Karš Ukrainā ietekmējis automobiļu ražošanu arī rietumos – izjūk piegāžu ķēdes, stājas konveijeri, darbs pilnā apjomā vairs nav iespējams.
Nedēļas nogalē par ražošanas apturēšanu uz laiku paziņojis Audi un MAN, bet BMW samazinājis ražošanas apjomus Minhenes un Dingolfingas rūpnīcās, vēsta izdevums Automobilwoche.
Karš Ukrainā ir būtiski ietekmējis tur esošos automobiļu piegādātājus - un līdz ar to arī Audi, MAN un BMW rūpnīcas Bavārijā. Kā piektdien paziņoja uzņēmuma pārstāvji, liela daļa ražošanas apstāsies tuvākajās dienās.
Divas no trim Audi ražošanas līnijām Ingolštatē tiks apturētas pirmdien - sākotnēji uz divām nedēļām līdz 18. martam. Arī Nekarsulmā lielākā daļa ražošanas tiks apturēta no pirmdienas. Uzņēmums paziņoja, ka tas ietekmēs vairāk nekā 10 000 darbinieku.
Iztrūkstot Ukrainā ražotajiem elektriskās sistēmas kabeļiem, no pirmdienas apstāsies konveijers arī BMW galvenajā rūpnīcā Minhenē un lielākajā BMW Eiropas rūpnīcā Dingolfingā.
Uzņēmums jau paziņojis par saīsinātu laiku nākamajai nedēļai, uzsverot, ka daļa personāla turpina strādāt, piemēram, elektriskās piedziņas ražotnē, vai atrodas uz vietas, lai veiktu kvalifikācijas un optimizācijas pasākumus. Jautājums par to, kas notiks pēc 14. marta, ir atklāts, bet pašlaik „uzņēmuma pārstāvji veic intensīvas sarunas ar saviem piegādātājiem.”
Kravas automašīnu ražotāja MAN galvenajā rūpnīcā Minhenē ražošana turpināsies vēl nedēļu taču - ar stingriem ierobežojumiem, savukārt no 14. marta tā tiks pilnībā pārtraukta - arī šajā gadījumā dīkstāvi izraisījis piegāžu ķēdes pārtraukums saistībā ar notikumiem Ukrainā.
Līdz ar to piespiedu brīvdienās dosies 3500 darbinieku. Par ierobežojumiem paziņots arī Nirnbergas motoru rūpnīcā.
Lūk, viens no piemēriem tam ko dara ražotāji lai samazinātu cenas. Fofāgens līdz deviņdesmitajiem pa lielam saturēja detaļas kas ražotas tikai Vācijā, Austrijā un Francijā. Deviņdesmito vidū tika pieslēgta Meksika [mana golfa motoram vismaz puse detaļu ir no turienes], deviņdesmito beigās sāka pieslēgties arī Polija un vēl kādas austrumeiropas valstis - un re, nu jau izrādās ka arī Ukraina...
Nevis cenas bet izmaksas.
Kā uz to skatās. Es dažus gadus atpakaļ pārrēķināju savu mašīnu cenas pēc inflācijas un eirās - sanāca ka jauns mk2 golfs ar 1.3 karburatornieku, 4 robu kārbu un bez jebkāda aprīkojuma maksāja tikpat, cik jauns mk7 golfs ar 1.2 FSI, sešu robu kārbu utt - tad padomā kāpēc tas mk7 nav ar stipri lielāku cenu...