Šodien TAVS AUTO TV - tuvāk iepazīsimies ar jauno SEAT LEON, satiksim cilvēku ar kuplām ūsām un noskaidrosim, vai 9 cm ir daudz vai maz!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Šodien TAVS AUTO TV - tuvāk iepazīsimies ar jauno SEAT LEON, satiksim cilvēku ar kuplām ūsām un noskaidrosim, vai 9 cm ir daudz vai maz!

durilka ti kartonnaja, lietuviski tev kam runāt? steni un visi tevi sapratīs.
ASV autobūves uzņēmums atzīst kļūdu virzībā uz vispārējo elektrifikāciju, rēķinās ar zaudējumiem un turpinās ražot arī degvielas automašīnas. Lasīt vairāk
Eiropas tirgū pasūtīšanai kļuvis pieejams jaudīgs un ekskluzīvs Cupra modelis - Formentor VZ5, kas tiks saražots vien 4000 eksemplāru skaitā. Lasīt vairāk
Par godu uzņēmuma 80. gadu jubilejai, Mercedes-Benz Special Trucks izstrādājis unikālu transportlīdzekli, ko droši var saukt par greznāko Unimog, kāds jebkad radīts. Lasīt vairāk
Daži autoražotāji nebūt nepriecājas par Eiropas Savienības kursa maiņu attiecībā uz pilnīgu iekšdedzes motoru aizliegumu no 2035. gada. Lasīt vairāk
Ja man sāktos marasms vai šizofrēnija un es sagribētu nopirkt folksvāgenu, es labāk nopirktu strādnieku prēmiumu - audi. Nekā seat.
tu nespētu pārvarēt savu marasmu un ļautu tam eskalēties pārākajā, audi fāzē.
Zin kā, farmakoloģija kopš 90to beigām nav stāvējusi uz vietas - noteikti ka dakteris var tev izrakstīt ko efektīvāku par ripām, ko tu lieto tagad.