Rīgā, pirms dažām dienām aprāvās kāda baļķvedēja šofera dzīvība. Saskaņā ar attēlus iesūtījušā aculiecinieka versiju, kravas auto noslīdējis no domkrata, nogalinot tā vadītāju.
PAPILDINĀTS ar Valsts policijas atbildi iAuto.lv:
Aculiecinieka foto Foto: iAutolv
Rīgā, pirms dažām dienām aprāvās kāda baļķvedēja šofera dzīvība. Saskaņā ar attēlus iesūtījušā aculiecinieka versiju, kravas auto noslīdējis no domkrata, nogalinot tā vadītāju.
sanāk, ka nevis no domkrata nokrita, bet kabīne nokrita lejā...
Arī kabīnei lieku strahovku ja nepaceļu lidz tam kamēr viņa pārsveras.Tāpat arī samosvāla kravas kastei.Uz ceļa ir nācies redzēt apbrīnojamus šaurpierīšus,tādus arī nospiež.
No bildes jau var redzēt, ka pārkrauts, beidzot vajadzētu sodīt pēc pilnas programmas to kantori, kurā šoferis strādāja.
Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs Porsche varētu atteikties no elektromobiļu pārdošanas Ķīnā, jo nespēj izturēt konkurenci ar vietējiem ražotājiem. Lasīt vairāk
Saņemts paziņojums no CSDD par it kā neapmaksātu sodu. Kam jāpievērš uzmanība, lai neiekristu krāpnieku nagos? Saņemot šādus krāpnieciskus e-pastus, ir svarīgi ziņot kā policijai, tā arī uzņēmumam, kura vārdā tie sūtīti, lai pēc iespējas ātrāk varētu rīkoties un informēt citus. Lasīt vairāk
Arī šogad Rīgā noticis ikgadējais velobrauciens “Kritiskā masa”, ar ko velosipēdisti aicina pievērst uzmanību infrastruktūras nepieciešamībai. Iepriekšējos braucienos dalībnieki mēdza pārkāpt satiksmes noteikumus, līdz ar to nereti ir veidojušās konflikta situācijas ar policiju. Šogad brauciens – bez starpgadījumiem. Lasīt vairāk
Šonedēļ Mioveni rūpnīcā izlaists astoņmiljonais Dacia transportlīdzeklis. Jubilejas eksemplāra gods ticis modelim Bigster Indigo Blue Metallic krāsā. Lasīt vairāk
Es vieglajā visu laiku vadāju līdzi blukīti, uz gdomkratu vien nepaļaujos. To darīt mani sen, sen iemācīja autoskolā, stāstot briesmīgus piemērus, kas notiks, ja tā nedarīt. Vai tagad tādu māca?
Ja lien apakšā tad noteikti vajag tādu palikt. Ja vien riepu maini tad var arī iztikt, bet uz slidena ceļa arī par skādi nenāktu
Arī riepu mainot strahovkai jābūt.Kautvai to pašu mīksto riteni paliek ja liek rezerves.
Pēc tam kad es savām acīm redzēju kā vieglais noslīd no domkrata un uzgāžas šoferim, es katru reizi riteni lieku zem auto sliekšņa.