Jaudīga tehnika strādā dienu un nakti, lai sagatavotu 38 000 tonnu skābbarības krātuvi fonā redzamās fermas vajadzībām.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Jaudīga tehnika strādā dienu un nakti, lai sagatavotu 38 000 tonnu skābbarības krātuvi fonā redzamās fermas vajadzībām.
Jā un nē, viss ir relatīvs. Turklāt man pašam laukos ir īpašums. Es to vairak komentēju tādeļ, ka ir visādi idioti, kā pļurkšķi kuri te kurina naidu!
Turklāt nē, ja neražotu traktorus tad man nenāktos dzīvot laukos un apstrādāt zemi! To tik un tā darītu tie cilvēki, kuri tur dzīvo, vienkārši traktori un mūsdienu iekārtas ir efektīvākas.
Turklāt bez pilsētas valstis nepastāvētu, laucinieki ir izteikti vienpatņi. Kādu dienu atnāktu saimnieku grupējums un likvidētu tevi, savācot tavu zemesgabalu - nu tas tā ja pieminam 19.gs.
Nē nu tā jau ir, lauki ir kā kolonija tādām bezsmadzeņu šaurpierītēm, kā tev!
Kā jau teicu, priecājies ka kāds pilsēta to traktoru "izgudrojis", citādāk vel ar rokām savus sūdus vāktu....
Motorollera vadītājs apsteidz pa labo pusi un saduras ar automašīnu, kas vēlas iebraukt stāvvietā. Video autors vaicā, kurš vainojams sadursmē? Lasīt vairāk
Šoreiz Suzuki dīlera Andre Motors servisā papētīsim 2018./2019. gada izlaiduma Suzuki Vitaras ar dažādiem nobraukumiem. Lasīt vairāk
Volkswagen grupas peļņa pēc nodokļu nomaksas 2025. gada pirmajā ceturksnī saruka par 40,6%, līdz 2,9 miljardiem eiro. Lasīt vairāk
Spānijas autobūves uzņēmums pirmajā ceturksnī spējis kāpināt automobiļu noietu, taču peļņas rādītāji ir dramatiski kritušies. Lasīt vairāk
Protams, lielpicāni tikmēr mācās par inženieriem, citi savukārt ražo traktorus un citu tehniku, lai jums kūtī dzimušajām šaurpierītēm nebūti tik daudz ražas jāiznieko un lai viss notiktu ātrāk!
Vispār kas tas par sviestu braukt visiem virsū? Pat tavs sūda vecais auti ir būvēts pilsētā un to konstruējuši cilvēki kuri ieguvuši izglītību pilsētā utt.
Savāc vienreiz savu žulti un dzīvo laimīgs...