu mājas pagalmā, kur man pieder zināma pagalma zemes domājamā daļa, es tieku sodīts par mašīnas novietošanu uz vietas kur pirms 10 gadiem varbūt ir augusi zāle. Kur loģika?

0 0 Atbildēt

Tad jau lētāk sanāk parkoties puķu dobē nekā citās neatļautās vietās.

Protokols parastais par stāvēšanu neatļautā vietā - 30 Ls, a te tikai 20!!!

0 0 Atbildēt

Ja tās daudzdzīvokļu mājas pagalma zeme ir privāta, tad neviens par stāvēšanu tās zālājā nedrīkst sodīt.

0 0 Atbildēt

Toties suņi drīkst d.i.rst visur, arī uz ceļa un ietves. Sunim jau plāksteri nepielīmēsi :)

0 0 Atbildēt

Kaksi - lai menti būtu labie attiecībā uz privatīpašumu viņīem ir tiešīabs kaut ko piestādīt tikai 2 man zināmos gadījumos, ar pŗīvātīpāšnieka atļauju/pieprasījumu vai tad ja kāds "raspis" jebkādā īpašumā ir nometis savu miskasti tā kā neviens nevar izbraukt !!! Pārējos gadījumos PP un CP īsti nevarēs neko padarīt, nu labi uz servitūtu ceļa gan arī varēs "izdrātēt" pēc CSN.

0 0 Atbildēt

"zālājiem un apstādījumiem paredzētajās teritorijās" Kur var iepazīties ar šo teritoriju sarakstu un atrašanās vietām?

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Izceltie raksti

400 000 km Volkswagen Passat dīzelim ir nieks 23

Ja gribi ilgi braukt un tālu braukt, uz Volkswagen Passat TDI vari droši paļauties. Lasīt vairāk

Mercedes saskaras ar elektriskā GLC ražošanas problēmām 1

Mercedes-Benz saskaras ar problēmām jaunā elektriskā GLC ražošanas uzsākšanā Brēmenē, vēsta vācu mediji. Lasīt vairāk

Toyota bZ4X Touring. Latvijas apstākļiem labākais elektriskais ? (+ VIDEO)

Elektromobilis Toyota bZ4X pieejams gan ar priekšējo, gan visu riteņu piedziņu un dažādām jaudām. Taču tas nekad nav bijis universālis. Jaunais bZ4X Touring ir ne tikai ietilpīgāks, bet arī jaudīgāks par saviem radiniekiem. Lasīt vairāk

PAPILDINĀTS 20.00: Augstākās bīstamības ugunsgrēks Pārdaugavā; uzbrauktuve no Mūkusalas ielas uz Kārļa Ulmaņa gatvi ir slēgta (+ VIDEO) 17

Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 2, noliktavā izcēlies plašs ugunsgrēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD). Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti