Audi atklāj BMW X6 konkurenta pirmos attēlus - iAuto

Audi atklāj BMW X6 konkurenta pirmos attēlus 3

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 22.decembris 2016 11:17

Detroitas autoizstādē vācu autobūves kompānija Audi parādīs Q8 prototipu, kura sērijveida versija tiks laista tirgū, lai konkurētu ar BMW X6 un Mercedes-Benz GLE Coupe.

Vācu mediji raksta, ka Q8 radīts uz krosovera Q7 platformas, būs apveltīts ar līdzīgiem gabarītiem, taču – tikai četrām sēdvietām. Ražotājs uzskata, ka šādas koncepcijas automobilis sevišķi pieprasīts būs ASV un Ķīnas tirgū.  Jau tagad manāms, ka Q8 ir sportiskāks un agresīvāks veidols, ko pasvītro zemākā jumta līnija un lielizmēra radiatora reste.

Zināms, ka Audi Q8 pārdošana startēs 2017.gadā, taču joprojām atklāts ir jautājums par Q9 – hibrīda modeli, kas varētu tikt radīts uz Q8 bāzes. Audi jau vairakkārt izteicies, ka viņu rīcībā ir iestrādes, kas ļautu izgatavot šāda formāta modeli un arvien pieaugošās prasības apkārtējās vides jomā tikai nostiprina šo pārliecību.

3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri

Aleksandrs 22.decembris 2016 18:59
3 9 Atbildēt

Čo ta man šie jaunie Audi vairs nepatīk...

:P 23.decembris 2016 9:52
2 1 Atbildēt

Man jau patīk tie x6 veidola. LV ceļiem kā reiz - sportisks asfaltnieks ar bezceļnieka elementiem. Mercedesam arī ļoti glīts iznācis. Vienīgais mīnuss šajā pasākumā - Audi visdrīzāk sačakarēs savu koncepta dizainu.

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mercs aicina ES atcelt plānoto iekšdedzes dzinēju spēkratu tirdzniecības aizliegumu 21

Vācijas kanclers Frīdrihs Mercs pirmdien paziņoja, ka viņš vēlas, lai Eiropas Savienība (ES) atteiktos no mērķa līdz 2035.gadam izbeigt jaunu ar iekšdedzes dzinējiem aprīkotu automobiļu tirdzniecību, jo viņa valsts meklē iespējas palīdzēt savai automašīnu rūpniecībai. Lasīt vairāk

Remontē dzelzceļa būvnieku sabojāto ietvi! Tas labi, bet salauztās apmales arī vajag mainīt (+ VIDEO) 1

Būvnieki labo pašu sabojāto ietvi, kas jau ir Jūrmalas domes īpašums. Taču kāda ir darbu kvalitāte un vai visiem elementiem pievērsta pienācīga uzmanība? Lasīt vairāk

Dacia modernizē Sandero un Stepway (+ FOTO)

Dacia Sandero un tā SUV modifikācija Stepway piedzīvojuši modernizāciju, kas liks tiem izskatīties laikmetam atbilstoši. Lasīt vairāk

Ietriecoties kokā, Lamborghini sadalās divās daļās un aizdegas 10

Vācijā, netālu no Minhenes, notikusi smaga avārija 600 Zs jaudīgajam Lamborghini Huracan nobraucot no ceļa un ietriecoties kokā. Vadītājs izdzīvojis, no 220 000 eiro vērtā superauto pāri palicis maz. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti