Japānas autoražotājs Suzuki modernizējis krosoveru Across, kas ir Toyoa RAV4 tehniskais dvīnis un pieejams arī Eiropas tirgū.
Modernizācijas gaitā Across lielākais ieguvums ir jaunā multimediju iekārta un ciparu mērinstrumentu panelis. Tas nozīmē, ka vadītāja priekšā ir konfigurējamas skalas, kas izvietotas 12,3 collu ekrānā, savukārt multivides saturs tagad tiek atspoguļots ar HD izšķirtspēju apveltītā skārienekrānā, kura izmērs pieaudzis no deviņām līdz 10,5 collām.
Lietotājam patiks uzlabotā saskarne viedtālruņa integrācijai ar automašīnas multimedijiem.
Across tiks piedāvāts tikai dārgākajā komplektācijā (Vācijā no 58 190 eiro), kas ietver bezatslēgas pieeju, bagāžnieka vāku ar elektropievadu, divu zonu automātisko gaisa kondicionieri ar putekšņu filtru, sēdekļu apsilde priekšējiem un ārējiem aizmugures sēdekļiem, apsildāmu stūri, 220 voltu pieslēgvietu bagāžniekā un tonētus stiklus. Across hibrīdsistēma sastāv no 2,5 litru benzīna dzinēja un 134 kW/182 ZS elektromotora uz priekšējās ass. Komplektā arī 18,1 kWh litija jonu akumulators un 40 kW / 64 ZS elektromotors uz aizmugurējās ass, kas ir elektroniski vadāmās E-Four pilnpiedziņas sistēmas sastāvdaļa.
Ehh, nu kapēc gan nav Rav4 versijas bez hibrīda un ar AWD !?!?!
Un labi ka nav. Izbraucu ar 2 litru AWD benzīnu, tas tas lops taču rij 15litrus pa pilsētu, kamēr Hibrīds ar 2,5 litru mororu iekļaujas 6,5 litros un ir daudz ņiprāks.
Par to šaubu nav, bet mani intersē manuālā kārba, un tā ir tikai ne-hibrīdam iespējama.
P.S. Ar RAV4 un to Toyotas "automātu" es joprojām nespēju sadzīvot. TAS "automāts" tagad beidzot diezgan labi strādā uz jaunās Corolla, bet RAV4 - nu nafig, tādu auto es sev negribu ne par kādu "atlaidi".
Kas tev tieši tai kārbā nepatīk? Tas, ka nav fizisku robu? Hibrīds līdz 100km/h ieskrienas ~8sek, tā kā par lēnu viņu nenosauksi. Vienīgais kam tā kārba neder, ir piekabju vilkšana!
Prezī!
Vispār rav4 būtu ok auto, ja nebūtu tās stulbās variatorkārbas!
Ok tā auto salons ir plasmasīgs utt., bet nu ato ietilpīgs, praktisks un uzticams, kā jau primitīvā toyota.
Mani arī attur kārba, jo nepieciešamas piekabes vilkšana.
No uzbūves viedokļa, variators ir pati labākā kārba, ar augstāku lietderības koeficientu kā hidrotransformatoram un pat mehānikai. Ja brauc ar galvu, tad var vilkt nepārkrautas piekabes.
Katram savi plusi un mīnusi, bet variators manuprāt apvidus auto pēc būtības neder, skaidrs, ka lielais vairums nemaz no asfaltētiem ceļiem nenobrauc ar to Rav4, bet tomēr.
Šis pats arī foresteriem mīnuss, cik medībās variatori nav norakušies, kur blakus bračka ar manuāli lēnām izbrauc.
Par higlander dzirdēts, ka tur kaut kas cits ir, neesmu gan petijis kas par kārbu.
Nu ražotājs vispār nerekomendē vilkt piekabes ar Hibrīda Rav4, bet kalnainos apvidos pat kategoriski aizliedz vilkt piekabes! Izņēmums ir jaunais Highlander.
Nepatīk viss, tā neslēdzas pāri tā kā es gribētu un kad gribētu, principā "Sport" režims bija paciešamāks lai brauktu, bet kaitināja, ka jams atkal tur robus un nepārslēdz pat tad ja es esmu naski ieskrējies līdz +/- 60 km/h un tad atlaidis pedāli, tip es sagaidītu, ka tad jams saprot, ka savas "sportiskās aktivitātes" esmu beidzis, un gribu lai pārslēdzas uz augšu un pārtrauc "stulbi uz mani rēkt", visos citos režīmos jams ieskrienas un reaģē uz signālu "fas" pārāk gausi, un ja kaut ko var pasākt tikai ar kloķa rasutīšanu, tad kam tas "sačakarētais automāts" vajadzīgs ...
UN jā es arī valkāju piekabes, itkā pat ne pārāk smagas, tomēr reizēm pa pļavām un grāvjiem ...
Kā var būt 15 l ??? Man subaru outback 2.5 '2015 atmo ar variatoru ar LPG (Tātd vismaz +10%) ēd 11 l uz simtu. Tas ir reāli, nevis "pēc papīriem 8-9 l).
Nu tu gan jau sēņo. Man ar Stieni visi 25 pa pilsētu!
Kad uzsnigs sniegs un sāksies jautrie vakari, būs arī vis 40 litri uz 100.
Bet RAV AWD ir vienīgais palicis, kurš dabūjams ar parasto mehānisko kārbu, varbūt tikai Dacija. Nezinu par pašreizējiem modeļiem, bet gadus 7 atpakaļ lielu gabalu gadījās nobraukt uz Suzuki Vitara aizmugurējā sēdekļa. Nu kā moku krēslā, paredzēts laikam liliputiem vai bērniem.