Vai autobraucēji apzināti cenšas nostumt no ceļa un savainot velobraucējus?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vai autobraucēji apzināti cenšas nostumt no ceļa un savainot velobraucējus?
Esat kādreiz domājuši, kādēļ velosipēdistiem uz ceļa mašīnas traucē, bet mopēdistiem, motorollistiem un motociklistiem ar to problēmu nav!?
Man prātā nāk tikai viena atbilde - tie pirmie nav apmācīti dalībai ceļu satiksmē, kamēr otrie ir kārtojuši eksāmenu, lai saņemtu tiesības atrasties uz ceļa!
Bildē redzams acīmredzams velosipēdista pārkāpums, blakus ja ir velo josla, pa brauktuvi braukt aizliegts!
Mercedes-Benz izpilddirektors Ola Kaleniuss baidās no Eiropas autobūves nozares "sabrukšanas", ja Eiropas Savienība nemainīs savu apņemšanos par pilnīgu elektrifikāciju līdz 2035. gadam. Lasīt vairāk
Aizvadītajā piektdienā, 8. augustā, pēc pulksten 23.00 Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Reaģēšanas biroja darbinieki, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību, fiksēja kādu automašīnas “Porsche” vadītāju, kurš ar 211 km/h brauca virzienā uz Jūrmalu pa autoceļu Rīga – Ventspils, Mārupes novadā, Babītes pagastā. Lasīt vairāk
Latvijā šogad gājis bojā viens elektriskā skrejriteņa vadītājs, bet 122 cietuši, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā. Lasīt vairāk
Ford atlicis divu nākamās paaudzes elektroautomobiļu laišanu tirgū, jo uzņēmums pārslēdz savu uzmanību uz mazākiem un pieejamākiem modeļiem. Lasīt vairāk
Es ar nesaprotu, kāpēc velosipēdisti dusmojas, kad es pastaigājos pa velo celiņu! Vai tad grūti piebremzēt, apbraukt! Nē, bet lamājas, dažs labs pat rokas palaiž! Kur problēma draudzīgi sadzīvot! Es tak neesmu vainīgs ka dažās vietās nav trotuāra, vai trotuārs ir tik bedrains, ka var kājas ilauzt! Vot i lietoju jauno gludo velo celiņu.
Man viens uzbrauca, ka es esmu pārāk lēns un čakarēju satiksmi. Piedodiet biedri velosipēdisti, uz šosejas jūs esat tik pat lēni, kā es uz velo celiņa! Vajag braukt gājēja ātrumā, tad nebūs problēmas!