Vai autobraucēji apzināti cenšas nostumt no ceļa un savainot velobraucējus?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vai autobraucēji apzināti cenšas nostumt no ceļa un savainot velobraucējus?

Esat kādreiz domājuši, kādēļ velosipēdistiem uz ceļa mašīnas traucē, bet mopēdistiem, motorollistiem un motociklistiem ar to problēmu nav!?
Man prātā nāk tikai viena atbilde - tie pirmie nav apmācīti dalībai ceļu satiksmē, kamēr otrie ir kārtojuši eksāmenu, lai saņemtu tiesības atrasties uz ceļa!

Bildē redzams acīmredzams velosipēdista pārkāpums, blakus ja ir velo josla, pa brauktuvi braukt aizliegts!
Ķīnas autoražotājs BYD paplašina savu piedāvājumu Eiropā, piesakot kompaktā SUV Atto 2 uzlādējamo hibrīdversiju, kas Eiropas pircējiem kļūs pieejama 2026. gada pirmajā ceturksnī. Lasīt vairāk
Bavāriešu iekšdedzes motori īpaši pieprasīti ASV. Lasīt vairāk
Valsts policijas darbinieki šonakt pamanīja kādu automašīnu “Škoda”, kuras vadītājs nepildīja policijas prasības un nestājās brīdī, kad tika veikta transportlīdzekļu vadītāju alkohola pārbaude. Lasīt vairāk
Elektriskais luksusa klases SUV jau šomēnes kļūst pieejams virknē Eiropas tirgu, ieskaitot Vāciju un Šveici. Lasīt vairāk
Es ar nesaprotu, kāpēc velosipēdisti dusmojas, kad es pastaigājos pa velo celiņu! Vai tad grūti piebremzēt, apbraukt! Nē, bet lamājas, dažs labs pat rokas palaiž! Kur problēma draudzīgi sadzīvot! Es tak neesmu vainīgs ka dažās vietās nav trotuāra, vai trotuārs ir tik bedrains, ka var kājas ilauzt! Vot i lietoju jauno gludo velo celiņu.
Man viens uzbrauca, ka es esmu pārāk lēns un čakarēju satiksmi. Piedodiet biedri velosipēdisti, uz šosejas jūs esat tik pat lēni, kā es uz velo celiņa! Vajag braukt gājēja ātrumā, tad nebūs problēmas!