Vieglā auto vadītājam pēdējā mirklī izdodas izvairīties no sadursmes ar lokomotīvi un filmētāja transportlīdzekli.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vieglā auto vadītājam pēdējā mirklī izdodas izvairīties no sadursmes ar lokomotīvi un filmētāja transportlīdzekli.

Draugs, es esmu eksperts. Šajā gadījumā es būtu braucis uzmanīgāk un apstājies pirms pārbrauktuves.
Vācijas autobūves uzņēmums pastāstījis par diviem jaunumiem, kas pircējiem kļūs pieejami 2026. gada ceturtajā ceturksnī. Lasīt vairāk
Dīzelis dārgāks par 41 centiem, bet 95. benzīns ir dārgāks par 25 centiem kopš 1. marta. Tas sanāk papildus +24.60 EUR klāt pie manas 60 l uzpildes. Atgādinām, ka 2026. gada 1. martā cenas Latvijā, Neste Lielupes DUS dīzeļdegvielai un 95. benzīnam bija 1.537 EUR. Lasīt vairāk
Dronu siena ir spēja noteikt dronu atrašanās vietu un pretdarboties, bet tā nekad nebūs absolūta, intervijā "Rīta Panorāmā" sacīja aizsardzības ministrs Andris Sprūds ("Progresīvie"). Lasīt vairāk
"Dīzelis beidzot nokritās zem 2 eiro, bet ASV aiztur Irānas kravas kuģi un atkal trauslais pamiers ir pārtraukts. Irāna, kas kontrolē Hormuza šaurumu, visticamāk, atkal nelaidīs kuģu satiksmi caur šo šaurumu. Lasīt vairāk
Šitam nazim, uz video pamata ,tiesības nost uz mūžu!