Visi komentāri - MAN likvidēs līdz pat 9500 darbavietu

MAN likvidēs līdz pat 9500 darbavietu 1

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 12.septembris 2020 9:56

Vācijas kravas automobiļu un autobusu ražotājs MAN piektdien paziņoja, ka likvidēs līdz pat 9500 darbavietām jeb ceturtdaļu no kopējā darbavietu skaitu, šādu lēmumu skaidrojot ar nepieciešamību veikt restrukturizāciju koronavīrusa pandēmijas negatīvās ietekmes dēļ.

Uzņēmums norāda, ka vēlas ietaupīt 1,8 miljardus eiro gadā.

Šī iecere arī paredz, ka divas ražotnes Vācijā un viena Austrijā varētu tikt slēgta.

MAN šīgada pirmajos sešos mēnešos strādāja ar 423 miljonu eiro pamatdarbības zaudējumiem.

MAN pieder Vācijas autobūves uzņēmuma "Volkswagen" kravas automašīnu ražošanas struktūrvienībai "Traton".

"Traton" pieder arī Zviedrijas kravas automobiļu ražotājs "Scania", kas jūnijā paziņoja par 5000 darbavietu likvidēšanu.

Visi komentāri

aizejošais 14.septembris 2020 10:14
1 1 Atbildēt

tikmēr:

www.theguardian.com/business/2020...order-from-ups

UPS pasūta 10 000 elektriskos piegādes busiņus (jau pirms 7 m\eneši, tas ir)

Tavs komentārs

Pievienot bildi Pievienot video

Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW par 1 miljonu eiro (+ FOTO) 5

Hollmann International ekskluzīvās tehnikas pārdošanas portālā tiek piedāvāts viens no ekskluzīvākajiem BMW modeļiem, 3.0 CSL Hommage, kas tika radīts, godinot oriģinālo 3.0 CSL, kas tika laists klajā 1971. gadā. Lasīt vairāk

Kura ir stāvākā iela Latvijā? (+ FOTO) 13

Nedaudz nomaldoties no maršruta Rēzeknē, sanāca braukt garām Daugavpils ielai, kuras sākumā ceļa zīme brīdina par stāvu lejupceļu ar 17% kritumu. Interesanti, vai šī būtu Latvijas stāvākā iela? - rakstam komentāros! Lasīt vairāk

Ik pa brīdim kāds mēģina musināt latviešus - Kur paliek Latvijas ziedotie auto Ukrainā? (+ FOTO) 8

Auto trāpījusi krievijas planējošā aviācijas bumba. Par laimi bojāgājušo nav, bet vienība ir palikusi bez kārtējā transportlīdzekļa. Lasīt vairāk

Autovadītājs sabrauc gājēju - kādēļ tā notika? (+ VIDEO) 133

Video autors izlicis šo epizodi kā brīdinājumu citiem. Viņš skaidro, ka autovadītājs neredzēja gājēju, jo sākumā to piesedza stabs, tad auto virsbūves statnis. Kad vadītājs pēkšņi to ieraudzīja sev priekšā, iespējams sākās panika, jo auto no sākuma paātrinās, tad strauji bremzē. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti