Pusvadītāju deficīts piespiedis BMW izdarīt izmaiņas savu jauno automobiļu konstrukcijā, tādēļ tagad daži no tiem tiek pārdoti ar vienkāršotu multimediju sistēmu.
Kā ziņo aizokeāna mediji, problēmas ar piegādēm ietekmējušas piecus BMW modeļus ASV tirgum. Lai ražošana neapstātos, vācu uzņēmums pieņēmis lēmumu skārienjutīgo multivides ekrānu aizstāt ar parasto displeju. Šādas izmaiņas konstrukcijā skārušas 3. un 5.sēriju, 4.sērijas saimi, ieskaitot modeli Gran Coupe, kā arī X5, X6 un X7 krosoverus.
Automobiļus bez skārienekrāniem ASV tirgū BMW sāka piegādāt novembrī un pagaidām nav zināms, cik ilgi tas notiks, kā arī tas, vai lēmums neskars arī citus modeļus. Lietotājam atšķirība tāda, ka funkcijas nevar vadīt pieskaroties ekrānam, tā vietā jāizmanto fizisks pagriežams kontrolieris.
Zināms, ka automašīnas bez skārienekrāna būs 500 dolāru lētākas.
Va vellos, nevarētu teiksim kādas automātisko kārbu piegādes tā aizķerties, lai iznāktu kāds X5 ar manuālu kārbu ?!?! Man ar vienu pietiktu
Ko tu ar to manuālo darītu? Cik noprotu, vienīgais ko var ar manuālo izdarīt, iedzīt apgriezienus sarkanā zonā un censties uzņemt laiku, cik ceiris ilgi lēkās. Tas laikam ir vienīgais, ko ar automātu nevarētu izdarīt. Vai nu arī esi "podziņtaksafona" fans? ;)
Nū BMW lieto ZF8HP un moš vēl ko jaunāku, to ar manuālo būs grūti pārspēt, man vienkārši patīk manuālā kārba, un ziemā un dubļos ar kaut kā vienmēr labāk padevies braukt ar manuālo, ne automātu ...
Ak jā aizmirsu piebilst, ka vienai daļai modenu auto ar visām drošības sistēmām ir stils apstātues urdenās smiltīs, un pēc tam tu pat gribēdams jamo neiekustināsi, tikai ja no malas kāds pavelk, un zināmos apstākļos pat sniegā tā var notikt. U kas mani visvairāk izbrīnija pat kaut kādam CVT AWD subaram ...
Ok, sapratu tevi. Tikai kas tev liek domāt, ka šis BMW ir bezceļnieks, nevis šosejnieks? Manuprāt BMW vēl ne reizi nav uzražojis bezceļnieku. Ja smiltīs var iebraukt ar zaz, tas nenozīmē, ka viņš pārtop par Jeep. ;)
Man tak nevajag baigo bezceļu rulzi, tad jau skatītos LR, LC vai RangeRover, bet pilnpiedziņu gribu, relatīvi augstu sēdpozīciju arī (tiko ar Golfu sanāca pavizināties - joop kā besījos kāpt iekšā un ārā ar tik zemu sēdpozīciju), un lielu salonu, pat bagāžai tik daudz vietas var ar nebūt. Manām lielākajām "bezceļu" vajadzībām pietiek ar M+S rupjāku protektoru, jo līdz šim visur kur gribēju un vēl drusku arī ar RWD rangeri un M+S ir izbraukc.
Pacient, kā jūtaties?
Nevar iešūpot, kas dažreiz kaitina. Arī elektrisko nevar iešūpot.
Šaubos par to ka elektroauto nevar iešūpot. Ja viš uz atpakaļu ripo atlaižot pedàli tad viss kàrtībà.
Izskatās ka neesi braucis ar EV...
Tas uzvedās tieši tā kā ICE ar automātu - kā atlaid bremzes, tā maigi kustās uz priekšu, ja nav ieslēgts AUTO HOLD. Vienīgi ir krietni vieglāk lēni uzrausties uz apmales.