Braucot ar tuvajām gaismām, vadītājs gājēju pamana pēdējā brīdī.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Braucot ar tuvajām gaismām, vadītājs gājēju pamana pēdējā brīdī.
Pie mums jau nav labāk... Pretī braucosie saregulējuši gaismas, īpaši ja tas ir kāds pseido džips ar xņenoniem... Nokrišņi un pešihods kuram nav nekāda atstarotaja, tik dur pari jo TAK PĀREJA! (Bet tas ka es esmu 30-40m no pārejas, acīs žilbina... tas nevienu neinteresēs! Es būšu automatiski 100% vainīgs, pat ja brauksu uz 40kmh pilsētā.)
Diemžēl vairums cilvēkos nav izpratne, kad dienas tumšajā laikā pie pārejas ir jaapstājas un jāpārliecinās, ka autovadītājs tevi redz, bremzē un tikai tad vari iet pāri! Turklāt arī pislētā IR nepieciešams atstarotājs!
Ķīnas auto ražotājs “Chery” izaicina konkurentus ar savu “Tiggo 8” modeli. Šogad tas debitējis vairākos Eiropas tirgos, tostarp Apvienotajā Karalistē, Polijā un Itālijā, un arī Latvijā drīz būs jauns “Chery” pārstāvis. Lasīt vairāk
Dienvidkorejas autoražotājs KIA izstrādājis pikapa Tasman militāro modifikāciju, ko piedāvās vairākās versijās. Lasīt vairāk
2025. gada trešajā ceturksnī Vācijā reģistrēto elektroautomobiļu skaits sasniedzis jaunu rekordu, turklāt tas ievērojami pieaudzis arī globālā mērogā. Lasīt vairāk
2025. gadā Audi lietas iet uz leju, taču nākamais gads izskatās cerīgāks, jo vācu premium zīmols plāno laist klajā trīs jaunumus un, jā, izmantot arī iekšdedzes motorus. Lasīt vairāk
Kas pa kurwu Lumpeni, pac daunis ne gājējs!