ASV, Floridas štatā uziets neparasts stāvlaukums ar pilnīgi jauniem Tesla elektromobiļiem, kas ieauguši garā zālē.
Attēlus ar jaunajiem Tesla Model 3 publicējis kāds portāla Reddit lietotājs, apgalvojot, ka desmitiem šajā laukumā redzamo elektroautomobiļu ir vien neliela daļa no kopējā skaita, kas tiek glabāti līdzīgos apstākļos.
Eksperti norāda, ka tik nevīžīga attieksme pret pilnīgi jaunajiem automobiļiem nākotnē var radīt problēmas to pircējiem – šādi apstākļi nekādā ziņā nenāk par labu krāsojumam, pļavā mīt grauzēji, kas var iekļūt iekšpusē un sabojāt vadus, kā arī nav izslēgta citu defektu rašanās
Tesla izplatītājs Floridā paziņojis, ka tā ir pagaidu autostāvvieta nepārdotajiem elektroautomobiļiem, jo galvenās stāvvietas dīleru centros Orlando un Floridā esot pārpildītas.
Uzkrājums, visticamāk, radies samazinoties pieprasījumam pēc bateriju transportlīdzekļiem, vietējiem autosaloniem nespējot pārdot piegādātos automobiļus.
Nekas, nogrūdīs kādam LV startupam kas tos izīrēs Tesla faniem un grauzēji pēc ceļojuma pāri dīķim kļūs par invazīvo sugu vietējā dabā.
Piemāram "ZZZZ"!
:-) kur tavā galviņā tāda rieviņa? Esmu ZAZ fans 😂 un no EV pagaidām Koreja ir man nr 1.
Pēc nedēļas pie IONIQ 5 stūres, EV man, vismaz pagaidām, un viss rāda, ka arī nākotnē noteikti nē!
Par ZAZ.
Vai zini ka tas savā saknē ir Moskvičs? Un ja vēl dziļāk rok tad Moskvič inženieri ir smēlušies iedvesmu no FIAT. Sanāk ka lielākā daļa no PSRS vieglo automobīlu nākusi no Itālijas.
Kam interesē vēsture:
www.youtube.com/watch?v=EnNmg2bVitM
ZAZ , manuprāt, tomēr netika eksportēts. Atšķirībā no vācu Trabanta. Es sociālisma laikos biju Sofijā komandējumā, tur bija pilns ar Trabantiem un neviena ZAZ. Bulgāri vēl brīnījās: kā, jums nav Trabantu ?
Tu kaut ko sajauci: pirmais ZAZ bija FIAT kopija, pirmais Moskvič bija Opel kopija (šķiet ka pat visa fabrika tika atvesta no Vācijas).
Bizness nebūs ar plus zīmi. Loģistika, nodokļi, kaut kādu atšķirību starp ES un US novēršana attiecībā piem. uz auto gaismām, uzlādes ligzda var atšķirties. Garantijas nebūs.