Krustojumā aizdegas automašīna, vadītājs glābjas bēgot.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

Krustojumā aizdegas automašīna, vadītājs glābjas bēgot.
benzīns uz kolektora vai benzīns un elektrības dzirkstele
Jautri nav.
Biju pie stūres Pežo 106 kas sāka kūpēt Kutaisi krustojumā. Īsais vados. Pēc maza vadu remonta ar veco, labo izoleni ceļš turpinājās.

Vai nu nevienam nav ugunsdzēšamā aparāta, vai īpaši izpalīdzīga tauta.

Par vienu opeli mazāk, prieks!

Es arī brauktu garām. Nodzēst tāpat nenodzēsīsi, tik sevi lieki apdraudēt.

Jāseko vairāk līdz sava auto tehniskajamm stāvoklim. Ir autovadītāji, kas kapotu paceļ reizi gadā - uz TA. Tad nav brīnums, ka šādi gadās. Ticamākā versija - degvielas noplūde gar kādu šļauku.

Krievijas paviršā tehniskā apskate uz sejas :) Šlaukas tek, ugunsdzēšamā aparāta nav, pie kam arī blakus esošajiem braucējiem nav. Dabiskā izlase.

rt
Es arī brauktu garām. Nodzēst tāpat nenodzēsīsi, tik sevi lieki apdraudēt.
====================
Kāda nu tur apdraudēšana, ja ar prātu rīkojas, galvenais, lai būtu AR KO palīdzēt :-) Es mēdzu vadāt līdzi 5 kg ugunsdzēšamo "ar tauri" - reiz šitāds joks bija uz Salu tilta. Publika lēkāja ar saviem "minibaloniņiem", bet nodzēst nevarēja, vien "pieturēt" guni, toreiz tas 5 kg balons lieti noderēja, kaut iepriekš daudzi brīnījās, ko es vadājot tādu "bolvanku" līdz. Iemesls, kā toreiz izskatījās, no vecuma saplaisājusi un plīsusi degvielas šļūtene, labi, ka vadītājam pietika prāta laukā lecot izslēgt aizdedzi (sūkni). Vispār paveciem auto daudz ir redzēts, ka, iedarbinot dzinēju, šļūtenes uz sprauslām un pienākošā uz rampu burtiski slapjas kļūst. Bet ir vadītāji / īpašnieki, kuriem tas ir pohhhh... :-( Un tad reizēm ir, kā video augstāk :-(
Vācijas Nordholcas jūras aviācijas bāzes teritorijā būvdarbu laikā tika atrasts Otrā pasaules kara pašgājējartilērijas lielgabals StuG III, kas vairāk nekā 80 gadus bija atrakts smilšainajā augsnē. Lasīt vairāk
Volkswagen izstrādājis risinājumu, kas elektrisko ID. Buzz ļaus izmantot arī pārnakšņošanai. Piedāvājums iekļauts “Gute Nacht” paketē, kas kopējai cenai pievieno 2600 eiro. Lasīt vairāk
Britu retro izskata sporta automobiļu ražotājs Morgan turpina sadarbību ar slaveno itāļu dizaina studiju Pininfarina, paplašinot ekskluzīvo Midsummer modeļu saimi. Pēc atvērtās versijas, kuras ražošanas apjoms tika ierobežots līdz 50 eksemplāriem, tagad prezentēts arī Midsummer Coupe prototips. Lasīt vairāk
Šogad Līgo un Jāņu dienā pieķerti vairāk dzērājšoferu nekā divos iepriekšējos gados. Likumsargi skaidro, ka daļa braucēju kļūdaini uzskata, ka alkohols ātri izgaist no organisma, bet citi cer, ka pēc svētkiem policijas klātbūtne uz ceļiem būs mazāka. Taču policija arī šodien pārbauda autovadītājus. Lasīt vairāk
Bez skārienekrāna un audio iekārtas - jaunuzņēmums piedāvā elektrisku pikapu par nepilniem 22 000 eiro
6
Vai ir vērts pirkt jauno Samsung Galaxy S26 Ultra? Vai un kas ir labāks par iepriekšējo? (+ VIDEO)
20
Mjā, Krievija visi mierīgi brauc garām, laikam ikdiena.