"Maybach" kupejas izskats vairs nav noslēpums (+ foto) 9

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 17.augusts 2016 18:44

Vakarpusē globālajā tīmeklī parādījušies "Vision Mercedes-Maybach 6" koncepta attēli, kuros vācu luksusa kupeja redzama visā godībā. Līdz ar to "Daimler" jaunums, kas savu oficiālo pirmizrādi svinēs rīt, Peblbīčas Elegances konkursā, interesantiem kļuvis pieejams jau šodien.

Oficiālas informācijas par automašīnas tehnisko pildījumu nav, taču attēli rāda, ka tā ir iespaidīgu izmēru kupeja ar augšup paceļamām durvīm. Spēkratam ir diožu lukturi, liela izmēra riteņu diski un šaura logu līnija. Izceļas milzīgā radiatora reste, motora pārsegs ar valcējumu vidū un izliektā jumta līnija. Noprotams, ka kupeja komplektēta ar spēcīgu motoru un jaunākajām tehnoloģijām, ka sir vācu inženieru rīcībā. 

Visi komentāri

6 4 Atbildēt

Kaut nu šitas parādītos dzīvē.

6 1 Atbildēt

nevajag, jo tad BMW cels augšā 8.sēriju, bet Audi - A9

0 0 Atbildēt

Starp citu Audi jau ir Uzcepis A9 www.youtube.com/watch?v=zDaA-Kg7YNU

4 3 Atbildēt

Neglīti. Jo proporcijas galīgi šķērsām. Pārmērīgi uzsvērtā agresivitāte un amīšu hotroda kroplie samēri. Es TIEŠĀM tādu negribētu; par to pašu naudu var iegādāties ne mazumu patiešām skaistu mašīnu.

1 1 Atbildēt

bet tas ir tikai koncepts - sērija būs daudz mierīgāka.

3 0 Atbildēt

nu, par proporcijām gan nepiekritīšu. ar proporcijām kā reiz viss ir kārtībā. man toties liekas, ka salons šajos 3D attēlos izskatās pēc nemēbelētas 70. gadu vannasistabas ar linoleja grīdu. :D

mans lielākais jautājums ir, vai šāds dizains atbilst Maybach līdzšinējai koncepcijai? skatoties uz šo auto, man tomēr vairāk šķiet, ka tas varētu būt kāds Chrysler fantāziju iemiesojums, nevis ekskluzivitātes virsotne.

0 0 Atbildēt

No ārpuses feins, taču salons nepatīk. Pat ļoti nepatīk.

3 0 Atbildēt

skaisti

0 0 Atbildēt

Izskatās pēc draņķa!

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Izceltie raksti

400 000 km Volkswagen Passat dīzelim ir nieks 23

Ja gribi ilgi braukt un tālu braukt, uz Volkswagen Passat TDI vari droši paļauties. Lasīt vairāk

Mercedes saskaras ar elektriskā GLC ražošanas problēmām 1

Mercedes-Benz saskaras ar problēmām jaunā elektriskā GLC ražošanas uzsākšanā Brēmenē, vēsta vācu mediji. Lasīt vairāk

Toyota bZ4X Touring. Latvijas apstākļiem labākais elektriskais ? (+ VIDEO)

Elektromobilis Toyota bZ4X pieejams gan ar priekšējo, gan visu riteņu piedziņu un dažādām jaudām. Taču tas nekad nav bijis universālis. Jaunais bZ4X Touring ir ne tikai ietilpīgāks, bet arī jaudīgāks par saviem radiniekiem. Lasīt vairāk

PAPILDINĀTS 20.00: Augstākās bīstamības ugunsgrēks Pārdaugavā; uzbrauktuve no Mūkusalas ielas uz Kārļa Ulmaņa gatvi ir slēgta (+ VIDEO) 17

Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 2, noliktavā izcēlies plašs ugunsgrēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD). Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti