Dusmīgs pensionārs ar Subaru nogāž velosipēdistu un tikmēr "baksta" to, līdz piespiež novākties no ceļa.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Dusmīgs pensionārs ar Subaru nogāž velosipēdistu un tikmēr "baksta" to, līdz piespiež novākties no ceļa.
Vienu reizi bija līdzīgi arī pie mums. Es plēsu ar savu BMW 318i pa pilsētu, te redzu, mani izkož velosipēdists. Pats lielākais prikols - redzu, ka velosipēdams uzraksts - "made in USA". Es aiz šī, bet nevaru noķert. Tam sūdam ir elektromotors.
Atriebība atnāca otrā dienā, kad atbraucot uz darbu ( Es esmu "Maxima" apsargs), redzu - noparkots tas amīšu mēsls pie ieejas. Es iespēru tam ar kāju. Esmu pārliecināts, ka salauzu, tāpēc, ka saimnieks bija ļoti dusmīgs.
Otrs plus bija tāds, ka salauztā žokļa dēļ 3 mēnešus bija slimības lapa un varēju atpūsties.
Velosipēdam pamatdarbs laikam ir fūres vadīšana. Šitā griest nost līkumus un mētāties pa joslām spēj tikai viņi.
Saskaņā ar aculiecinieka informāciju, trīs transportlīdzekļu sadursme Rīgā, Vienības gatves un Ģimnastikas ielas krustojumā notikusi tādēļ, ka Volvo vadītājs ignorējis luksofora aizliedzošo signālu. Lasīt vairāk
Škoda savā mājaslapā stāsta par lauksaimnieku no Islandes, kura 2003. gada Octavia līdz šogadam nobraukusi vairāk kā 1 000 000 kilometru. Lasīt vairāk
Pavisam tiks izlaisti vien 29 Lamborghini Fenomeno eksemplāri. Lasīt vairāk
Veicot 935 kilometrus bez papildu uzlādes, Polestar 3 uzstādījis jaunu rekordu elektriskajiem SUV. Lasīt vairāk
Onkam bija priekšroka.