Audi atklāj BMW X6 konkurenta pirmos attēlus 3

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 22.decembris 2016 11:17

Detroitas autoizstādē vācu autobūves kompānija Audi parādīs Q8 prototipu, kura sērijveida versija tiks laista tirgū, lai konkurētu ar BMW X6 un Mercedes-Benz GLE Coupe.

Vācu mediji raksta, ka Q8 radīts uz krosovera Q7 platformas, būs apveltīts ar līdzīgiem gabarītiem, taču – tikai četrām sēdvietām. Ražotājs uzskata, ka šādas koncepcijas automobilis sevišķi pieprasīts būs ASV un Ķīnas tirgū.  Jau tagad manāms, ka Q8 ir sportiskāks un agresīvāks veidols, ko pasvītro zemākā jumta līnija un lielizmēra radiatora reste.

Zināms, ka Audi Q8 pārdošana startēs 2017.gadā, taču joprojām atklāts ir jautājums par Q9 – hibrīda modeli, kas varētu tikt radīts uz Q8 bāzes. Audi jau vairakkārt izteicies, ka viņu rīcībā ir iestrādes, kas ļautu izgatavot šāda formāta modeli un arvien pieaugošās prasības apkārtējās vides jomā tikai nostiprina šo pārliecību.

Populārākie komentāri

3 Lasīt visus komentārus →
3 9 Atbildēt

Čo ta man šie jaunie Audi vairs nepatīk...

2 1 Atbildēt

Man jau patīk tie x6 veidola. LV ceļiem kā reiz - sportisks asfaltnieks ar bezceļnieka elementiem. Mercedesam arī ļoti glīts iznācis. Vienīgais mīnuss šajā pasākumā - Audi visdrīzāk sačakarēs savu koncepta dizainu.

Pievienot bildi Pievienot video

Izceltie raksti

iAuto tests: Japānas sedans "Lexus ES" uzsāk savu cīņu ar Vācijas premium smagsvariem (+ VIDEO) 1

Kamēr budžeta klases sedani no auto tirgus praktiski ir pazuduši, biznesa segmentā ir asa konkurence starp vācu milžiem Mercedes-Benz, Audi, BMW un japāņu Lexus. "Lexus ES" piedzīvo būtiskas izmaiņas un pirmo reizi būs pieejams kā pilnvērtīgs elektroauto. Ar sākumcenu Latvijā no 54 450 EUR. Lasīt vairāk

Alpine pabeidz iekšdedzes motoru A110 ražošanu; turpmāk tikai elektrisks 3

Francijas pilsētā Djepa no konveijera noripojis pēdējais otrās paaudzes Alpine A110 eksemplārs, noslēdzot nozīmīgu posmu Renault sporta zīmola vēsturē. Lasīt vairāk

Šorīt (1.07.2026) notika ceļu satiksmes negadījums starp motociklu un busiņu uz Vanšu tilta (+ VIDEO) 29

Šorīt (01.07.2026) notika ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīts motociklists un busiņš uz Vanšu tilta Pārdaugavas virzienā. Negadījuma vietā ieradusies valsts policija un neatliekamās medicīniskās palīdzības ekipāžas Lasīt vairāk

Dīzelis 1,497 EUR, 95 benzīns 1,627 EUR: uzpildes stacijas pārsteidz ar sen neredzētām cenām (+ FOTO) 12

Latvijas degvielas uzpildes stacijas jūnija pēdējā dienā vilina klientus ar sen neredzētām cenām. Izcēlās Neste, kas litru dīzeļdegielas piedāvāja par 1,497 eiro, litrs 95 benzīna maksāja 1,627 eiro. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti