Melnais ledus ir tik bīstams, ka es pat nokritu - arī martā tā ir problēma uz Latvijas ceļiem
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Melnais ledus ir tik bīstams, ka es pat nokritu - arī martā tā ir problēma uz Latvijas ceļiem
kkāds nepilnīgs video. trūkst Jūrmalas domes vainošnas ledus eksistencē))))
Tāpēc, ka tam nav tieša sakara ar Jūrmalas domes bezdarbību, bet vairāk ir Force Majeure apstāklis. Jūrmalas dome ZZS un Trukšņa vadībā ir viena no visneprofesionālākajām vadībām ne tikai Latvijas valstspilsētu vidū, bet pat visas Latvijas mērogā.
Tā kā Jūrmalas gadījumā tēmas tiek aizskartas tikai, ja galīgi tām nevaru paiet garām, vienkārši "kur vēl tālāk" kā piemēram jauno luksoforu smagā kļūda Dubultu mezglā utt Ta kā nevajag mans domes darbiniek domāt, ka tā ir baigā tēma man kā redaktoram. Un vēl, kā var redzēt arī iAuto sižetos ir būtiski uzlabojumi satiksmes organizācijā ceļa remontu laikā.
Likās ka ledus rodas temperatūras iespaidā nevis tam ir saistībā ar mēneša nosaukumu.
Pret Krieviju ieviestas sankcijas, taču Eiropā, ASV un Korejā ražoto automobiļu noiets ne tikai nav apstājies, bet tieši otrādi - uzrāda pieaugumu. Par to raksta izdevums Motor, kas atsaucas uz JatoDynamics speciālista apkopoto statistiku. Lasīt vairāk
"Volkswagen Crafter" uzlabojumi galvenokārt ieviesti salonā. Sajūta pie stūres tuvināta vieglo auto pieredzei, neizpaliek multimediju sistēmas ar lieliem skārienekrāniem. Lasīt vairāk
Tērvetē šodien atklāta pirmā Latvijā bioloģiskās sašķidrinātās dabasgāzes rūpnīca. Tas ir nozīmīgs solis Latvijas enerģētiskās neatkarības virzienā, jo ļaus lauksaimniecības blakusproduktus un biomasu pārvērst par tīru un klimatneitrālu enerģijas resursu. Lasīt vairāk
Pat pilnīgi jauna auto mūžā reiz pienāk kārta doties uz obligāto tehnisko apskati. Tiem, kas tur nekad dzīvē nav bijuši, pastāstīsim,kas tur īsti notiek. Lasīt vairāk
Ledus,NEGARANTĒJA !