Visi komentāri - Kur jūs bijāt agrāk? - vilciena Viļņa–Rīga–Viļņa biļetes līdz gada beigām izpirktas (+ VIDEO)

Kur jūs bijāt agrāk? - vilciena Viļņa–Rīga–Viļņa biļetes līdz gada beigām izpirktas (+ VIDEO) 25

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

LTV Ziņu dienests | 28.decembris 2023 10:51

Rīgas Centrālajā stacijā teju pēc 20 gadu pārtraukuma trešdien, 27. decembrī, piestāja ar pasažieriem pilnais vilciens Viļņa–Rīga. Plānots, ka starp abām pilsētām vilciens kursēs katru dienu.

Pieprasījums pēc vilciena biļetēm ir – vismaz tuvākajās dienās tās jau ir izpirktas. Pirmie pasažieri saka – vilciens ir ērts un prieks, ka šis reiss atklāts. Tikai biļetes šķiet padārgas.

Visi komentāri

es 28.decembris 2023 11:13
0 0 Atbildēt

Pēc reņģēm vēl nesmird?

0pis 28.decembris 2023 11:20
0 0 Atbildēt

Tavai kukažai?

imzz 28.decembris 2023 12:26
3 0 Atbildēt

Aklais iet garām pāris siļķu mucām ostmalā. Sveiki, cienījamās dāmas, tā šis, gribēdams būt pieklājīgs, nosaka :-/

BMW 28.decembris 2023 11:25
5 0 Atbildēt

Nu re, man prieks, ka Mākoņtēva un Buldozera izlobētā autobusu ēra sāk iet uz galu un Vilciens atgūst savu nozīmību!

Nja 28.decembris 2023 12:27
0 0 Atbildēt

Nekur tie autobusi nepaliks, šim vilcienam tikai divas pieturas pa vidu.

Mersis 28.decembris 2023 12:40
1 0 Atbildēt

Nu no Viļņas šie abi divi kungi diez vai vizina civēkus.

Bet par to, ka pa LV viņi vizina tukšus autobusus un saņem miljonu dotācijas tas gan.

Ja vilcienam būtu bijušas tādas dotācijas tad faktiski nauda atpakaļ būtu valstij, kas nekādi neiederas kungu biznesā.

BMW 28.decembris 2023 15:54
1 0 Atbildēt

Kamēr degviela bija lēta un bija šoferi, kas brauc pa lēto, viss jau bija labi! Tagad šoferi sāk "slimot" un reisi nenotiek! Vilciens ir loģisks risinājums!

Chils 28.decembris 2023 12:01
0 0 Atbildēt

A autobusi ta tukši bļe!

wons 28.decembris 2023 16:40
2 0 Atbildēt

Tukši, vai pilni, pārvadātājam galva nesāp, jo valsts (mēs) viņiem maksājam dotācijas !

Kanibaals 28.decembris 2023 22:30
0 0 Atbildēt

autobusi pa grāvjiem vien.

es 28.decembris 2023 15:56
2 0 Atbildēt

Lai brauktu ar vilcienu, jau pārdesmit gadus pietrūkst viens kādreiz Rīgai tik raksturīgs atribūts - belašs. Divi karsti, sulīgi belaši stacijas priekšā un vari braukt kaut uz Daugavpili. Tagad kautkādus sūdus tirgo.

Hmm 28.decembris 2023 18:11
0 0 Atbildēt

belašs izmira līdz ar padomjlaiku, baidos, ka citur pasaulē tādu nepazīst.

Krotow 28.decembris 2023 18:43
2 0 Atbildēt

Tie taukainie plekši ar kaķu gaļu iekšā un sīpolu smaku no Rīgas līdz Salaspilij? Labi vien ir ka vairs nav.

0pis 28.decembris 2023 23:43
1 0 Atbildēt

Kārtīgi pagatavots belašs no labām izejvielām ne ož, ne riebās. Starpība tāda pati kā zabegalovkas un restorāna burgeriem, gan garšas un arī cenas ziņā.

Cita lieta, ka ēst busā/vilcienā vispār nevajadzētu, ja nebrauc ilgāk par 4st. Ja nu kaut kādus sausos cepumus bez smaržas.

Krotow 29.decembris 2023 13:38
0 0 Atbildēt

Par to arī stāsts ka pareizi gatavots belašs ir sulīgs, garšīgs un nesmird. Taču pats zini, ko tirgoja stacijās.

es 29.decembris 2023 13:52
0 0 Atbildēt

Plika diršana! Pie tā apjoma, ko saražoja tikai vienā dienā, vajadzēja pazust visiem Rīgas klaiņojošajiem suņiem, kaķiem, žurkām un kurmjiem. Bet viņi nepazuda. Šodienas Maksimas maltā gaļa ir daudz sliktāka par tā laika belašu gaļu.

es 29.decembris 2023 14:10
2 0 Atbildēt

Cepumus grauza lohi! Ja brauci kupejā, tad bija pieņemts ēst kūpinātu vistu un uzdzert stoļiku.

es 29.decembris 2023 10:00
0 0 Atbildēt

Tie gaļas izcelsmes stāsti man vienmēr ir patikuši!

nu nu 29.decembris 2023 16:06
0 0 Atbildēt

Belašs- krievu laika atraugas...

jo hai! 28.decembris 2023 17:55
0 0 Atbildēt

Restorāna vai kaut vai bufetes leišu vilciena nav?Un vismaz viens guļamvagons!

Krotow 28.decembris 2023 18:43
1 0 Atbildēt

Saunu un meituvagonu negribi?

Pļurkt 29.decembris 2023 10:11
1 0 Atbildēt

Es varu turpat tamburā pieliekties.

Kanibaals 29.decembris 2023 19:18
0 0 Atbildēt

Šitiem nav tambura.

Pļurkt 30.decembris 2023 8:58
0 1 Atbildēt

Šmurguļpediņš dzimis par šmurguļpediņu, tāds arī šmurguļpediņš nosprāgs - neatkarīgi no tā kādu niku savu vai svešu izmanto.

seller 29.decembris 2023 10:12
0 0 Atbildēt

Un kas ir tavā Vī Vī? pašiem nekā nav bet kritizēt gatavi Ak jā ir taču Vī Vī logo izgudrots! bet lietuviešiem nav Vī vī, bet tikai jauns mūsdienīgs vilciens ir gan

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Digitālais "Chat Control" - grib lasīt visus ziņojumus WhatsApp, Signal, FB tērzētavā utt. Eiropas Parlamentā par to balsos pēc 4 dienām 31

Eiropas Parlamentā jau pēc dažām dienām (12.septembrī) var tikt pieņemts strīdīgs priekšlikums, kas paredz plašu digitālo kontroli un privāto ziņu uzraudzību. Lasīt vairāk

Aptuveni 25 000 eiro - Škoda parāda elektrisko krosoveru Epic (+ FOTO) 2

IAA Mobility Minhenē Škoda parādījusi pilsētas SUV Epic konceptu, uzsverot, ka ražošanas versiju no tā atšķirsies minimāli. Lasīt vairāk

Kā tas ietekmēs cenas? - Jauni ES noteikumi par izstrādi, atkārtotu izmantošanu un pārstrādi autobūves nozarē 5

Otrdien EP deputāti apstiprināja savus priekšlikumus jauniem ES aprites noteikumiem, kas attiektos uz transportlīdzekļu dzīves ciklu, sākot no projektēšanas līdz kalpošanas laika beigām. Lasīt vairāk

Uzvedas agresīvi un izraisa avāriju (+ VIDEO) 10

Video autors raksta, ka vecākā BMW vadītājs uzvedies agresīvi, galu galā pazaudējot vadību un izraisot avāriju. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti