Visi komentāri - Pērkam lietotu kompaktnieku (+ VIDEO)

Pērkam lietotu kompaktnieku (+ VIDEO) 6

Tavs Auto TV | 20.jūnijs 2018 14:45

Raidījuma TAVS AUTO rubrikā NEPĒRC KAĶI MAISĀ šodien pirksim lietotu kompaktklases auto. Toyota Auris, Volksvagen Golf vai Kia Ceed SW, kuru izvēlētos Tu?

Visi komentāri

nomiks 20.jūnijs 2018 16:00
2 3 Atbildēt

No šiem ņemtu Toyota Auris.

ezis71 20.jūnijs 2018 17:44
5 0 Atbildēt

Es ņemtu KIA,sūds ar Latvijas sāli,visu mūžu tak nebraukšu ar to auto.

Bet tagad par iAuto,būs rupjības.

Bļaģ,jūs jau zajebaļi,kas jūs gandoni neprotat ielik video tā lai es to varētu skatīties pa visu ekrānu,tā pati problēma ir ar Youtube video.Mani video iet pilnekrānā bet jūsējie nē,jūs token ar pirkstu taisīti jeb bērnībā no ratiņiem izkritāt?

KmS 20.jūnijs 2018 20:13
2 0 Atbildēt

Par to lamāšanos tiešām piekrīt, ZB

GTD2 21.jūnijs 2018 16:26
0 0 Atbildēt

es drosi vien golpinju, jo vismaz man no siem visiem cik pabraukts ir viskonfortablakaa brauksana, , arii degvielas paterinsh ap 6 litri ir ok aurim cik braucu tereja kadi 7-8 litri , vienigais pluss klusaaks dzineejs, kia lielakais pluss ir cena delj ko verts so apspries, loti neerta sedesana, nu parejais ka jau kia, bet kvalitativaaki jau vinji paliek, bet līdz ar to arii dargaaki

reku 17.oktobris 2018 22:26
0 0 Atbildēt

Kia ir problēmas ar motoriem,virzulis pie 100 000 sāk diskotēku dejot.Pilna jutūbe Krievijā kia īpašnieki motora remonta rindā stāv kā mēs pie zobārsta.

25 23.jūnijs 2018 11:41
0 0 Atbildēt

Toyota Auris

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti

Izceltie raksti

Digitālais "Chat Control" - grib lasīt visus ziņojumus WhatsApp, Signal, FB tērzētavā utt. Eiropas Parlamentā par to balsos pēc 4 dienām 26

Eiropas Parlamentā jau pēc dažām dienām (12.septembrī) var tikt pieņemts strīdīgs priekšlikums, kas paredz plašu digitālo kontroli un privāto ziņu uzraudzību. Lasīt vairāk

Ķīnā plāno aizliegt ievelkamos durvju rokturus 7

Vēl viens modernais dizaineru izgudrojums varētu tikt atzīts par bīstamu – Ķīnā apsver iespēju aizliegt pilnībā ievelkamus durvju rokturus. Lasīt vairāk

Elektrisks mazauto ar 221 Zs: Cupra piesaka sportisko Raval

Modelis Raval VZ, ko Cupra uz konveijera liks 2026. gadā, varēs lepoties ar 226 Zs. Lasīt vairāk

No 71 900 eiro: Volvo uzsāk elektriskā ES90 ražošanu 6

Čendu rūpnīcā Ķīnā no konveijera noripojis pirmais pilnībā jaunā ES90 eksemplārs. Šāds modelis būs pieejams arī Eiropā un, piemēram, Vācijas tirgū tas maksās nepilnus 72 000 eiro. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti