Visi komentāri - Pērku jaunas, bet kur lai lieku savas vecās riepas ? (+VIDEO)

Pērku jaunas, bet kur lai lieku savas vecās riepas ? (+VIDEO) 13

TV Autoziņas speciāli iAuto | 23.oktobris 2022 10:38

Sākas riepu sezona. Kā izvēlēties jaunas ziemas riepas, kā par tām nepārmaksāt un kur likt vecās, uzzināsim InterCars filiālē Ogrē.

Tur satiekamies ar InterCars vieglo auto riepu segmenta vecāko tirdzniecības pārstāvi Gundaru Liekni. Viņš izrāda franču zīmola Kleber riepas, starp kurām centrālo vietu ieņem tā sauktā Eiropas tipa ziemas riepa Krisalp HP3. Kleber ir premium zīmola Michelin vidējā segmenta riepas. Vienlaikus Gundars pastāsta kāpēc ir svarīgi izvēlēties pareizais slodzes indekss jeb riepas celtspēja un visbeidzot, ja esmu ticis pie svaigām ziemas riepām, kur lai lieku savas vecās riepas? Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

Visi komentāri

Pļurkt 23.oktobris 2022 10:56
5 3 Atbildēt

Es vecās dedzinu un metālu nododu.

msh 24.oktobris 2022 0:13
3 1 Atbildēt

Mežā!

Krotow 24.oktobris 2022 22:02
1 0 Atbildēt

Riepu ziedošanu jāņugunij, diez, kāds vēl piekopj?

Pļurkt 25.oktobris 2022 9:35
0 0 Atbildēt

Es pat dzirdējis vairs tādu pasākumu neesmu vismaz gadus 30!

msh 25.oktobris 2022 19:12
0 0 Atbildēt

Pavasarī patika situācija kaut kad vasaras sākumā - manai mātei par visu varu vajadzēja sadedzināt čupu ar zaļiem zariem - es saku, ņem dedzini riepu - šī, nē nē, tā nevarēs, bla bla bla - es saku, nu tad neko, un aizbraucu. Atgriezies skatos uz pelnu čupu - jā jā, pačakarējās un saprata ka citu variantu nav un tomēr riepu iemeta...

Ābols 24.oktobris 2022 11:15
3 0 Atbildēt

Tak ja esi tāds gnīda, ka nespēj riepu servisam samaksāt ~2€/riepu, kurš aizvedīs tavu miskasti un utilizs tavā vietā, jebkurš tautietis var nodot vienu komplektu gadā bezmaksas, Rīgā-Rumbulas getliņos!

Vai ja tev tur ir kāds atlikums un nav galīgi noēsti lisaki, ieliec fb komplektu un noteikti parasti pat dienas laikā, kāds atbrauks paņemt un savāks savai trašu miskastei ko nodedzināt līdz galam.

Es savējās Dunlop zieminieces kurām bija ~3.8mm pēc manas pēdejās sezonas, pa 50€ nopārdevu burtiski dienas laikā komplektu, protams brīdinot ka ir zem 4mm un legāli ziemā pa ceļu nevarēs ar viņām braukt. Bija vienalga, galvenais ka bija pāris milimetri, priekš krūmu gonkām. Tā teikt uz vecā reiķina, savējam rumakam, vienu jaunu zieminieci atsitu.

Kanibaals 25.oktobris 2022 0:49
0 0 Atbildēt

>jebkurš tautietis var nodot vienu komplektu gadā bezmaksas, Rīgā-Rumbulas getliņos!

Nav vairs tādas opcijas.

Pļurkt 25.oktobris 2022 9:36
0 0 Atbildēt

... un ja tie Getliņi ir 200+ km tālu!

Ābols 25.oktobris 2022 14:39
0 0 Atbildēt

Tad japzvana visi tuvākie miskastes pakalpojumi sev un jāprasa vai jāprasa savai pašvaldībai.

Es neesmu uzziņu dienests.

Pirms 4 gadiem vēl, EcoBaltia vidē, Rumbulā atdevu bezmaksas metamo komplektu, man bija pa ceļam.

Pļurkt 26.oktobris 2022 8:28
0 0 Atbildēt

Tipisks Rīga un pārējie lauki.....

Nu jau vairāki gadi kā neviena pašvaldība nepieņem vecās riepas!! Tuvākais ir Getliņi vai DAŽREIZ kaut kāda tur necila firmelīte organizē pāris vietās Latvijā veco riepu savākšanai, lai pārstrādātu tās! Kā likums tās vietas nav tālu no Rīgas.

Ko darīt Krāslavā, Ludzā, Kuldīgā, Apē???

rt 25.oktobris 2022 10:25
0 0 Atbildēt

Es vairākus kamazus ar riepām saliku ceļa pamatnē. Strādā labāk kā ģeotekstils.

anonimikis 25.oktobris 2022 11:06
0 0 Atbildēt

tie kamazi ātri sarūsēs un būs sūdīgi tev

Pļurkt 25.oktobris 2022 11:39
0 0 Atbildēt

Riepas atveda ar kamazu, tā kravas kastē, DUNDUK!!

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Tās patika ķīniešiem - BMW attaisno “milzīgo nāsu” periodu 7

BMW galvenais dizaineris Adrians van Hoidonks attaisnojis daudz kritizēto stilistisko risinājumu, kas pēdējos gados tika izvēlēts vairākiem bavāriešu modeļiem. Lasīt vairāk

Sankcijas un rietumu auto – krievi kaut kā tos pērk, bet dominē Ķīnas autobūve 18

Pret Krieviju ieviestas sankcijas, taču Eiropā, ASV un Korejā ražoto automobiļu noiets ne tikai nav apstājies, bet tieši otrādi - uzrāda pieaugumu. Par to raksta izdevums Motor, kas atsaucas uz JatoDynamics speciālista apkopoto statistiku. Lasīt vairāk

Dzīve ir izaicinājums. Cupra draugiem ikgadējā ballīte (+ VIDEO) 1

6. septembrī Cupra zīmola fani pulcējās ikgadējā Cupra Summit ballītē. Lasīt vairāk

Volvo pazaudē riteni (+ VIDEO) 14

Komentārā teikts, ka Volvo tikko izbraucis uz ātrgaitas maģistrāles, tādēļ ātrums bija neliels un nekas nopietns nenotika. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti