CP darbojas netrafarētā auto, neievēro ceļazīmes. Sīkāk par iesniegumu, ko uzrakstīju policijai un par izsmeļošo atbildi, skatieties šeit...
www.amerilat.lv/jl/marasmi
Viena no fotogrāfijām...
Jānis
CP darbojas netrafarētā auto, neievēro ceļazīmes. Sīkāk par iesniegumu, ko uzrakstīju policijai un par izsmeļošo atbildi, skatieties šeit...
www.amerilat.lv/jl/marasmi
Viena no fotogrāfijām...
Jānis
nu vispaar jau taa "kabata" ir domaata trolejbusam, nevis CP vai citiem apziniigajiem pilsonjiem :)
Biezhi tur jau tie menti tur tussee uz papildsekciju kjer, pirms daudziem gadiem vienreiz man arii pieciiti atnjeema par neesosho ziimi 70 logaa, tjipa dok paarbaude bija un es pat nebiju dzeeris :))))
CP sevi uzskata par visvareniem. Diemžēl ar tiem idiotiem ir gruti legali cinities. Var tikai tumšos namu pagalmos sadot pa galvu...
A MASINA TA NETRAFARETA
atbilstoši likumdošanai nav noteikts ,ka obligāti jastrādā CP darbiniekiem ar trafar'etu auto , bet tas ka tā ir novietota nevietā OK
Ja gribi ilgi braukt un tālu braukt, uz Volkswagen Passat TDI vari droši paļauties. Lasīt vairāk
Atjaunotā zīmola "Russo-Balt" pirmā krosovera, pēc amerikāņu Tesla Cybertruck līdzības veidotā modeļa C55 pirmizrāde nenotiks, ziņo auto jaunumiem veltītais krievu izdevums Motor. Lasīt vairāk
Tie pircēji, kas Japānā iegādāsies Toyota automobili, kas izgatavots rūpnīcā ASV, var piedzīvot vilšanos, jo ievesto automobiļu kvalitāte var atšķirties no standartiem, pie kuriem pieraduši pašmāju produkcijas lietotāji. Lasīt vairāk
No šodienas uz Jorģa Zemitāna tilta satiksmei atvērs visas braukšanas joslas, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Arējās komunikācijas nodaļa. Lasīt vairāk

Tu esi Dons Kihots, par ko arī Tevi cienu...
Es pats esmu pārāk kūtrs, lai ko tādu izdarītu, man kauns, ka iepējas bijušas, bet...
:((