Visi komentāri - Uz Polijas-Ukrainas robežas kilometriem gara kravas transporta rinda. Poļu busiņš uzbraucis trim ukraiņu tālbraucēju šoferiem (+ VIDEO)

Uz Polijas-Ukrainas robežas kilometriem gara kravas transporta rinda. Poļu busiņš uzbraucis trim ukraiņu tālbraucēju šoferiem (+ VIDEO) 58

Foto: iAuto.lv

iAuto | 15.decembris 2023 16:23

Rindas, rindas, rindas - tās veidojas gan uz Ukrainas-Polijas, gan Ukrainas-Slovākijas, gan Latvijas-Baltkrievijas robežas.

Ukraiņu kravas auto blokādi tiko izbeiguši slovāki, taču uz Ukrainas-Polijas robežas situācija ir saspīlēta, jo poļu šoferi to bloķē jau kopš 6.novembra. Tas novedis arī pie dramatiskiem notikumiem - kā ziņo Ukrainas Ārlietu ministrija, novembrī savās automašīnās atrasti miruši divi ukraiņu tālbraucēji, bet 14.novembrī kāds poļu mikroautobusa vadītājs uzbrauca trim ukraiņu šoferiem, kas pastaigājās pa nomali.

Laimīgā kārtā ukraiņu šoferi guvuši salīdzinoši nelielus ievainojumus, bet busiņa vadītāju aizturējusi policija. 

460 transportlīdzekļu rinda izveidojusies arī uz Latvijas-Baltkrievijas robežas pie Pātarniekiem.

Visi komentāri

es 15.decembris 2023 16:42
1 5 Atbildēt

Diezgan radikālas metodes poļi sāk izmantot. Aizsūtīt kādu poļu futbola fanu grupu zem grāda uz turieni, labs salūts no tām bākām sanāktu.

es 15.decembris 2023 17:23
0 2 Atbildēt

Vispār te prasās pēc Vernona komentāra. Busa vadītājs notriec 3 fūru vadītājus. Kurš pēc CSN ir vainīgs? Uz nacionālismu pieverot acis.

Vernons 15.decembris 2023 17:33
2 0 Atbildēt

Vainīgi ir tie trīs!

es 15.decembris 2023 17:46
1 1 Atbildēt

Vai "pastaigājās pa nomali" ir vērā ņemams apstāklis?

Vernons 15.decembris 2023 18:21
1 0 Atbildēt

CSN mācies!

es 15.decembris 2023 18:23
0 1 Atbildēt

Vai CSN atļauj braukt pa nomali?

Vernons 15.decembris 2023 18:31
1 0 Atbildēt

Video noklausies!

es 15.decembris 2023 18:38
0 2 Atbildēt

Video par vienu, teksts par citu, filmētājs vispār rūdīts pārkāpējs. Bet visiem kopīgs viens - Vernons lohs!

Vernons 15.decembris 2023 18:48
1 0 Atbildēt

Beidzot Tu noskatījies video! Apsveicu! Tu ar vieglo varēsi nostāties tai smago kolonai galā un gaidīt rindā, kas nav domāta Tev, robežas šķērsošanai! Nekad nesauc citus Savā vārdā! Tu robežu neesi redzējis.

es 15.decembris 2023 19:00
0 2 Atbildēt

Es parasti robežas redzu no gaisa. Bet tas nemaina lietas būtību.

1.Vai drīkst braukt pa nomali?

2.Vai drīkst notriekt pa nomali ejošus gājējus?

3.Cik pārkāpumus izdarīja skolotājs-filmētājs?

Trīs jautājumi Vernonam, uz kuriem neceru sagaidīt konkrētas atbildes.

Vernons 15.decembris 2023 19:10
1 0 Atbildēt

1. Tur drīkst!

2. Kad atsitās, tad ieraudzīja! Vai drīkst atrasties uz ceļa kāds, kas nav atbilstoši CSN prasībām apzīmēts?

3. Kādu pārkāpumu Tu saskatīji? Varbūt noskaidro kas ir kas! Kas tie par cilvēkiem, kas brauc uz Ukrainu!

es 15.decembris 2023 19:13
0 1 Atbildēt

Plika diršana, kā vienmēr! Skaties pēc Vīnes konvencijas!

Vernons 15.decembris 2023 19:16
1 0 Atbildēt

Nav jēga Tev kaut ko skaidrot, Tu vienkārši neesi šajā "tēmā"...

es 15.decembris 2023 19:26
0 1 Atbildēt

Es neesmu pārkāpšanas un slepkavošanas tēmā, tev taisnība. Bet nu to, ka padomju paaudzei ir jāizmirst, to es gan atbalstu.

es 15.decembris 2023 19:19
0 1 Atbildēt

Būtu labi, ja tu pieturētos pie konkrētiem CSN punktiem. Piemēram, kurš punkts atļauj braukt pa nomali, kurš pa notriekt pa nomali ejošus gājējus un kurš rupji pārkāpt CSN. Ne tos vispārējos, nodrāztos, bet konkrētos ar līdzīgu tekstu.

uupis 15.decembris 2023 19:25
1 2 Atbildēt

Nu tā kā vernons atsakās normāli komunicēt un nosaukt satiksmes noteikumu punktu kurš atceļ prasību DOT CEĻU, tad sāksim! Gadījujms ar ko vernons lielās neiztur kritiku - 1986. gadā par gājēja notriekšanu uz pārejas kā minimums būtu tiesa un kompensācija cietušai! 1986. gadā vernonam ir 21 - 22 gadi — par kaut kādām vīnes konvencijām braucot uz buļļa viņš pat nav dzirdējis, jo tikko no armijas! Tātad milicis atdeva papīrus ir vai nu klaji meli vai konkrēta kukuļošana! Turpinājums sekos.

Vernons 15.decembris 2023 20:15
2 0 Atbildēt

Kāda jēga ar Tevi komunicēt? Nosauc kaut vienu iemeslu? Tu vienkārši necieni Sevi un citus! Cieņa ir tā pat kā laba reputācija! Tev šīs "labās reputācijas" vienkārši nav. Un talants izplatīt melus vienkārši nepārspējams!

uupis 15.decembris 2023 21:17
1 2 Atbildēt

Es kāreiz cienu cilvēka dzīvību atšķirībā no tevis! Es nekad neteikšu kā tu ka gājējs ir sabraucams kā spainis! Tā ir mūsu atšķirība ka tu necieni cilvēka dzīvību, bet man tā ir augstākā vērtība! Tu attaisno šoferus kuri nepilda savus pienākumus! Tev auto bleķi, tonnāža un ātrumpārkāpums ir svarīgāki nekā cilvēka dzīvība!

. 15.decembris 2023 22:52
1 1 Atbildēt

Pievienojos. Vernona attieksme ir nepareiza.

Vernons 16.decembris 2023 12:25
2 0 Atbildēt

Tu savu Dzīvību neturi nekādā vērtē, kur nu vēl cita!

uupis 16.decembris 2023 17:46
0 2 Atbildēt

Tā jau ir Kremļa propoganda: vernons tā ciena citu cilvēku dzīvības ka stāsta visiem - gājējs sabraucams kā spainis!

Pipec – tā melo tikai krievu propoganda!

uupis 15.decembris 2023 19:50
0 2 Atbildēt

Mans rada gabals 80.-o sākumā brauca ar savu trešo žiguli kaut kur no Madonas puses uz Rīgu. Rudens, nakts, tumsa. Pretim nāk smago kolonna! Kaut kur pie trešā smagā, kad mainās, bums - alkāns melnās drēbēs bez atstarotājiem uz kapota! Alkāns slimnīcā - šoferim tiesa un gads kolonijā! Šoferis jurists, smagos atrada, smago šoferus izdrāza par nenoregulētiem lukturiem! Gads kolonijā pie konkrētiem vainu mīkstinošiem apstākļiem - un tas viss psrs laikos! Es zinu vēl daudz lietas kur tikai aizķēra bērnu uz gājēju pārejas un par to kolonija Sibīrijā!

Ir garantija ka vernons melo, es arī redzēju psrs laiku un zinu kā miliči drāza šoferus par vismazāko pārkāpumu - pat par ceļazīmē (papīra dokuments tāds) norādītā laika neievērošanu kad jāatgriežas bāzē!

felix65 15.decembris 2023 20:06
1 0 Atbildēt

Ja palasa CSN, nekas nav mainījies. Alkāns tev zem riteņiem- tiesvedība.

Vernons 15.decembris 2023 20:08
1 0 Atbildēt

Tajos laikos visus par, sadursmi ar cilvēku, iesēdināja. Reti kuram bija nosacīts sods.

uupis 15.decembris 2023 20:45
0 2 Atbildēt

Nu tad kā paliek ar pasakām ka vernons ar bulli sabrauca gājēju un milicis viņam uzreiz atdeva tiesības? Meli, kukuļošana? Vai kas?

Vernons 15.decembris 2023 21:13
2 0 Atbildēt

Paklau, Tevi Alheimera slimība skārusi? Jeb augstāko kompartijas skolu esi beidzis? Paskaidro, kāpēc Tu saceri savas pasakas un pasniedz kā Sev vēlamo variantu? Kā vārdā? 

Cik liela sprauga "Bullim" zem priekšējā tilta?

uupis 15.decembris 2023 21:32
1 2 Atbildēt

Tas es stāstīju pasakas par 1986. gadā notriektu gājēju uz pārejas un milicis pēc tam bez vārda runas atdeva tiesības šoferim? Aga - kā tad! Tad vēl bija taloni priekš 3 caurumiem!

Vernons 15.decembris 2023 21:41
2 0 Atbildēt

Tu tiešām esi slims...

uupis 16.decembris 2023 17:49
0 2 Atbildēt

Nepatīk patiesība?

Man vēl ir vismaz 20 pierādījumi kuri apgāž tavus melus! Un puse no tiem ir saistīti ar elementāru loģiku, kurā tu pats sevi izsmērē kā pastēti pa asfaltu!

Vernons 15.decembris 2023 20:02
2 2 Atbildēt

CSN 100. punkts: "Par šķērsli, ko spēja pamanīt! Sabremzēt vai apbraukt"! Šķērslis uz ceļa ir bez atstarotājiem, vestes un gaismām! Joslas malā ir pārtraukts apzīmējums (pārtraukta līnija)! Visi brauc gar asfalta malu, līdz sniegam. Ceļa malā var apstāties un stāvēt. Trīs gājēji, neviens nav radījis apstākļus Sevi pamanīt! Kad atsitās, tad ieraudzīja!

Tu neesi šķērsojis 3. Valsts robežu!  Tu neesi "tēmā" kravas auto vai autobusa vadīšana!

Tev ir jāzin CSL 19. pants!

es 15.decembris 2023 21:07
1 2 Atbildēt

Iemācies lasīt! Kas ir ziņā rakstīts? Ko tu te fantazē?

es 15.decembris 2023 21:11
2 2 Atbildēt

3 cilvēki notriekti uz NOMALES, vainīgais aizturēts. Tātad, apzināts slepkavības mēģinājums!

Vernons 16.decembris 2023 12:24
2 0 Atbildēt

Sabrauca "likumīgi"! Un tā būs ar katru, kurš ignorē CSN prasības!

es 16.decembris 2023 12:27
0 2 Atbildēt

Vēl pasaki, ka tā būs līdz Vernona nāvei! Tas būtu kā Āmen baznīcā.

Vernons 16.decembris 2023 13:57
2 0 Atbildēt

Jebkurš auto vadītājs ir 100X vērtīgāks par Gājēju parasto! Jo CSN 25.6. punkts paredz, izkāpjot no auto jāuzvelk veste! Tumsā obligāti! Uz Auto Bāņa obligāti! Ārzemēs katrā auto jābūt divām vestēm! Uzlika mīksto! Veste taču priekš "mīkstajiem"! Notrieca par sodu, ka cits auto vadītājs nevar izpildīt CSN 100. punktu! Nav radīti apstākļi! Bet Ceļu satiksmes Likuma 19. pants: "Pienākumi un tiesības" teic to pašu!  4. punkts par tiesībām paļauties!

"es" varētu aizdomāties, lai nebūtu nākamais, kā Āmen baznīcā!

"es" varētu aizdomāties, vai nebūs nākamais, kā Āmen baznīcā!

es 16.decembris 2023 14:05
0 2 Atbildēt

Tev ir pieejams negadījuma protokols? Man tas izskatās pēc apzinātas poļu šofera rīcības, notriecot 3 dempingotājus. Tad vēlreiz, ar auto drīkst braukt pa ceļa nomali? Kurš CSN punkts to atļauj? Un otra lieta, vai tiešām 95-tā kodiena braucēji ir tik stulbi, ka nemāk pārvietoties pa ceļa nomali?

Vernons 16.decembris 2023 14:27
2 0 Atbildēt

Polijā braukšana pa nomali pie šāda apzīmējuma ir ierasta lieta.

es 16.decembris 2023 14:41
0 2 Atbildēt

Tu kārtējo reizi ierāvi sev kulē:

2.21. nomale – ceļa daļa, kas piekļaujas brauktuvei un nav paredzēta mehānisko transportlīdzekļu braukšanai;

Tā pusjosla tajos tizlajos poļu ceļos nav nomale, bet brauktuve. Tā kā polis ir veicis apzinātu slepkavības mēģinājumu.

Vernons 16.decembris 2023 15:33
2 0 Atbildēt

Kad atsitās, tad ieraudzīja! Polijā ir savas braukšanas īpatnības, Latvijā un Rīgā savas. Bet Vācijā savas! Un latvieši ar savām braukšanas prasmēm mēģina audzināt Eiropu! Dažiem izdodas, tūdaļ pa taisno uz kapsētu! 

Bet visur ir viens nosacījums, netraucē un Tevi netraucēs!

uupis 16.decembris 2023 17:53
0 3 Atbildēt

A kurā ānuscaurumā iebāzīsi Vācijas gājēju pārejas? Un sodus par gājēju nelaišanu? Vācijā gājējam nav jāpārliecinās ka viņu laiž! Vācijā gājējs pie pārejas automātiski ir sods vadītājam ja nepilda prasību DOT CEĻU!

Atkal vernona dubultie standarti?

es 16.decembris 2023 15:37
0 2 Atbildēt

Jeb citiem vārdiem, kad beidzas argumenti, tad sākās diršana...

Vernons 16.decembris 2023 15:52
2 0 Atbildēt

Neesi spītīgs un neiekritīsi! Tā nav d*ršana, Tu esi tendēts, ka CSN jāpilda tikai katram otram. Tikai ne Tev.

Pļurkt 16.decembris 2023 16:26
1 0 Atbildēt

Tā pusjosla ir paredzēta močiem, braukšanai pa diviem blakus. Šmurguļpediņam ka tikai iedirst!

Pļurkt 17.decembris 2023 8:56
0 0 Atbildēt

Šmurguļpediņš bija un ir šmurguļpediņš var rakstīt zem jebkādiem svešiem nikiem!

Vernons 16.decembris 2023 15:45
2 0 Atbildēt

Citiem vārdiem Jums visiem ir jāzin kustības drošības pamati! Un vis kas saistīts ar ceļu sākās Ar "Ceļu satiksmes Likuma" 19. pantu! Šiet ir visas atbildes trijos punktos, 1., 3. un 4.! Katram, katram un vēlreiz katram!

uupis 16.decembris 2023 17:57
0 2 Atbildēt

Nu tad pierādi ka neesi melis un tukšpļūtītājs un piesakies par aizstāvi Jelgavas ielas slepkavam! Gribu redzēt tavu uzvaru šajā tiesā! 

Vienīgais es šaubos ka melis vernons vispār ir spējīgs ar saviem meliem kàdu aizstāvēt!

Vernons 16.decembris 2023 20:19
0 0 Atbildēt

Tiesa ar savu Pienākumu tiks galā!

Tās meitenes vietā bija jābūt Tev! Bet es domāju, nākamo reizi, kad izkāpsi smagajam priekšā, kāds Tavs ģimenes loceklis iemauks tam smagajam pakaļā! Tas būs Tavs triumfs.

uupis 17.decembris 2023 11:43
0 0 Atbildēt

Šis komentārs satur cieņu pret citu cilvēku dzīvību?

Jeb uzrakstīts reibumā?

Jā un vernons tā arī nav spējis atbildēt kāpēc šoferim ir atļauts pārkāpt prasību dot ceļu gājējiem un tas saucas ka katrs šoferis ievēro satiksmes noteikumus? 

Mali meli un meli - vernona dubultie standarti!

650 16.decembris 2023 20:29
1 0 Atbildēt

Nevaru iebraukt, par ko te visu laiku notiek tas Strīds.Vernons taču spaini nenobrauca, viņš to vienkārši izlaida starp riteņiem.

Nenoregulētas gaismass??? Oppt vai e-bio mat, vai Kāds te vispār ir beidzamajā laikā kkur braucis tumsā? Varbūt varētu izklāstīt (noraksturot) esošo (aktuālo) situāciju? 

Cik "mums" ir aizturēto/Par! ACĪMREDZAMIEM gaismu lietošanas pārkāpumiem? Kur un kad beidzamo reizi ir aizturēts (vai vismaz apturēts) kāds "vienluktura" braucējs? Glumā polimilicija ar ko nodarbojas?

es 16.decembris 2023 21:23
1 0 Atbildēt

Vienačus drīz sāks ķert ar fotoradariem, ja kas.

uupis 17.decembris 2023 11:55
0 0 Atbildēt

Da melo viņš par noteiktu gājēju un uzreiz teisības atpakaļ! Šams domā ka vienīgais ir redzējis psrs, bet krievu armijā nav dienējis! Lej ūdeni ka psrs bija tik humāns ka tiesības atdeva uz vietas tikai nav spējīgs nosaukt kas bija rakstīts tiesībās pretim kategorijai 1986. gadā!

Vernons 17.decembris 2023 15:05
0 0 Atbildēt

Kāpēc gājējam nav saistoši CSN? Kopš kura laika gājējam uz gājēju pārejas ir priekšroka? Kāpēc te tiek kultivēts, ka Gājējs ir kas īpašs? Kur, Ūpi, Tu rāvi ka es esmu notriecis gājēju? 

Kaa tā par paranoju, kas apsēdusi Ūpi?

uupis 18.decembris 2023 7:13
0 0 Atbildēt

Kurš tad te rakstīja par 1986. gadā notriektu gājēju un milicis uz vietas atdeva tiesības atpakaļ? Es?

Vernons 18.decembris 2023 9:10
0 0 Atbildēt

Tā procedūra bija mazliet garākā. Aizveda mani uz psihiatrisko slimnīcu Jelgavā, dakteris lika noiet pa dēli, pielikt pirkstu pie deguna ar aizvērtām acīm un tajā pašā dienā tiesības atdeva! Es vismaz zinu, kāda ir "garša", kad jābrauc virsū cilvēkam! Un tāpēc varu strādāt uz autobusa!

uupis 18.decembris 2023 10:10
0 0 Atbildēt

Divi savstarpēji viens otru izslēdzoši ieraksti!

Tā turpināt - bet melos sapinies jau uzreiz!

Kur es rāvu ka vernons ir notriecis gājēju? Un tūliņ pat vernons zin kā garšo notriekts cilvēks! Pipec!

Vernons 18.decembris 2023 15:58
0 0 Atbildēt

🤣🤣🤣

es 17.decembris 2023 19:10
0 0 Atbildēt

21.pants

Vadītāju rīcība attiecībā pret gājējiem

1. Visiem vadītājiem jāizvairās no rīcības, kas varētu apdraudēt gājējus.

2. Neskarot šīs Konvencijas 7.panta 1.punkta, 11.panta 9.punkta un 13.panta 1.punkta noteikumus, vietās, kur uz brauktuves ir gājēju pāreja, kas apzīmēta ar atbilstošām ceļa zīmēm, ceļa apzīmējumu uz brauktuves vai satiksmes gaismas signāliem:

(a) ja transporta satiksmi gājēju pārejā regulē satiksmes gaismas signāli vai pilnvarota amatpersona, vadītājiem, kam aizliegts turpināt ceļu, jāapstājas pirms pārejas vai šķērsvirziena ceļa apzīmējuma, un, kad tiem atļauts turpināt ceļu, viņi nedrīkst traucēt vai kavēt pāriešanu tiem gājējiem, kas izgājuši uz tās; vadītājiem, kas nogriežas citā ceļā, kura ieejā ir gājēju pāreja, jābrauc lēnām un jādod ceļš, bet ja nepieciešams, jāapstājas, dodot ceļu gājējiem, kas šķērso brauktuvi vai iziet uz tās;

(b) ja transporta kustību pārejā neregulē satiksmes gaismas signāli vai pilnvarota amatpersona, vadītāji drīkst tuvoties pārejai tikai ar pietiekami mazu ātrumu, lai neapdraudētu gājējus, kas to izmanto vai gatavojas izmantot; ja nepieciešams, vadītājiem jāapstājas, lai ļautu šādiem gājējiem šķērsot brauktuvi.

Vernons 18.decembris 2023 9:11
0 0 Atbildēt

Pēc Tava ierosinājuma luksoforu uzliks!

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunais VW Crafter + FOTO

Jaunais VW Crafter pārsteidz ar gaitas kvalitāti un vadīšanas komfortu. Lasīt vairāk

Degvielas cenas: Dīzelis 1.487 un 95 benzīns 1.507 EUR - 16.08.2025. (+ VIDEO) 14

iAuto.lv uzpilda degvielu un skaidro kādēļ degvielas uzpildes video tiek uzņemti regulāri. Lasīt vairāk

Šogad jau teju 80 noslīkušo (+ VIDEO) 8

Nesen Valmierā, Daliņu pludmalē, noticis negadījums, kad kāds iedzīvotājs, cenšoties palīdzēt slīkstošam jaunietim, konstatēja — nav glābšanas riņķa, ko pamest nelaimē nonākušajam. Šis stāsts gan beidzās laimīgi, taču notikušais aktualizējis jautājumu par drošību peldvietās. Lasīt vairāk

Apdrošinātāji saņēmuši pirmos atlīdzību pieteikumus par elektroskrejriteņu izraisītajiem CSNg 5

Šī gada 1.jūlijā stājās spēkā jauns regulējums, kas nosaka, ka arī elektroskrejriteņiem ir nepieciešama OCTA. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti