Saskaņā ar Parīzes nolīgumu ES ir apņēmusies panākt oglekļa neitralitāti līdz 21. gadsimta otrajai pusei, Ķīna to sasniegs līdz 2060.gadam.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Saskaņā ar Parīzes nolīgumu ES ir apņēmusies panākt oglekļa neitralitāti līdz 21. gadsimta otrajai pusei, Ķīna to sasniegs līdz 2060.gadam.

Es 2095. gadā mācēšu lidot kā putns. Un visi mani pirdieni odīs pēc mežrozītēm.

Līdz 2060 daudzi būs sasnieguši oglekļa un visu citu gāzu neitralitāti.Līdz tam ir jānodzīvo.
Jā, tikai attiecībā uz Ķīnu man tie nodomi šķiet šaubīgi, jo citādi diez vai ķīniešu uzņēmēji pirktu tiesības izstrādāt ogļu iegulas Sibīrijas taigā.
Spriežot pēc aculiecinieka iesūtītajiem attēliem, ar degvielas cenām Igaunijā itin veiksmīgi var konkurēt pašmāju "Straujupīte". Lasīt vairāk
Čehijas autobūves uzņēmums Škoda iepazīstinājis ar jauno modeli Peaq, kas kļūst par elektriskās modeļu līnijas flagmani. Lasīt vairāk
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD), Valsts policija un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) aicina Jāņu svinētājus ievērot drošību, nevadīt transportlīdzekli reibumā, piesardzīgi rīkoties ar uguni un īpaši pieskatīt bērnus ūdens tuvumā, liecina NMPD tīmekļvienē publicētā operatīvo dienestu informācija. Lasīt vairāk
Uz 318 ceļa norādēm Latvijā joprojām lasāms Maskavas, Vitebskas vai kādas citas Krievijas vai Baltkrievijas pilsētas vārds. Valdībā iesniegtā iniciatīva tos nomainīt pagaidām nav saņēmusi akceptu. Tikmēr daudzi autovadītāji ir neizpratnē – kāpēc kara piektajā gadā Latvijā joprojām jāzina, cik tālu ir līdz Maskavai. Lasīt vairāk
Aha. Kādreiz arī hodža Nasredins apņēmās iemācīt ēzeli pa 10 gadiem runāt. Bet te veseli 40. Tie, kuri to apņēmušies, vai nu būs pensijā vai miruši.