Visi komentāri - Varbūt tādēļ tik daudz dzērājšoferu? - no alkohola atkarīgais: nekur alkohols nemaksā tik lēti (+ VIDEO)

Varbūt tādēļ tik daudz dzērājšoferu? - no alkohola atkarīgais: nekur alkohols nemaksā tik lēti (+ VIDEO) 23

LTV Ziņu dienests | 15.oktobris 2023 8:40

Sabiedrisko mediju rubrikā “Zeme, kur dzer” šovakar stāstīsim par jaunu vīrieti, kurš patlaban dzīvo īpašā motivācijas programmā, kas izveidota psihoneiroloģiskajā slimnīcā “Ģintermuiža” Jelgavā un domāta cilvēkiem ar atkarībām.

Valdis ir strādājis ārzemēs, atkarības dēļ nokļuvis cietumā un deportēts. Latvija pelnīti tiekot dēvēta par zemi, kura dzer. Arī viņš uzver, ka nekur alkohols nemaksā tik lēti un nav pieejams tik viegli kā dzimtenē.

Visi komentāri

Rita 15.oktobris 2023 9:16
3 0 Atbildēt

Man pilnīgi vienalg cik maksā alkohols, elietoju ikdienā un nevajag atrunas ,ka lēti,tā ir tikai atruna.

WALA 15.oktobris 2023 9:41
3 3 Atbildēt

Vārguļu un čīkstuļu tauta ?!? Par ātruma izmaiņām neviens nebriīdina, bīstamos līkumos "bruņota apsardze" muļķus nesargā, alko pa lētu utt. utjpr.

KAD sāksim domāt un atbildēt par savu rīcību ?!? Negribas ne par ko atbildēt, nu tad kad tem piem  vaditāja apliecība - brauc ar sabiedrisko/taksi un ne par ko "neatbildi".

Strādāt tak ar neviens nespiez - ej zem tilta un guli ...

es 15.oktobris 2023 9:42
5 0 Atbildēt

Problēma ir galvā, ne cenā! Tāpat kā ar smēķēšanu. Vari celt cenu 2x, 3x, kaut 10x, ja rakstura nav, tad dzers un kūpinās...

Saulīte 15.oktobris 2023 11:36
0 0 Atbildēt

Ja ir raksturs, tad var atteikties jebkurā laikā no visa sliktā, negaidot, kad rodas jau veslības problēmas.

darklight 15.oktobris 2023 12:42
2 0 Atbildēt

Ir tāda anekdote: "Man ir stiprs raksturs - ja gribu tad dzeru, ja negribu - vienalga dzeru!"

Ja nopietni, tad tajā brīdī, kad iestājusies atkarība, ar raksturu vien var nepietikt. Lai atmestu dzeršanu, ir pilnībā jāizmaina domāšana un vispārībā jāiemācās dzīvot pa jaunu. Alkoholiķim, kurš nav patiešām iemācījies nedzert, atturības brīži ir mocības un dzīve bez alkohola šķiet nepanesama. Tas, kas nav tam izgājis cauri, nesapratīs.

Ilona 15.oktobris 2023 12:07
0 0 Atbildēt

Nav brīnums, ka pie mums ir liels alkohola patēriņš, mums svarīgi ir atvērt pēc iespējas vairāk dzērienu veikalus bez uzcenojuma, bet mazos pārtikas veikaliņus kur var nopirkt labus piena produktus un ne tikai, izņemot  alkoholu, likvidēt, jo tie taču ir neienesīgi ekonomikā.

Hmm 15.oktobris 2023 12:31
1 0 Atbildēt

Kas gribēs, atradīs - ja jau pat šādos vispieejamības laikos točkas Antonam pietiek darba, tad, kas būs tad, kad alko piegriezīs skrūves?  Cik zinu, točkās var nopirkt tos pašus veikalu grādīgos, tikai ar uzcenojumu un arī BY ražotās cigaretes - ko nu kuram vajag.

John 15.oktobris 2023 12:20
0 0 Atbildēt

Tas ir bizness. Jo vairāk lieto, jo vairāk naudas ienāk budžetā. Jo vairāk dzērāju, jo vieglāk valdībai strādāt.

Vells 15.oktobris 2023 15:14
0 0 Atbildēt

a es ta nesapratu, kādēļ Krievijā lētākais šņabis pasaulē. Viss pareizi, tas teiciens jau arī no turienes nāk.

Meistars 15.oktobris 2023 18:06
0 0 Atbildēt

Jānomaina  kompānija ar ko tusē. Un vēl labāk, ja pārceļās uz citu pilsētu un sākt visu no jauna. Man tas palīdzēja. Nav neviena, kas velk uz leju. Nav neviena, kas saka - TU MANI NECIENI?, ja neiedzeršu kopā ar viņiem. F*ck it.

0pis 15.oktobris 2023 18:44
0 3 Atbildēt

Latvijci kā dzēra krievu laikos (kolhozā brigadiera pienākums bija braukāt un vaktēt, lai traktoristi un lauku brigādes veči nemet pa lampu pārāk ātri/strauji), tā turpināja 90jos jau brīvi cilvēki būdami un rādās, ka ieradums tā labi iesakņojies.

Utu bunga 16.oktobris 2023 7:28
2 0 Atbildēt

Cenas šmigai var celt, tikai tai nav nekāda sakara ar cilvēkiem pie stūres! 95% tā saucamo dzērējšoferu tiek pieķerti no rīta reidoskur kur tur visus pēc kārtas, vobšem kad tev ir poha nevis pillā! A tie kas vakaros met pa lampu, vālē riņķī un taisa ziepes, tos neviens neķer! jo vieglāk no rīta- mož kāds stundu par maz būs gulējis!  Debīlo valsts!

0pis 16.oktobris 2023 9:40
0 2 Atbildēt

Bet daļa no rīta noķertajiem ir tie kas vakarā vālēja ar aizlietu jēgu! Tiešām debīlo alkoholiķu valsts.

Localjobo 16.oktobris 2023 10:53
0 0 Atbildēt

Tie, kas iepriekšējā vakarā dzēra tie nākamajā rītā nebrauks.

Bet tie, kas iepriekšējā vakarā iedzēra, bet ar mēru, lai no rīta varētu braukt. No rīta jūtas labi, bet kad iepūš trubiņā, tad tomēr promiles parādās

0pis 16.oktobris 2023 12:12
0 1 Atbildēt

Ja ir promiles - tad ir arī sekas koncentrēšanās traucējumu un reakcijas veidā. Jā vai nē?

O-Pis 16.oktobris 2023 12:34
0 0 Atbildēt

Tas ka Tu esi debils alkoholiķis nenozīmē, ka pārējie ir tādi paši...

0pis 16.oktobris 2023 12:44
0 2 Atbildēt

Tu man staigā nopakaļ kā tāds šunelis...?

... 16.oktobris 2023 12:33
1 0 Atbildēt

Kārtējā muldēšana. Varbūt šņabi šeit var dabūt pa lēto. Bet ja skatāmies piem. uz vīna cenām, tās šeit ir 3...4x dārgākas kā piem. Itālijā, Spānijā. Un nez kāpēc neviens tur pat nemēģina izgudrot visādas muļķības...

0pis 16.oktobris 2023 12:45
0 2 Atbildēt

Beidz, vietējie šņabdeguni dzers pat krāšņu kurināmo...viņiem pie kājas, cik maksā vīns Spānijā.

es 16.oktobris 2023 17:16
0 2 Atbildēt

Itālijā un Spānijā tā saucamo "vīnu" vispār dod par velti, kā mums restorānos ūdeni. Un tas ir kautkas vēl nebaudāmāks par sidru.

darklight 16.oktobris 2023 23:48
0 0 Atbildēt

Dīvaini. Kad es biju Spānijā, neviens un nekur man neko par velti nelēja. Laikam uz nepareizām vietām gāju :-/

uupis 16.oktobris 2023 16:09
0 0 Atbildēt

Nevarēs nopirkt degvīnu - pirks "klavieres" kā 90-jos... 😀

darklight 16.oktobris 2023 23:50
1 0 Atbildēt

Principā jau tās klavieres nemaz nebija tik sūdīgas. Man kaut kā liekas, ka neko tamlīdzīgu vairs nemaz nevar dabūt.

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti

Izceltie raksti

30. augustā ikviens interesents varēs izmēģināt jaunākos auto modeļus pie t/c “Mols” (+ VIDEO) 1

Jau nākamajā sestdienā, 30. augustā, no pulksten 11.00, Rīgā norisināsies ikgadējā brīvdabas auto izstāde “Pielaiko savu auto!” tirdzniecības centra “Mols” stāvlaukumā, kurā ikviens interesents varēs aplūkot un braucienā pats izmēģināt jaunākos automašīnu modeļus. Lasīt vairāk

Nissan X-Trail tagad arī sportiskajā Nismo versijā (+ FOTO)

Nismo versijas ir vairākiem Nissan modeļiem, tagad to pirmo reizi iegūst arī X-Trail (Rogue). Lasīt vairāk

Gandrīz 24 miljoni eiro – izsolē pārdots Ferrari Daytona SP3 1

Ferrari Daytona SP3 kļuvis par jebkad visdārgāk izsolē pārdoto jauno Ferrari automašīnu. Lasīt vairāk

Opel parāda Corsa GSE Vision Gran Turismo (+ FOTO) 1

Opel Corsa GSE Vision Gran Turismo koncepta pirmizrāde notiks IAA Mobility autoizstādē, septembra sākumā, taču žurnālisti ar to var iepazīties jau tagad. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti