Jaudīga tehnika strādā dienu un nakti, lai sagatavotu 38 000 tonnu skābbarības krātuvi fonā redzamās fermas vajadzībām.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Jaudīga tehnika strādā dienu un nakti, lai sagatavotu 38 000 tonnu skābbarības krātuvi fonā redzamās fermas vajadzībām.
Lemberga hūte?
Rudens akcija,pērc ovālas formas un dāvanā saņem rozā vāku iespēja arī īrēt uz 20 gadiem pa 11 eirikiem mēnesī
neesi tāds kā citi,izcelies uz cita fona
visa info-saule.lv
Vispār , pastāv valstis bez laukiem, t.i. bez saviem laukiem: Singapūra, apm. 5.7 milj. cilvēku.
iAuto.lv uzpilda degvielu Spānijā un secina, ka cenu starpība ar Latviju ir ievērojama. 15 centi par litru! Lasīt vairāk
Volkswagen grupas peļņa pēc nodokļu nomaksas 2025. gada pirmajā ceturksnī saruka par 40,6%, līdz 2,9 miljardiem eiro. Lasīt vairāk
Spānijas autobūves uzņēmums pirmajā ceturksnī spējis kāpināt automobiļu noietu, taču peļņas rādītāji ir dramatiski kritušies. Lasīt vairāk
Jaunāko Renault un Dacia modeļu Baltijas pirmizrāde noritējusi auto izstādē Rīgā. Lasīt vairāk
Atraduši ko rādīt Lielpicāniem!!!
Šiem takš piens rodas veikalu plauktos!
Protams, lielpicāni tikmēr mācās par inženieriem, citi savukārt ražo traktorus un citu tehniku, lai jums kūtī dzimušajām šaurpierītēm nebūti tik daudz ražas jāiznieko un lai viss notiktu ātrāk!
Vispār kas tas par sviestu braukt visiem virsū? Pat tavs sūda vecais auti ir būvēts pilsētā un to konstruējuši cilvēki kuri ieguvuši izglītību pilsētā utt.
Savāc vienreiz savu žulti un dzīvo laimīgs...
Savāc pats vienreiz savus mēslus, kurus tu šķied uz visam pusēm!!!
Skaties ka tik pašam tavi māte vai tēvs nebūtu kūtī dzimis.
Stulbenis kas stulbenis!!
Nē nu tā jau ir, lauki ir kā kolonija tādām bezsmadzeņu šaurpierītēm, kā tev!
Kā jau teicu, priecājies ka kāds pilsēta to traktoru "izgudrojis", citādāk vel ar rokām savus sūdus vāktu....
tu jau savus mēslus savāci?
Nē to darīsi Tu, jo tāds ir tavs dzīves "uzdevums"!
Turklāt es taču neprotu savākt sūdus, tu tačubesi tas kuram rokas no dirsas neaug, ņem un savāc manus sūdus!!
tu jau savus mēslus savāci?
Mācies uz saviem mēsliem, lai nevajag citu mēslus vākt, stulbeni!!
Oi kāds tu jokpēteris esi.
Pilsētās tos traktorus ražo jo tie kas ražo, grib arī ēst. Ja traktorus neražotu, nāktos vien pašiem dzīvot laukos un ar zirgu apstrādāt zemi. Atceries - lauki bez pilsētas var iztikt [skatīt 19. gadsimta sadzīvi], bet pilsēta bez laukiem - nekādīgi.
Jā un nē, viss ir relatīvs. Turklāt man pašam laukos ir īpašums. Es to vairak komentēju tādeļ, ka ir visādi idioti, kā pļurkšķi kuri te kurina naidu!
Turklāt nē, ja neražotu traktorus tad man nenāktos dzīvot laukos un apstrādāt zemi! To tik un tā darītu tie cilvēki, kuri tur dzīvo, vienkārši traktori un mūsdienu iekārtas ir efektīvākas.
Turklāt bez pilsētas valstis nepastāvētu, laucinieki ir izteikti vienpatņi. Kādu dienu atnāktu saimnieku grupējums un likvidētu tevi, savācot tavu zemesgabalu - nu tas tā ja pieminam 19.gs.
Jēziņ kāds glups!!!
Rīga un pārējie lauki...
Traktori ir efektīvāki, tāpēc arī tu vari dzīvot pilsētā - ja to nebūtu, tev būtu izvēle, pārvākties uz laukiem un nodarboties ar zemkopību, vai nomirt badā.
"bez pilsētas valsts nepastāvētu" - no kā tad diez valsts izveidojās, ko?
Protams droši vari sevi mierināt ar domu, ka pilsēta izmirtu badā.
Nu cik tad cilvēkus tu "nobaro"?
Cik cilvēkus Pļurkšķis "nobaro"?
Kur tad tie Latvijas graudi paliek? Kas ir īpaānieki lielākajiem zemes gabaliem?
Jēziņ kāds glups!! Nu dien mucā audzis un pa spundi barots. Lielpicānisms lien ārā pa visām šuvēm.
Lai arī neesmu tur audzis, bet spriežot pēc taviem komentāriem labāk augt mucā nekā, tikt audzinātam pēc tavu vecāku modes, proti tups strādnieks, kuram viss vienmēr ir slikti.
Ļoti liela augstprātīgo lielpicānu ir akurāt tādi kā tu - pilnīgi neko nesajēdz, bet dirš virsū pie jebkuras pirmās izdevības, it kā visai pasaulei būtu uz šiem jākalpo.
Kas ir lauki??
Reikjavika ir vai nav lauki?
Daugavpils, Kauņa, Viļņa, Tallina ir vai nav??
Nu a Liepāja, Rēzekne, Ogre, Cēsis!!
Tavai zināšanai man vienīgā zeme ir puķupodā uz palodzes... un tā ir bijis vienmēr!
Nu i stulbenis....
Savus mēslus jau savāci, stulbeni??
Pag, pag Pļurkšķi.
Patin to filmu atpakaļ, paskaties kurš pirmais iekomentēja savu bravūrīgo komentāru.
Es tikai vēlējos tev ar humoru paskaidrot, taču tu aizsvīlies.
Izlasi savu pirmo komentāru un padomā vēlreiz kurš tad ir tas kurš dirš bezjēgā neko nesajēdzot!?
Tev nav nevienam jākalpo, bet tava nostāja un izturēšanas liecina par nopietnām problēmām. Skaudība, īgnums, "viss ir slikti" sindroms utt.
P.s.
Spriežot pēc tavam prāta spējām un uzvedības, tad zeme ir ne tikai tavā puķu podā uz palodzes, bet arī tavā galvā un mājas uz grīdas, kur tu dzīvo...
P.s.s.
Patiesībā smieklīgi, ka es liku tev mest ādu uz otru pusi, citēju - "Tavai zināšanai man vienīgā zeme ir puķupodā uz palodzes... un tā ir bijis vienmēr!" Un mēs vel sagaidam kārtību uz ceļiem, ja apkārt klaiņo tādi tipāži, kā tu?
Tev baldriani ne tikai nāktos iedzert, bet arī iešpricēt.
P.s.s.
Patiesībā smieklīgi, ka es liku tev mest ādu uz otru pusi, citēju - "Tavai zināšanai man vienīgā zeme ir puķupodā uz palodzes... un tā ir bijis vienmēr!"
====================
Eu - tu taču patiešām esi pilnīgi stulbs!!! Ja jau lielpicāns, tad bez mazākajām šaubām stulbs!!
Tu taču reāli dzīvo savu sadomāto stereotipu paqsaulē, kas arī ir mucā audzis!!
Kas ir lauki???
Vēl reizi - Daugavpils, Ogre, Cēsis, Ludza, Viļņa, Tallina ir lauki??
Pag, pag Pļurkšķi.
Patin to filmu atpakaļ, paskaties kurš pirmais iekomentēja savu bravūrīgo komentāru.
===================
Tieši tu tam komentāram ideāli atbilsti!!