Visi komentāri - Krāpnieki izsūta īsziņas CSDD vārdā (+ VIDEO)

Krāpnieki izsūta īsziņas CSDD vārdā (+ VIDEO) 10

LTV Ziņu dienests | 20.jūnijs 2025 19:14

Krāpnieki izmanto arvien jaunus veidus, kā piekļūt iedzīvotāju banku kontiem. Viens no jaunākajiem veidiem ir īsziņas, kas izsūtītas Ceļu satiksmes drošības direkcijas vārdā. Tā šogad izkrāpti jau tūkstošiem eiro.

Visi komentāri

uupis 20.jūnijs 2025 23:31
1 0 Atbildēt

Latvijas pasts vairs nerullē... 😂

Kanibaals 21.jūnijs 2025 1:24
0 0 Atbildēt

Ar gandrīz iekritu, perfekti trāpīja dienu pēc, kad biju pietuvojies netrafaretajām CP no aizmugures uz 70km/h kur beidzās zīme nu jau domāju skaidrs par ko, bet tad pieleca, ka SMS jau nesūta. 

Ar Latvijas pastu līdzīgu, ierēcu līdz vienreiz atsūtija kad gaidu paku un samulsināja tik ka ne no Latvijas pasta gaidum bet OMNIVA. Tā kā jā iekrist var jebkurš, pie noteiktiem apstākļiem. Uz to tas strādā. Bet tas ka pāķi nejēdz, kā veidojas URL un kas ir HTTPS tas ir apbrīnojami. Ne ko nozīme GOV ne COM neatšķir. Vid.lv tiem ir tas pats, kas vid.gov.lv. Graujoši. Skolās tas būtu jāmāca, bet tāpat jau pa vienu ausi iekšā, pa otru ārā.

0pis 21.jūnijs 2025 8:37
0 0 Atbildēt

Skolās jāpiedalās čelendžos, nevis jāklausās muļķības.

650 21.jūnijs 2025 3:17
0 0 Atbildēt

Jajā, vainīgi ir lohi.Un nekādi ne TIE, kuri priekš tiem lohiem izgudroja šos elektroniskos servisus, pēc būtības nenodrošinot to drošību.Tur nevis ka tiem nabaga lohiem būtu jāuztrucas, bet pašam cssd jāmetas būtu noskaidrot, kuŗš te ar viņu Cēlo Nosaukumu tagad kko manipulē.Lai "mazāk karina plakakātus gar ceļmalām un no savas "peļņas" lai noalgo normālu pētnieku,kurš varētu beidzot "izpētīt" šo mīklaino situāciju.

0pis 21.jūnijs 2025 9:11
0 0 Atbildēt

Pēc būtības, drošs serviss = izslēgts serviss. Ja dabūsi naudu par šo izsmeļošo secinājumu, manu daļu vari noziedot Ukrainas dronu večiem.

650 21.jūnijs 2025 14:26
0 0 Atbildēt

Nuja, jebkuŗš Lohatrons cieti balstās uz zinātniskiem pētījumiem.Pamēģini piem 30sek laikā kādas 30x uz kalkukulatora bez kļūdām uzspiest skaitli 2324 un iemet Atsauksmi ;p

sviestdienis 21.jūnijs 2025 10:42
0 0 Atbildēt

kannas bāli ? transporta līdzeklis(marka) valsts nr zīme bija?

nu KĀ ??? varēja būt iekrišanai,tuvu?

kopš kura laika valts iestāžu saiti beidzas ar .com ???

kaut gan cik daudz ir iekrituši,liecina par kaut ko ...

P.S. Man vakar 20.06 piektdienā atnāca krāpnieku sms.

KA 20.06 ceturtdienā !!! 12:45 esmu pārkāpis ātrumu. Nu tik sekli krāpnieki,ka pat kalendāru nepazīst...

Protams es arī attinu filmu, ko ceturtdien esmu darījis(lai ieietu oficiālā csdd vietnē),bet neesmu to darījis.

650 22.jūnijs 2025 0:47
0 0 Atbildēt

Es ikdienā lietoju dažādus gov atribūtus un nesen pat vairākkārt biju iegājis arī cssd lietotnē.Bet man nenāk gandrīz neviens krāpnieku piedāvājums. Ko/kā vajadzētu darīt? Varbūt viņi tagad Krāpj attālināti, nemaz neinformējot pašu to apkrāpto?

sviestdienis 22.jūnijs 2025 8:32
0 0 Atbildēt

Es neeju ,nelietoju,bet atnāca ,bet tik prasts...

viņš 22.jūnijs 2025 8:43
0 0 Atbildēt

kāpēc, ja es esmu parādā valstij kaut kapeiku bankas un citas iestādes atrod manus kontus pat ārzemēs jebkurā, bet ja man nozog šo naudu krāpnieki man atbild neko nepadarīt tāda ir dzīve.

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Lada Azimut – nu tad beidzot krievu pašu (+ FOTO) 4

AvtoVAZ pieteicis jaunu modeli Azimut, kas patiešām “būšot pašu izstrādāts un konstruēts”, tātad pirmais rūpnīcas krosovera modelis pēdējo 30 gadu laikā. Lasīt vairāk

Bugatti par remontu prasa 13 000 eiro, īpašnieks tos ietaupa, jo der detaļa no Volkswagen par 1 EUR 12

Bugatti Veyron ir ekskluzīvs auto un tam ir sava cena, tostarp par apkopēm un remontu, tomēr 13 000 eiro par kāda neliela slēdža salabošanu, izklausās pārspīlēti. Lasīt vairāk

Šogad avārijās gājuši bojā jau 48 cilvēki; daudzi no tiem – autovadītāji (+ VIDEO) 4

Ar bažām četras vasaras saulgriežu brīvdienas gaida valsts policijā. Ir piesaistīti papildspēki gan plašiem reidiem, gan patruļām novados. Un bažām ir pamats. Lasīt vairāk

Can - Am Canyon ir liela ceļojumu motociklu trīsriteņu alternatīva(+ VIDEO) 2

Can - Am trīsriteņu motocikli ir labs variants, ja no īsta motocikla bail un negribas kārtot A kategoriju. Jaunākais un pilnvērtīgāk aprīkotais Can - Am ražojums ir Canyon. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti