Eiropas Parlamenta izstrādāts grozījums paredz pievienot oglekļa šķiedru ES bīstamo materiālu sarakstam. Ja šāds priekšlikums tiktu pieņemts, tas stātos spēkā no 2029. gada.
Par to raksta, izdevums Motor1.com, skaidrojot, ka automobiļu ražotāji izmanto oglekļa šķiedru, lai varētu samazināt transportlīdzekļu svaru, tajā pašā laikā saglabājot to izturību.
Eiropas Parlamenta izstrādāts grozījums paredz pievienot oglekļa šķiedru ES bīstamo materiālu sarakstam. Pašlaik tajā ietilpst svins, kadmijs, dzīvsudrabs un seškārtīgais hroms — materiāli, ko nelielos apjomos, taču joprojām izmanto automobiļu un lidmašīnu ražošanā.
Grozījums tika pievienots, pārskatot ES Nolietoto transportlīdzekļu direktīvu — ES uzskata, ka oglekļa šķiedras pavedieni varētu nonākt gaisā un nodarīt kaitējumu, nonākot saskarē ar cilvēka ādu. Šī ir pirmā reize pasaulē, kad valdības iestāde ir atzinusi oglekļa šķiedru par bīstamu materiālu.
Ja Parlaments oficiāli pieņems grozījumu, tas Eiropā stāsies spēkā, sākot ar 2029. gadu. Uzņēmumiem pakāpeniski būs jāsamazina oglekļa šķiedras izmantošana ražošanā. Tikai automobiļu ražošana veido līdz pat 20 procentiem no visa oglekļa šķiedras izmantošanas pasaulē.
Pēc ES paziņojuma Japānas oglekļa šķiedras ražotāju akcijas strauji kritās, liecina Nikkei Asia dati. Oglekļa šķiedras aizliegums visvairāk skars Āzijas zīmolus, jo Teijin, Toray Industries un Mitsubishi Chemical veido 54 procentus no visa oglekļa šķiedras ražošanas tirgus pasaulē.
Sporta automašīnu un superauto ražotāji neapšaubāmi cietīs visvairāk no ierosinātā aizlieguma, taču tas skartu arī dažus elektrotransportlīdzekļu ražotājus, piemēram, BMW, Hyundai, Lucid un Tesla.
Motor1.com Itālijas nodaļa uzdevusi jautājumu Eiropas Parlamentam, kas atbildējis, ka oglekļa šķiedras pielietošana autobūvē netiks aizliegta.
Jā, visu aizliegt, atstāt tikai geju laulības uz īpaši dārgu un ekskluzīvu zobenu pirkšanu uzvaru svinēšanai.