Visi komentāri - Negaiss applūdina Rīgu; Jelgavā liela krusa (+ VIDEO)

Negaiss applūdina Rīgu; Jelgavā liela krusa (+ VIDEO) 7

LTV Ziņu dienests | 18.augusts 2023 21:12

Stipro lietavu dēļ piektdienas vakarā Rīgā vietām apstājusies sabiedriskā transporta kustība un daudzviet tā ir apgrūtināta, aģentūru LETA informēja SIA "Rīgas satiksme" pārstāve Baiba Bartaševica-Feldmane.

Patlaban apstājusies 7.tramvaja kustība.

Salaspils un Slāvu ielas krustojumā nolūzis koks, tāpēc minētajā vietā apstājusies sabiedriskā transporta kustība centra virzienā, informē Bartaševica-Feldmane.

Visi komentāri

0pis 19.augusts 2023 8:56
1 1 Atbildēt

Elektriskajam batterija būtu zem ūdens līmeņa? Vai arī tas nekas? Mazliet mastikas pavasaros un tik brauc))

ZZZZ 19.augusts 2023 10:50
0 1 Atbildēt

Kā reiz vakar tur tajā Jelgavas lietū braucu. Arī pa peļķi lielo, bet lēni. Īsti nekas notikt nevar. Principā ar EV ir pat drošāk šķērsot šādu dziļāku vietu pretēji ICE tikai jāatceras, ka plastmasas uc daļas nav spējīgas izturēt ūdens pretestību lielākā ātrumā.

es 19.augusts 2023 11:25
1 4 Atbildēt

Šeit būtu jāsoda tos privātīpašniekus un kopīpašniekus, kuri lietusūdeni no savu māju jumtiem novada uz pašvaldības ielām.

Edy 21.augusts 2023 10:46
2 0 Atbildēt

Te būtu jasoda valsts, ka neuztur udens noteces sistenas kartiba nevis maju ipasniekus, mulkigs komentars!!!!!!

650 19.augusts 2023 13:54
0 1 Atbildēt

Nevaru saprast(iebraukt).Priekš kam tie latviešu lohi (LL) pērk tos kross overus.Es vakar ar savu pa 16cm nosēdināto mierīgi maucu pa lāča plēšu ielu uz +20, tā ka šļakatas gāja augšā līdz pat 3šo stāvu logiem.

Ja ceļā (pa/ceļam) ieraugi lohu- palielini ātrumu un aizlej viņam visus stiklus un visu izspūtēju!

Edy 21.augusts 2023 10:47
0 0 Atbildēt

Ko lielies, elektronika dos zinat par sevi velak. Man klirenss ir 21 cm bet nav patikami "peldet" pa ielam..... Atbildigajiem avarijas dienestiem butu jarikojas lai nakotne ne kas tads neatkārtotos!

Edy 21.augusts 2023 13:31
0 0 Atbildēt

Atbilde 650 Es pagājušo nedēļu pabraucu ar Yaris CrossOver un biju patīkami pārsteigts par gaitu, jaunie DVS parasti neiet, kamer turbinas un karba noreage viss jau nokavets un jaudas vispar nav (neuzticos tādiem auto), tad Yaris gaitā kluss un atsaucīgs, brauksanas komforts bija patikams, cela pārredzamība laba, bedre tikai akumulātori, nekad nezini kad tie piebeigsies un vel akumulatoru nenormalas cenas.... Labāk neriskēt un braukt tālāk ar 2007 gada auto. Secinājums: Jaunie auto der tikai CARSHARINGam, ne mana bēda ne mana druva. Kad nosprāgs tad nosprāgs...

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

iAuto tests: Brauc ar “Volkswagen Crafter” busu, bet sajūtas kā "Tiguan" (+ VIDEO) 13

"Volkswagen Crafter" uzlabojumi galvenokārt ieviesti salonā. Sajūta pie stūres tuvināta vieglo auto pieredzei, neizpaliek multimediju sistēmas ar lieliem skārienekrāniem. Lasīt vairāk

Hibrīds ar 200 Zs un sporta režīmu - Honda Prelude atgriežas pēc 25 gadu prombūtnes 5

Savulaik populārā kupeja atkal būs redzama Eiropas ceļos, jo 2026. gadā Honda uzsāk tās pārdošanu arī mūsu kontinentā. Lasīt vairāk

Ieskats IAA Mobility izstāžu zālēs (+ FOTO)

IAA Mobility 2025 ir liela starptautiska mobilitātes un auto tehnoloģiju izstāde, kas šobrīd notiek Minhenē, Vācijā. Lasīt vairāk

Mercedes galvenais dizaineris kritizē konkurentu jaunākos darbus 7

Mercedes-Benz galvenajam dizainerim Gordonam Vageneram īsti neiet pie sirds nedz Audi jaunākais koncents “Concept C”, nedz BMW pirmais “Neue Klasse” modelis iX3. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti