Braucot ar tuvajām gaismām, vadītājs gājēju pamana pēdējā brīdī.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Braucot ar tuvajām gaismām, vadītājs gājēju pamana pēdējā brīdī.
Pie mums jau nav labāk... Pretī braucosie saregulējuši gaismas, īpaši ja tas ir kāds pseido džips ar xņenoniem... Nokrišņi un pešihods kuram nav nekāda atstarotaja, tik dur pari jo TAK PĀREJA! (Bet tas ka es esmu 30-40m no pārejas, acīs žilbina... tas nevienu neinteresēs! Es būšu automatiski 100% vainīgs, pat ja brauksu uz 40kmh pilsētā.)
Diemžēl vairums cilvēkos nav izpratne, kad dienas tumšajā laikā pie pārejas ir jaapstājas un jāpārliecinās, ka autovadītājs tevi redz, bremzē un tikai tad vari iet pāri! Turklāt arī pislētā IR nepieciešams atstarotājs!
Dīzeļa cena šodien turpina turēties savā šī gada maksimumā. Degvielas cenas 8.04.2026: Dīzelis 2.127 un 95 benzīns 1.837 EUR Lasīt vairāk
Dīzeļa cena sasniegusi savu šī gada maksimālo atzīmi. Degvielas cenas 7.04.2026: Dīzelis 2.127 un 95 benzīns 1.837 EUR. Lasīt vairāk
Ceļa zīmes ir jāmazgā un tas tiek darīts. Lasīt vairāk
Pilnībā elektriskais i3 uz konveijera stāsies 2026. gada augustā. Lasīt vairāk
Dīzeļa cena sasniedz maksimumu. Degvielas cenas 7.4.26: Dīzelis 2.127 un 95 benzīns 1.837 EUR (+ VIDEO)
26
Dīzeļa cena šodien paliek maksimumā. Degvielas cenas 8.4.26: Dizelis 2.127 un 95 benzīns 1.837 EUR (+ VIDEO)
14
Vai, pārbaudot alkohola koncentrāciju izelpā, policijas rīcība nav ne ekoloģiska, ne ekonomiska? (+ VIDEO)
Latvijas lielākajās DUS kopš akcīzes samazinājuma dīzeļdegvielas vidējā cena pieaugusi par pieciem centiem
1
Autoceļu būvētāji: Izmaksu straujā kāpuma dēļ ceļu būvnieki nevar īstenot paredzētos darbus (+ VIDEO)
6
Kas pa kurwu Lumpeni, pac daunis ne gājējs!