Pašam veikt sava auto apskati un remontdarbus – šāda iespēja ir Dekšāres pagasta iedzīvotājiem Latgalē. Kā norāda pašapkalpošanās autoservisa īpašnieks, pieprasījums ir liels un nereti nākas gaidīt pat vairākas dienas, kamēr atbrīvosies kāds auto pacēlājs. Lai nodrošinātu servisa pilnvērtīgu darbību, tajā strādā arī divi pieredzējuši automehāniķi.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vaiiii, šitādu "inovāciju" es pats personīgi izmantoju jau vismaz 20 gadus atpakaļ!
Man ierādīja vietu kur remontēt, un parādīja kur atrodas instrumenti, ar kuriem es drīkstu rīkoties. Par to es maksāju kā par servisa vietas nomu. Man tas bija krietni lētāk, bet servisam neliels, bet papildus ienākumiņš, kas neprasīja nekādu laika patēriņu.
Vēl jau dažreiz man deva kādu padomu, ja ļoti vajadzēja, vai ja redzēja, ka netikšu galā, jo nezinu kā...
Da labi, padlaiku garāžas kooperatīvos arī bija kooperatīva estakāde, tā kā var teikt, ka vēl senāk. Šis jau ir mūsdienīgi - ar pacēlāju un maisteriem, kas kādu padomu var dot.
Ideja ir laba, ja tas nav daŗgi, daudzi labpŗat pārbaudītu savu piekari, apskatītos, kas apakšā, utt.
Un nomainīt miglas luktura spuldzīti. Nesmejieties, dažiem auto bez priekšas uzbraukšanas uz estakādes tas nav iespējams (konkrēti bija 2002 Grand Voyager).