Mēs šo Ķīnas uzņēmuma nosaukumu mēdzam izrunāt dažādi, taču - kā tas jāizrunā pareizi?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Mēs šo Ķīnas uzņēmuma nosaukumu mēdzam izrunāt dažādi, taču - kā tas jāizrunā pareizi?
Tagad mums būs mazā rīsiņa arēna!
Ja godīgi, man šis škiet tāds kā murgs ar propagandas piedevu.
Bet varbūt es vienkārši NEKO NESAPROTU.
Propaganda nav tālu no reklāmas, tāpēc tā arī ir! Ķīnieši uzsāk ekspansiju Eiropā un Latvijā.
Ceru ,ka valodnieki piespiedīs nosaukumu latviskot. Mums nav ''x'' burts
Prottams, salutējam ar augšuppaceltu roku un visi korī kliedzam šau/miiz -neparvelti Nātō amatpersona nupat klāstīja, ka valstiski/Vidējajiem lohiem būšot pastiprināti jāapgūst svešvalodas.Iespējams, ne tikai ka vienu vien.
Manā skatījumā bija,paliks Arena Rīga.
Kas vēl nebūs. Ķīnā vietas nav saviem šiomi. Dandaļu bars
Lai arī “Renault Espace” jaunākā paaudze pie mums nonāca pavisam nesen, franči nav kavējušies ar drīzu modeļa modernizāciju. Lasīt vairāk
Krievijas diktators Vladimirs Putins gatavojas turpināt karu Ukrainā, līdz Rietumi pieņems Maskavas miera nosacījumus, ziņo aģentūra "Reuters", atsaucoties uz trim Kremlim pietuvinātiem avotiem. Lasīt vairāk
Mans kaimiņš nopirka lapeni par 800 eiro. Es nopirku nojumi par 200. Viņš smējās par manu "lēto risinājumu". Tagad, pēc diviem gadiem, viņa lapene ir... nu, teiksim, ka viņš vairs nesmej. Lasīt vairāk
Volkswagen Vācijā pagarinājis savu dāsno atbalstu elektroautomobiļu pircējiem, solot atbalstu līdz pat 6000 eiro apmērā. Lasīt vairāk
Tur kādam visi nav mājās !
Reklāmas līgums